Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimizinkini. Kizim 2 oglum 4 yasinda. Kiz gunduzde 2 saat uyuyor. Ama mert birakti gunduz uykusunu birkac aydir. O yuzden erken yatıyor. Oglen uyurken 11 den asagi yatmiyirdu. Simdi kafam rahat oldu valla. En gec 10 da yataktalarBu saatte uyuyolarmııı süperr yaaa benim oğlumun daha yeni enerjisi geldi bide kaç yaşlarındalar Allah bağışlasın
Tatilde bile harika menuMerhaba bayanlar sabah 2 dilim ekmek 7 zeytin 2 dilim peynir yedim. Arada sekersiz cay ve küçük bir kurabiye. Akşam mantarlı et sote ve az pilav.
Sporum 22 dakika yüzme 220 puan
23 dakika koşu 230 puan toplam 450 puan. Bu arada keyfi yüzmelerimi yazmadım. Özellikle spor yapmak için 20 dakika yüzdüm. Bunlar da adımlarım @bnnu A Arrietty_
Teşekkür ederim burası olmasa ben bu kadar spor yapmazdım.Tatilde bile harika menu
Sporlar da harika. Adim puani ben hesaplar eklerim tabloya
Merhaba hosgeldinizİsmim elif helin öğrenciyim 20 yaşındayım bekarım canlıyım 68 kiloyum 50 kilo hedefim küçüklükten beri kiloluyum pcosluyum. Ayrıca duygusal yiyiciyim. Ayna karşısında güzel durmak boydan fotoğraf çekebilmeyi sevmek ve en önemlisi pcos için zayıflamak istiyorum
Yarından itibaren günlük menümü paylaşacağım bugünden itibaren bir uygulamada basen ve kol için egzersiz yapacağımMerhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Sporu cok severim
Ilk sayfada ki Ilk postu okursaniz sevinirim. Sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz
Vay anam vay babam naptınız siz yahuu... Siz yakında 50000 de yaparsınızYok daha yeni 30bin oldum
İstanbulinin rekorunu geçmem lazım
Ay ben daha yeni 30 bin oldum anlaşıldı bi horonda ben atayım
Hoşgeldinizİsmim elif helin öğrenciyim 20 yaşındayım bekarım canlıyım 68 kiloyum 50 kilo hedefim küçüklükten beri kiloluyum pcosluyum. Ayrıca duygusal yiyiciyim. Ayna karşısında güzel durmak boydan fotoğraf çekebilmeyi sevmek ve en önemlisi pcos için zayıflamak istiyorum
Yok canım ya 41 bin yapsam ne ala dahada üstüne çıkmamVay anam vay babam naptınız siz yahuu... Siz yakında 50000 de yaparsınız
Yarına kaslar şişti diye ağlamayın kızlar oturun dinlenin gerçekten. Başka spor yapmaya mecaliniz kalmayacakistanbulin canım eşim kıymetli eşim
2 deli bi araya gelmemeliydik
Hedefin kaç gııı valla yoruldum seninn rekorunu gececem diye egerki daha yürüyeceksen ben oturayım artık
Oglumu Uyuttum, kızım da uyudu sayilir, su an 10000 deyim, arttiracagim biraz daha.Herkes yürümeye mi gitmiş ne
Merhaba hos geldiniz takıma. Yaşınız daha genç rahatsızlığınıza rağmen iradeyle gayet güzel kilo verirsiniz. Burada birbirimizi teşvik ediyoruz destek oluyoruz bol bol.İsmim elif helin öğrenciyim 20 yaşındayım bekarım canlıyım 68 kiloyum 50 kilo hedefim küçüklükten beri kiloluyum pcosluyum. Ayrıca duygusal yiyiciyim. Ayna karşısında güzel durmak boydan fotoğraf çekebilmeyi sevmek ve en önemlisi pcos için zayıflamak istiyorum
Valla ben yoruldum dizinin ikinci bolumunun 5dksinda biraktim artik. Yesil kahvemi alip oturacagim simdi.Yarına kaslar şişti diye ağlamayın kızlar oturun dinlenin gerçekten. Başka spor yapmaya mecaliniz kalmayacak
Yemek seçen biri olmama rağmen ben sevdim. Hele bir gün beklerse daha da lezzetlenir.Afiyet olsun canim. Su portakalli kerevizi bende denemek istiyorum. Yogurtlu meze falan yiyorum ama cesaret edip yemegini yapmadim hic. Evde var dur bakalim yarina yapayım
Benim kaslar pert zaten sabah choleyide yaptım ama dünkünü yapmışım yarın 3 days tan devam edecemYarına kaslar şişti diye ağlamayın kızlar oturun dinlenin gerçekten. Başka spor yapmaya mecaliniz kalmayacak
İnşallah hepimiz uğraşlarımızn sonucunu alırızMerhaba hos geldiniz takıma. Yaşınız daha genç rahatsızlığınıza rağmen iradeyle gayet güzel kilo verirsiniz. Burada birbirimizi teşvik ediyoruz destek oluyoruz bol bol.
Bende dinleniyorum yarına 50 dakikalık chloe bölümü var. Enerji lazımValla ben yoruldum dizinin ikinci bolumunun 5dksinda biraktim artik. Yesil kahvemi alip oturacagim simdi.
Geriden geliyorsun o zaman. Ben yarına 6. Gün programını yapmış olacağım.Benim kaslar pert zaten sabah choleyide yaptım ama dünkünü yapmışım yarın 3 days tan devam edecem
İlk günden sonra yapamadım ya ben oturup kalkamıyodum perşan etmişti beni ama şimdi iyiyim alıştı vücudum sankiBende dinleniyorum yarına 50 dakikalık chloe bölümü var. Enerji lazım
Geriden geliyorsun o zaman. Ben yarına 6. Gün programını yapmış olacağım.