Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef 58-59 ellili rakamlara ulaşmak için can atıyorumKilolarımız birbirine yakınmış, inşallah tiz zamanda şu 60 lardan kurtuluruz.
Su miktarım evet çok az fazlasını yapamıyorum bir türlü , evden çalışıyorum oğlum görmesin beni bırakmaz diye salonda kapalıyım wc ye gitme korkusu var bende çğnkü birkaç kere o duruma düştümBaya yorucu olmus günün.
Ben okadar da kotu oldugunu dusunmuyorum.
Adim sayin cok guzel ama su baya az
Daha Pazartesi olmadi ama
Adimlar harika
Sende az icmissin suyu. Ki Bende zorlaniyorum. Ama cozum buldum.
Limon dilimi ve nane yapragi. Olmadi limon ve tarcin cubugu fayda ediyor daha cok icmeye
Masallah masallah karb da bayaa az tutmussun. Keto usulu olmus bugun makrolara bakinca :))
Dunde vardi tuzlu kek
Neyseki spor var . Su miktarin yerlerde surunuyor
Sporların çok iyi eşimSpor zamanı 42 dakika Leslie 294 80 mekik 160 puan toplam 454 puan 10000 adım da tamam bnnu
Sabah ki tartimi skti canini?
Az evvel yine çıktım 68 olucam neredeyse. Yeşil kahveyi senden duyunca araştırayım nette dedim. Zaten kahve seviyorum hiç değilse daha sağlıklısı olsun. Magnezyum hiç kullanmadım. Hangi özelliği için önerdin?Sabah ki tartimi skti canini?
Zorunluluk yok. Yapan kendi icin yapiyor. Sen suan senin icin dinlenmek en iyisi diyor isen oyle yap canim.
Bende herhal yarin full dinlencem. Ust bacagim agriyor kslar sis hala.
Uzme kendini, wc sorununda var.
Su yesil kahveyi mi denesen birde? Magnezyum kullandin mi, sordum mu?
Az evvel yine çıktım 68 olucam neredeyse. Yeşil kahveyi senden duyunca araştırayım nette dedim. Zaten kahve seviyorum hiç değilse daha sağlıklısı olsun. Magnezyum hiç kullanmadım. Hangi özelliği için önerdin?
HarikasinBugünlük sporun basen ve kol egzersizini yaptım
Birazdan mesajları yazcam dinlenmem lazm ama senin için paylasiyimadımlarıistanbulin uyuyacam ama uyuyamıyorum merak ediyorum kaç adım attın 23.59 bekleme
O son 1 dkyida degerlendirseydin ya. CilginBirazdan mesajları yazcam dinlenmem lazm ama senin için paylasiyimadımları
Eki Görüntüle 2774389 Eki Görüntüle 2774389
Wuuuhuuuuuu süpersin dahada bu rekoru geçemem artıkBirazdan mesajları yazcam dinlenmem lazm ama senin için paylasiyimadımları
Eki Görüntüle 2774389
En kısa zamanda geçeceğine eminim canımWuuuhuuuuuu süpersin dahada bu rekoru geçemem artık
Kac saat yürüdün soyle nolur. Merak ettim yemedin icemedin yürüdün mu. Hii? Itiraf et hadi. Yatcam zatenEn kısa zamanda geçeceğine eminim canım