Ooo çok iyi görünüyor. Deneyeceğim bunu. Tabi önce tahin almam lazımGörüntüsü söyle
Eki Görüntüle 2773875
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo çok iyi görünüyor. Deneyeceğim bunu. Tabi önce tahin almam lazımGörüntüsü söyle
Eki Görüntüle 2773875
O kadar zor ama bence karşılığını alicaksin. Bak sedulu canli ornek.Kızlar adımlarınız ne durumdaa bugünküü rekor kimin olcaak acaba sevgili istanbulin rekorunu geçmeye geliyorum önce biraz spor yapayım ordan adımlamaya oğluşum uyuyuncada chloe zıkkımını yapmaya
Cok geçmiş olsun, ben de çok sıkıntı çektim mideden. Simdi iyiyim şükür.Sağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Attim ya kizO zaman alalim hemen tarifini
Aaa ben kacirdiimmi dur bidaha bakiyimAttim ya kiz
Aynen bakalım resmini tektim öncesi sonrası yapcamO kadar zor ama bence karşılığını alicaksin. Bak sedulu canli ornek.
Bu konuda sana katılıyorum, dünyanın en tehlikeli şeyi oluyor o zaman sicak ekmek, peynir, tereyağ. Kendimi kaybederimver esim yapar
bir ara ekmek yapma makinemiz vardi, cok severek yapardi.
ama cok tehlikeli evde yapilan ekmek bence, o sicacik firindan cikacak da ben 1 dilim yiyecegim sadece, no baby.
ben alirim en sertinden en sogugundan
Sağol canımCok gecmis olsun canim ya insallah guzel sonuclar alırsın
Çok sağol canım yaCok geçmiş olsun, ben de çok sıkıntı çektim mideden. Simdi iyiyim şükür.
Çok teşekkür ederim canımmE English_teacherrr canım cok cok geçmiş olsunn
Eger dogal tereyagi bulamiyorsan, ghee yagi yap ondan en azindan daha saglikli olur. Her halukarda margarin tüketilmemeli bence.Doğal ürünler satan yerlerden mümkün olduğunca doğal tereyağı alıp kullan derim.
Doğalını bulamasan bile güvenilir marka bile alsan margarinden çok daha faydalıdır bence.
Sağlıklı beslenme de margarin öneren birini ilk kez duyuyorum.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şimdi geldim hastaneden çok şükür ciddi bi durum yok şimdilik ilaçla tedavi etmeye çalışcaz dedi ama bazı vitamin değerlerim düşmüş onlar için takviye de yazdı mide magnezyum haber vereyim dedim eğer 2 ay içinde geçmezse yeniden gideceğim
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
E English_teacherrr A Aylakkadin | 500 | 1.130 | 500 | |||||
graphicdesigner S Sade_Bilge | 185 | 2.046 | 1.979 | |||||
Zeytur istanbulin | 2.123 | 1.918 | 4.240 | |||||
H3RA_ sedulu | 1.771 | 2.962 | 3.175 | |||||
Ozzybal K klbk33 | 630 | 1.542 | 680 | |||||
rockandroll D -DOLUNAY- | 889 | 1.400 | 421 | |||||
bnnu S sadece_ben | 300 | 974 | 1.164 | |||||
Ceyhans Alys | 500 | 1.895 | 1.700 | |||||
E Emeeelll @Serina08 | 1.258 | 1.562 | 1.798 | |||||
O_sevincli_ki | 750 | 663 | 900 | |||||
Varyemez | 225 | 518 | 165 | |||||
Cikocev | - | - | 20 | |||||
A Arrietty_ | 955 | 1.545 | 2.370 |
Guzel aralikli oruc gibi. Galiba baya kisiyiz IF yapan. bende oyle besleniyorumBu arada ben sabah akşam yiyorum öğle yemiyorum aralıklı oruç gibi yapmaya çalışıyorum kaptanımmm
Senin menuler hep boyle. Bence artiyi cok dusunme. 500ml suyu arttir bakalim cumaya kadar
1967 puan gecerli :)A Arrietty_
sedulu
Zeytur
Bugün karnım doymadı benim de bir türlü yedikçe yiyesi geliyor insanın. 1200 kaloriyken zor dolduruyordum şimdi 1400 de geccem diye korkuyorum
Yediklerim : Eki Görüntüle 2773566 Eki Görüntüle 2773567 Eki Görüntüle 2773568 Eki Görüntüle 2773570 Eki Görüntüle 2773572
Sporlarım:
50 dk zumba : 350 puan
300 ip atlama : 45 puan
46 dk eliptik : 46.7= 322 puan
16057 adım: 802 puan
160 merdiven : 48 puan
Toplam = 1567 puan
Dipce: Zeynep kaptanım hiç eliptik yapasım yoktu öyle tembel tembel biseyler izliyordum sen yazınca hevese geldim
Edit budut : Bu hafta yuruyus de ayrıca sayılıyorsa ben de ekleneyim hemen
Güzel havanin tadını çıkarmak için sarkuteriye gitme bahanesiyle yürüyüş yaptığım dogrudur
Ilave ediliyorsa 40 dk 》 400 puan
Toplam puan : 1967 puan
Edilmiyorsa toplam puan: 1567
Olsun olsun cok iyi. Seninde kaslar sis bence. Okadar manyak spora