Alys kaymak ile kendin yapsan?
Hadi ya. Ben mutfakda zaman gecimeye bayilirim. Ben benim diyetisyen ile konustum. Ilk hafta begenmedim surekli Yemek, sut, yogurt, Kefir boldu.deme kuzum,
bana kalsa ben yemek bile yapmam, degil kendim tereyag yapacagim.
2 cocugum olmasa benden hergun tarhana corbasi menusu gorurdunuz
Hadi ya. Ben mutfakda zaman gecimeye bayilirim. Ben benim diyetisyen ile konustum. Ilk hafta begenmedim surekli Yemek, sut, yogurt, Kefir boldu.
Dun konustum yeni liste yolladi. Ve begendim onu.
1 dilim ekmek var. O ekmegide kendim yapacagim. 2 yer dolandim tahin bulamadim. Daha sonra tekrar cikip ekmegi yapacagim. Cok basit. Tarif vereyim desem yapmazsin 5dklik is
Ekledigim tarz al lurpak i. Ozaman dogru yoldasin.
Bende bende bende
Ay cok aminTeşekkür ederim
Çok güzel canımCuma günü hedefine ulaşacaksın inşallah
Yenilebilir :)Bende bende bendeyenilebilir bisimi ama kaptan sonra cope dokmiyim
Evet bildigin sivi tahinay bunu yaparim, yogurma yok bisi yok.
nasil tahin, bildigimiz sivi tahin mi ?
Sen geyet guzel gidiyorsun canim hedefe ulasirsinGünaydın kızlar
Cuma: 77.3
Bugün: 77.0
Hedef: 76.5 inşallah
Ayy hiç sormaaa anam aglıyo.
Cok gecmis olsun canim ya insallah guzel sonuclar alırsınSağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Bence tereyağ canim. Gercek olsa daha iyi tabi ama margarin daha korkutucu bencekizlar bir konuda ne dusunuyorsunuz diye sormak istiyorum.
simdi ben zamaninda Karatay yaptim ve Karatay bilirsiniz tereyagi onerir bolca hem de.
Bana da yazdiklari mantikli geldi ve tamamen Karatay yaptigimda da guzel kilo verdim.
ama simdi diyetisyenim bana bir site onerdi,
oraya gore yarim yagli margarin oneriliyor tereyagina nazaran.
simdi ben arada kaldim acikcasi,
sebebi de su, dogal tereyagi tuketiyor olsam kesinlikle Karatay diyorum,
ama dogal tereyagi bulmak mumkun degil benim icin, marketten aliyorum, e bu durumda kalorisi az diye direk az yagli margarin mi almaliyim.
cidden bilemedim,
siz ne dusunuyorsunuz?
hic ekmek ve yag tuketmeyenler bu mesajimi atlasinlar
Kiz cok kolay aslında. Koy mikseri icine 10 dk da tamam oluyordeme kuzum,
bana kalsa ben yemek bile yapmam, degil kendim tereyag yapacagim.
2 cocugum olmasa benden hergun tarhana corbasi menusu gorurdunuz
Umdugum gibi olmadi. Kiz krese gitmedi. Rahat rahat da yurumeme izin vermedi. Abisi online dersde olunca skldi tabiKızlar adımlarınız ne durumdaa bugünküü rekor kimin olcaak acabasevgili istanbulin rekorunu geçmeye geliyorum önce biraz spor yapayım ordan adımlamaya oğluşum uyuyuncada chloe zıkkımını yapmaya
O zaman alalim hemen tarifiniYenilebilir :)
Icine Ceviz de katiyorum ben. Tavsiye ederim