- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Cok mu ictinOnline ders arasında hemen yazayım.
Cuma :72.6idi
Bu sabah 73
Hedef:71.8
Akşam içtiğim biralar sabah gelip beni tırmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu ictinOnline ders arasında hemen yazayım.
Cuma :72.6idi
Bu sabah 73
Hedef:71.8
Akşam içtiğim biralar sabah gelip beni tırmalar
aynen kaptan. zaten dediklerin aklıma geliyorE English_teacherrr gecmis olsun canım gitmişken kabizlikla ilgili de sor belki tetikliyordur rahatsızlığını.
rockandroll canim güzel eksi görmüşsün. Sana menü yorumlarında hep diyorum yaşından ötürü dikkat etsen hızlı vereceksin kiloyu. Metabolizman iyi çalışıyor sadece karbonhidratı keserek hedefe ulaşabilirsin
Geçmiş olsun cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallahSağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Ekmek tuketmiyorum. Tuketirsem keto usulu veya Low Carb yapip tuketmiyorum.kizlar bir konuda ne dusunuyorsunuz diye sormak istiyorum.
simdi ben zamaninda Karatay yaptim ve Karatay bilirsiniz tereyagi onerir bolca hem de.
Bana da yazdiklari mantikli geldi ve tamamen Karatay yaptigimda da guzel kilo verdim.
ama simdi diyetisyenim bana bir site onerdi,
oraya gore yarim yagli margarin oneriliyor tereyagina nazaran.
simdi ben arada kaldim acikcasi,
sebebi de su, dogal tereyagi tuketiyor olsam kesinlikle Karatay diyorum,
ama dogal tereyagi bulmak mumkun degil benim icin, marketten aliyorum, e bu durumda kalorisi az diye direk az yagli margarin mi almaliyim.
cidden bilemedim,
siz ne dusunuyorsunuz?
hic ekmek ve yag tuketmeyenler bu mesajimi atlasinlar
Canım bende karatay yapmaya çalışıyorum dediğin gibi organik bulmak çok zor ama bence marketteki tereyağda olsa onu kullanmalısın margarin çok zararlı .kizlar bir konuda ne dusunuyorsunuz diye sormak istiyorum.
simdi ben zamaninda Karatay yaptim ve Karatay bilirsiniz tereyagi onerir bolca hem de.
Bana da yazdiklari mantikli geldi ve tamamen Karatay yaptigimda da guzel kilo verdim.
ama dogal tereyagi bulmak mumkun degil benim icin, marketten aliyorum, e bu durumda kalorisi az diye direk az yagli margarin mi almaliyim.
cidden bilemedim,
siz ne dusunuyorsunuz?
Ekmek tuketmiyorum. Tuketirsem keto usulu veya Low Carb yapip tuketmiyorum.
Yag ise deli gibi tukettim
Ben margarinden yana degilim. Tereyag dan yanayim. Sen hangi ulkedeydin canim?
Canım bende karatay yapmaya çalışıyorum dediğin gibi organik bulmak çok zor ama bence marketteki tereyağda olsa onu kullanmalısın margarin çok zararlı .
Ben artık pastalara bile margarin kullanmıyorum
Ay yok onlardan almabiz de hic margarin almayiz, sadece bu site kafami karistirdi,
hani su zeytinyagli beceller falan var ya, onlar daha iyi diyet icin diyor.
Ay yok onlardan alma
Lurpak var mi orda?
Çok teşekkürler canımGeçmiş olsun cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
evet suan lurpak surulebilir kullaniyorum.
kizlar bir konuda ne dusunuyorsunuz diye sormak istiyorum.
cidden bilemedim,
siz ne dusunuyorsunuz?
Çok geçmiş olsun, güzel sonuçlar alırsın inşallahSağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Doğal ürünler satan yerlerden mümkün olduğunca doğal tereyağı alıp kullan derim.
Doğalını bulamasan bile güvenilir marka bile alsan margarinden çok daha faydalıdır bence.
Sağlıklı beslenme de margarin öneren birini ilk kez duyuyorum.
işin uzmanı değilim eleştirmek istemem, ama bana tuhaf geldi canımbenim diyetisyen
yeni basladim ben de diyetisyenle,işin uzmanı değilim eleştirmek istemem, ama bana tuhaf geldi canım
Ben Karatay yapıyorum. Mümkün olduğunca tabi ve 1 ayda 6 kg verdim bu sayede. Salatalara yemeklere zeytinyağı, yumurta vb tereyağ kullanıyorum. Diyetisyenin diğer dediklerini uygulasan bile yağ konusunda tereyağ kullan bence. Çünkü margarinin çok daha zararlı olduğunu biliyoruz hepimiz. Degisikmis senin diyetisyenkizlar bir konuda ne dusunuyorsunuz diye sormak istiyorum.
cidden bilemedim,
siz ne dusunuyorsunuz?