Afiyet olsunMerhaba. Ara ögün cekti canim
Ah çok teşekkür ediyorum canım
Teşekkürler tatlımDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara musmutlu yılların olsun
Sağol canım teşekkür ederimMutlu yıllarsedulu kaptanım. Senin için her şey çok güzel olsun
Geçen hafta ilk kez ip atlamıştım 3 gün baldirlarim ağrımıştı bugün neredeyse hiç ağrı yok alıştı kaslarım sanırımhava güneşli ve çok keyifli şu yasaklar bitse de dışarılarda yürüyüş yapsak
Hahah sağol canım teşekkür ederimAaa bugün azimli sporcusedulu kaptanın doğum günü mü
Çok güzel yıllar olsun.
Nice güzel mutlu ve fit yaşlar dilerim. (ha zaten dileğe de ihtiyacın yok gerçi seni süper kadın seni)
En güzel duygu da bu olsa gerek demiŞimdi bende oğlanı parka çıkardım biraz markete gitme bahanesiyleuzun süredir giymedigim bir taytim vardı deneyeyim dedim veeee cuk girdim içine esnek olması da cabası ama bundan 2-3 ay önce giremiyordum baldirdan yukarı çıkmıyordu
Yakinda giyim icin deli bir alisveris yapman gerekecekŞimdi bende oğlanı parka çıkardım biraz markete gitme bahanesiyleuzun süredir giymedigim bir taytim vardı deneyeyim dedim veeee cuk girdim içine esnek olması da cabası ama bundan 2-3 ay önce giremiyordum baldirdan yukarı çıkmıyordu
Ay evet çok sevindimEn güzel duygu da bu olsa gerek demi
Sabırsızlıkla bekliyorumYakinda giyim icin deli bir alisveris yapman gerekecek
Ahhh çok teşekkür ederim hepimizin kilo olarak bol eksileri olsun
Araba sürmek ,yüzme, bisiklete binme bunlar kolay kolay unutulmaz canımKızlar 16/17 yaşınfan bu yana bisiklet kullanmadım. Şu anda oturduğumuz yer çok müsait aslında. Bugün deneyeyim diyorum unutmuşmuyumdur diye. Birde komşulara rezil olmaktan korkuyorum
Canım ben yaglı kağıda koyup kalorifere koyuyorum 3 günde kurudu şimdi limon kurutuyoruumZeytur canım sen portakal mı kurutmuştun kahve nin yanına yanlış hatırlamıyosam nası yapmıştın onu anlatır mısın bana
Aaa ben fırında yaptın sandımm tüh ay bizde kalorifer yokkii yerden ısıtma hahah yeremi koysamCanım ben yaglı kağıda koyup kalorifere koyuyorum 3 günde kurudu şimdi limon kurutuyoruum