Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım ya inşallah hep beraber veririz kurtuluruz artık ya

Kızlar ıyı aksamlar nasılsınız.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu kaptanlar nasılsınız
Cokk ozledım sızlerı takıma donmeyı cok ıstyorum cunku dana gıbı olmuş vazıyetteyim tartılmıyorum bıle bır aydr
Ama spor yapamıyorum temızlık yaparken bıle yoruluyorum takımı spor yapmadan zora sokarım dıye dönemiyorum yoksa aslında donmek ıstıyorum

Can olsun ortagim

Orda yok mu canim

Simitsim benim. Bugun seni dusunuyordum
Olsun muaf olursun. Gel sen, yedigine ,ictigine bakalim oyle yoluna sokalim kilo isini

Hoşgeldiniz

Merhaba aramıza hos geldiniz. Ben takim kaptan yardımcısıyım sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. İlk sayfada kurallar açıklamalar yazılı. Okuyun anlamadığınızı yine sorun. Beraber kiloları verelim
Ooo hos geldin canım. Ben iyiyim gayet motiveli şekilde ilerliyorum diyet yolculuğumda. Sen neden bu kadar yoruluyorsun hastalık etkisi mi acaba ?

BU arada neler yedigimi yazmayi unutmusum

Sabah:
Ananas, yogurt, ceviz ve tarcin, yanina kiraz sapi cay ve su

Ara: 5 dilim muz ile fistik ezmesi

Aksam: yaklasik 5 yk taze fasulye, 4 adet kücük haslanmis patates ve quark

Eklentiler

• 89ACB148-C8B0-4E25-9E15-9BDC14FACF24.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 19
  • DEA8E76B-D1F7-44F2-8B4B-F5909BCD72B1.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 21
  • EBE27A3F-A398-4673-8F0C-8176E0B482E8.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 531E2AFF-01A6-4017-928E-573CC2A494A4.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 21
Ooo hos geldin canım. Ben iyiyim gayet motiveli şekilde ilerliyorum diyet yolculuğumda. Sen neden bu kadar yoruluyorsun hastalık etkisi mi acaba ?
Hosbuldum canım ne guzel ben ınan unuttum herseyı ya evet sanırım hastalıgın kalıntısı tat tam olarak gelmedı arada bazı tatları derınden alıyorum hala. Cabuk yoruluyorum oluyormus oyle duydum umarım gecer

Biz iyiyiz canım sen de iyi isen dön artık aramıza spordan muaf tutulursun

Cağnım zeynebım doneyım demi artık cok uzattım ıyıce zarar oldu. Spor olarak ufak bıkac hareket denerim hıc yapmamak ayıp olur herkese
dön ya
Free takiliyordun zaten .Yinede pesindeydim gerci
Adimlasan yeter. Tam iyilesene kadar pek yorma istersen kendini.

Hoşgeldin canım geçmiş olsun
Inşaallah bir an önce yuvaya dönersin tatlım

dön ya
Free takiliyordun zaten .Yinede pesindeydim gerci
Adimlasan yeter. Tam iyilesene kadar pek yorma istersen kendini.
Peşimden ayrılma kız senın korkuna dızgınlıyordum kendımı. Pzartesı sabah tartılayım demi gunde 2-3 kez tartılan ben 3-4 haftdr tartılmıyorum cok korkuyorum

Hoşgeldin canımm dön artık sende iyiyiz biz de durumlar aynı valla sen nasıl oldun daha iyimisin peki

A Arrietty_ sedulu Alys
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
K.k peynir
1 dilim ekmek

Ara
5 kuru kayısı
1 avuç içi fıstık

Akşam
8 küçük cig köfte (evde yaptık etli)
8 yaprak marol
1 bardak ayran

Spor
1200 ip atlama=360 puan
12700 adım=635
200 bölgesel =100
Toplam=1095 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210130-205259_Health.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 21
Dönersen hatırlarsın en kısa zamanda çabuk adapte olursun zaten canım. Bizdeki menüleri görüp yemekten vazgeçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…