Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir biraz tulum
Yarım kapya ve yeşillik
Kuşluk
1 hurma yarım avuç dut kurusu 2 ceviz
Tarçınlı kahve
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
İlkindi
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane kalçalu but haşlama
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor u tamamlayınca yazacağım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu A Aylakkadin

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir biraz tulum
Yarım kapya ve yeşillik
Kuşluk
1 hurma yarım avuç dut kurusu 2 ceviz
Tarçınlı kahve
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
İlkindi
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane kalçalu but haşlama
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor u tamamlayınca yazacağım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu A Aylakkadin
Cok iyi menu 👍

valla varya hepte içimden geçti birde ben kaptanla eş olsam dedim heralde haftada 5 kg veririm diye düşünüyordum.

ama herşeyde bir hayır vardır benim gibi taze bir kan yeni bir arkadaşla ilk gaz heyecanı olarak yinede mükemmel şeyler yapacağımızı hisettim bu haftaki eşimin yazılarını okuyunca, maşallah hem sağlıklı besleniyor hemde çok motive , yani modum aynı yükseklikte devam ediyor

S Sade_Bilge eşim bomba gibi bir giriş yapalım bu haftaya, kaptan görsün yaptığı eşleştirmeden bir fırtına çıktığını :sampiyon::cool:

Bu sabahki Menüm;
limonlu suyum
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim ince pastırma
bitki çaylarım
sonra kahvaltının ardından bugün en yakın dostum sayesinde keşfettiğim ve sağlık ötesi sağlık patlaması olan bir tatlı yapmıştım ondan 2 tatlı kaşığı yedim ama mükemmel bişey birazdan tarifini ve resmini paylaşıcam. herkes lütfen benim haturum için yapsın diyeceksiniz ki ah be yasemin sağlıklı tatlıların kraliçesi bu tatlı diyeceksiniz. sonrasında tebrik ve teşekkürleri kabul edeceğim... :KK48:
Biraz üzüldüm Kaptanla eslesememene ama olsun yeter ki kalpler bir olsun :)))

Kahvaltin gayet güzel gözüküyor doyurucu. Nasil besleniyorsun onu merak ettim? Tanimadigim icin :)

Tatli cok lezzetli gözüküyor, mutlaka bende deneyecegim.

aman allahim tamitamina 5 dk ip atladim. Cok zormus, ama müthis calistiriyor vucudu. Bunu sabahlari yapsam daha iyi olacak sanirim. simdi 5 dk atladim 388 kere. Hangisini puana eklemeliyim? :)))

Eklentiler

• 6358329F-8007-41B3-AADC-7723BE161F1F.jpeg
    6358329F-8007-41B3-AADC-7723BE161F1F.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
aman allahim tamitamina 5 dk ip atladim. Anam agladi. Cok zormus, ama müthis calistiriyor vucudu. Bunu sabahlari yapsam daha iyi olacak sanirim. simdi 5 dk atladim 388 kere. Hangisini puana eklemeliyim? :)))
Hangisini istersen canım bana tane olarak hesaplaması daha kolay geliyor öyle hesap yapıyorum ister dakika yap ister adet sana kalmış 😀

Günün özeti
12:30 2 dilim peynir 9 tane zeytin sucuklu yumurta ve çay
13:40 bir tane muz
15:30 bir case çorba
17:40 3 tane ceviz az bişey kuru üzüm
Su:1.5 lt
Spor: 11686. (584 puan)
rockandroll rockandroll selam yeni eşim dilerim bu haftayı çok güzel ve verimli geçiririz
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 5C0D678D-0B7E-41D8-9B66-2A921A4FE78E.png
    5C0D678D-0B7E-41D8-9B66-2A921A4FE78E.png
    312,3 KB · Görüntüleme: 30
A Arrietty_ sedulu sedulu
Menum

10.30
2.5 dilim ekmek tereyagli salcali/kirmizi biberli/fistik ezmeli
Az peynir 2 zeytin
2 haslama yumurta
1 domates, cok az biber

13.00
1 yesil elma

16.30
1 kepce barbunya pilaki
1 tabak sehriye corbasi
Buyuk kase kis salatasi
2 kasik cilekli yogurt

17.00 itibariyle yeme icme bitti.
Su icerim daha, ama o da simdilik 2 lt yi buldu.

Spor
1000 adet ipsiz atlama
10000 adim (bin kaldi ama bitecek)
Ceyhans Ceyhans 800 puan midir?

Kizlar ders calisicam bugun, offline olurum bundan sonra. Opuldunuz.
Afiyet olsun cnm 🥰
Puanida doğru hesaplamışsın 👏👏

Benim bir sorum daha olacak kafam pek basmadi :KK76:

Aslinda en mantiklisi en yüksek puani almak olacak, ama grupta isleyis nasil bilemedigim icin :)

Aksama kadar kesin 13.000 adimi dolduracagim. bundan yola cikarsam hesaplamalarim söyle olucak

Yürüyüs tempolu : 92 dakika 920 puan yapiyor (1dk/10puan) ya da 13.000 adim 650 puan (100 adim/5 puan)
Ip atlama: 5 dakika 50 puan (1dk/10puan) ya da 388 adet 116,4 Puan (100 adet/30 puan)

Simdi bu durumda kafama göre yüksek puanlari secebilirmiyim? :spor::KK70:
o zaman bugün icin 1036 puan yapmis oluyormuyum? graphicdesigner graphicdesigner A Arrietty_

Eklentiler

• 14CACC77-9F2E-4C70-AFCF-F1FD5904D758.jpeg
    14CACC77-9F2E-4C70-AFCF-F1FD5904D758.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 13C869F8-359A-492A-89F8-30E1F28FD7D9.jpeg
    13C869F8-359A-492A-89F8-30E1F28FD7D9.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
EVEEEET GELELİM SAĞLIK BOMBASI ama sanki aynı zamanda hazır puding tadında olan

**** MUHTEŞEM TATLI TARİFİMİZ ****

(herkez mutlaka yapsın acccayip güzel)

1 adet Trabzon Hurması ( cennet hurması)
1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı dolu kakao
1 çay kaşığı bal

1 çay kaşığı keçibounuzu pekmezi yada özü (isteğe bağlı)

Malzemelerin hepsini blendırdan geçirip puding kıvamına getiriyoruz, üzerine isteğe bağlı olarak ceviz yada fındık yada hindistan cevizi vs döküp yiyebilirsiniz. Ama gerçekten normalde böyle sağlıklı tatlı tariflerini hiç sevmem yani bana lezzetsiz gelir o içimdeki çikolatalı kakaolu tatlı isteğimi geçirmez. ama bu bambaşka gerçekten puding gibi aynen.

Kalorisini merak edenler için onuda hesapladım, bu yaptığım tariften 4 kase çıkıyor tam doldurmazsam, yani 1 porsiyonu 105 kalori çok çok iyi bence kalorisi de az.
Regl zamani iicin harika bir tarif olmus.
Ayrica cennet hurmasini stoklayada bilirsiniz buzlukda :) Tatli krizi tutunca hemen cikairp yapilir

Ben sabah peynir yumurta bir wasa 5 badem 5 zeytin yedim canim
Arada 3 çiğköfte kuzu kulagi yedim
Aksam 2 veya 3 kofte ve bol salata yiyecegim yağsız insallah sen ne durumdasin
Afiyet olsun. Kuzukulagini bol yeseydin benim icinde :))
@Zeytur
sedulu sedulu
A Arrietty_
Her gün 14 dk chloe yapayım demiştim bugün 1 dk başladım bacaklarım izin vermedi :KK12: :KK12::KK12:
İp atlıycam sadece aralarda da zumba ile adımlarımı tamamlarım çok yağmur vardı bugün evde ustalar vardı yeni gittiler 1 saat sonra ancak başlarım spora 200 ip atlayabildim daha o curcunada :KK49::spor::spor::spor::spor::spor:
yine mantar çorbası yaptım bu aralar çıldırıyorum bu çorba için nasıl mutlu ediyor anlatamam:KK71::KK71::KK71:
Mantar corbasi tarifini alabilirmiliyim :KK200: cok severim ama pek tutturamam.
Chloe yapabilenlere hayranim ben
Günün özeti
12:30 2 dilim peynir 9 tane zeytin sucuklu yumurta ve çay
13:40 bir tane muz
15:30 bir case çorba
17:40 3 tane ceviz az bişey kuru üzüm
Su:1.5 lt
Spor: 11686. (584 puan)
rockandroll rockandroll selam yeni eşim dilerim bu haftayı çok güzel ve verimli geçiririz
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Cok az yemissin. Baya baya hafif gecmis. Doydun mu ki ?

Benim bir sorum daha olacak kafam pek basmadi :KK76:

Aslinda en mantiklisi en yüksek puani almak olacak, ama grupta isleyis nasil bilemedigim icin :)

Aksama kadar kesin 13.000 adimi dolduracagim. bundan yola cikarsam hesaplamalarim söyle olucak

Yürüyüs tempolu : 92 dakika 920 puan yapiyor (1dk/10puan) ya da 13.000 adim 650 puan (100 adim/5 puan)
Ip atlama: 5 dakika 50 puan (1dk/10puan) ya da 388 adet 116,4 Puan (100 adet/30 puan)

Simdi bu durumda kafama göre yüksek puanlari secebilirmiyim? :spor::KK70:
Simdiii
sedulu sedulu kaptan dün bir öneride bulundu. Normalde yürüs var ise adim puani hesaplanmiyor. Veya adim hesaplayan yuruyus hesaplamiyor. Ama cok karisiklik oluyor diye, hangi sporu yaparsaniz butun puan hesabi kabul.
Su durumda senin spor puanin soyle
Tempolu yuruyus : 920 puan
Adim sayisi : 650 puan

Ip atlamaya gelince. Ben olsam en yuksek puan hangisi ediyor ise onu secerim : D Kafana göre sec yani
10000 adım 500 puan
10 dk plates 70 puan
100 ip atlama 30 puan × 60 puan
Toplam 630 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu A Aylakkadin
Masallah :kk200:

Selam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Akşam bir tane lahmacun salata yedim bu kadar
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım 😓 bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden 😥😥😥

Simdiii
sedulu sedulu kaptan dün bir öneride bulundu. Normalde yürüs var ise adim puani hesaplanmiyor. Veya adim hesaplayan yuruyus hesaplamiyor. Ama cok karisiklik oluyor diye, hangi sporu yaparsaniz butun puan hesabi kabul.

Ip atlamaya gelince. Ben olsam en yuksek puan hangisi ediyor ise onu secerim : D Kafana göre sec yani

o zaman dogru yapmisim. Peki yüksek puanlari sectim :KK70:

Selam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım 😓 bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden 😥😥😥
Selam canim hosgeldin aramiza.
Ilk sayfada ilk postu okuman yeterli . Cogu sey orada acik acik yaziyor. Sorun varsa okudukdan sonra sorabilirsin

Pek birsey yememissin. Doydun mu bari. Sakin ol birlikte verecegiz kilolari :KK60:

Merhaba sende hosgeldin. Bende dün katildim bu gruba. Dilerim sende hedefine ulasirsin.

Ilk sayfada ki ilk gönderiyi okumani öneririm.
Haftada belli günler Spor Challengeler yapiliyormus, o günler de spor puanlari iki kati hesaplaniyor.
Yediklerini, yaptigin sporu ve puanlarini paylasiyorsun aksamlari, birbirimize motivasyon veriyoruz. Eslesme durumuda varmis isteyene.
Eksik olan bilgileri A Arrietty_ verir zaten sana.

Güzel bir baslangic olmasi dilegiyle :)))

Selam canim hosgeldin aramiza.
Ilk sayfada ilk postu okuman yeterli . Cogu sey orada acik acik yaziyor. Sorun varsa okudukdan sonra sorabilirsin

Pek birsey yememissin. Doydun mu bari. Sakin ol birlikte verecegiz kilolari :KK60:
Tamam canım hemen okuyorum. İnanki bu bile gözüme fazla geldi nefret ettim artık bi ara diyet yaptım 80 e kadar düştüm sonra yavaş yavaş salak gibi geri aldım dikkat etmedim. Çok ihtiyacım var motivasyona gerçekten 😞😞

Regl zamani iicin harika bir tarif olmus.
Ayrica cennet hurmasini stoklayada bilirsiniz buzlukda :) Tatli krizi tutunca hemen cikairp yapilir

Afiyet olsun. Kuzukulagini bol yeseydin benim icinde :))

Mantar corbasi tarifini alabilirmiliyim :KK200: cok severim ama pek tutturamam.
Chloe yapabilenlere hayranim ben

Cok az yemissin. Baya baya hafif gecmis. Doydun mu ki ?

Simdiii

Hemen kaptancim 💕💕💕
Yok Böyle Bir Lezzet Sebzeli Mantar Çorba Yok Böyle Bir Lezzet Sebzeli Mantar Çorba - Nefis Yemek Tarifleri

Çok güzel oluyor eşim bile bayıla bayıla yedi ki hiç sevmez degisik çorbaları

Hoşgeldin canım

X