öyle bir video bulduğunda bizlede paylaş olurmu benide etiketle canım sana zahmet
menün güzel afiyet şifa olsun inşallah benim takım arkadaşıma
Aslinda bendim. Ama yeni arkadasimiz gelince kendimi feda ettim :)
Sen Yinede 10bin adim at
Afiyet olsun bu arada hoşgeldinizBu arada kahvaltimi hazirlamistim onuda paylasayim sizinle.
2 yk yulaf, ev yapimi yogurt, ananas, tarcin ve ceviz
Yaninda limonlu soda ve kiraz sapi cayim. Yürüyüsten sonra yiyecegim. Yanimda tasiyorum. Annemlerde yiyecegim.
yürüyüse devam :)))
Şaka yapıyorum canım, farkını görünce iyi ki diyeceksin. İnşallah bende sizin gibi cesaret gösterip yapabilirim.Oyunamı geldimm
Bu arada bugün resim çekindim bir ay sonra paylaşacamöncesi sonrası
Chloe yapcam ozaman yarışmadıki acığımı adımda ve zumbada yakalarım
valla varya hepte içimden geçti birde ben kaptanla eş olsam dedim heralde haftada 5 kg veririm diye düşünüyordum.Aslinda bendim. Ama yeni arkadasimiz gelince kendimi feda ettim :)
Sen Yinede 10bin adim at
Kiz daha ben okadar veremiyorumvalla varya hepte içimden geçti birde ben kaptanla eş olsam dedim heralde haftada 5 kg veririm diye düşünüyordum.
ama herşeyde bir hayır vardır benim gibi taze bir kan yeni bir arkadaşla ilk gaz heyecanı olarak yinede mükemmel şeyler yapacağımızı hisettim bu haftaki eşimin yazılarını okuyunca, maşallah hem sağlıklı besleniyor hemde çok motive , yani modum aynı yükseklikte devam ediyor
S Sade_Bilge eşim bomba gibi bir giriş yapalım bu haftaya, kaptan görsün yaptığı eşleştirmeden bir fırtına çıktığını
Bu sabahki Menüm;
limonlu suyum
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim ince pastırma
bitki çaylarım
sonra kahvaltının ardından bugün en yakın dostum sayesinde keşfettiğim ve sağlık ötesi sağlık patlaması olan bir tatlı yapmıştım ondan 2 tatlı kaşığı yedim ama mükemmel bişey birazdan tarifini ve resmini paylaşıcam. herkes lütfen benim haturum için yapsın diyeceksiniz ki ah be yasemin sağlıklı tatlıların kraliçesi bu tatlı diyeceksiniz. sonrasında tebrik ve teşekkürleri kabul edeceğim...
Yok canım nee restiii bennn hıhhh restte neymişş yolumuza devamHahagerçekten tüm vücut çalışıyor bugünkü programda da öyle video var. Yarın rest günü yapacak misin
Biliyorum canım şaka olduğunuŞaka yapıyorum canım, farkını görünce iyi ki diyeceksin. İnşallah bende sizin gibi cesaret gösterip yapabilirim.
Ben yine pek rahat duracağını sanmıyorum
Afiyet olsun cnm ekmekler çok gibi ama ip atlayarak yakarsın onlarıYogun bir gun icin biraz agir bir kahvalti yaptim. Normalde bunun yumurtasizini yapiyorum. Yesillik de kalmamis. Su icemeyenlere onerim salatalikli su, ben cok sevdim. Eki Görüntüle 2772553
H3RA_ ben cocuklara da spor yaptiricam, sevecekleri bir ipsiz ip atlama videosu ariyorum.
Çok güzel duruyor cnm eline sağlık tatlı krizimiz tuttuğunda yapılabilirEVEEEET GELELİM SAĞLIK BOMBASI ama sanki aynı zamanda hazır puding tadında olan
**** MUHTEŞEM TATLI TARİFİMİZ ****
(herkez mutlaka yapsın acccayip güzel)
1 adet Trabzon Hurması ( cennet hurması)
1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı dolu kakao
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı keçibounuzu pekmezi yada özü (isteğe bağlı)
Malzemelerin hepsini blendırdan geçirip puding kıvamına getiriyoruz, üzerine isteğe bağlı olarak ceviz yada fındık yada hindistan cevizi vs döküp yiyebilirsiniz. Ama gerçekten normalde böyle sağlıklı tatlı tariflerini hiç sevmem yani bana lezzetsiz gelir o içimdeki çikolatalı kakaolu tatlı isteğimi geçirmez. ama bu bambaşka gerçekten puding gibi aynen.
Kalorisini merak edenler için onuda hesapladım, bu yaptığım tariften 4 kase çıkıyor tam doldurmazsam, yani 1 porsiyonu 105 kalori çok çok iyi bence kalorisi de az.
Dün alışverişte bende hurma aldım tatlı krizlerim tutarsa bir şeyler yaparım diyeEVEEEET GELELİM SAĞLIK BOMBASI ama sanki aynı zamanda hazır puding tadında olan
1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 çay kaşığı bal
Malzemelerin hepsini blendırdan geçirip puding kıvamına getiriyoruz, üzerine isteğe bağlı olarak ceviz yada fındık yada hindistan cevizi vs döküp yiyebilirsiniz. Ama gerçekten normalde böyle sağlıklı tatlı tariflerini hiç sevmem yani bana lezzetsiz gelir o içimdeki çikolatalı kakaolu tatlı isteğimi geçirmez. ama bu bambaşka gerçekten puding gibi aynen.
Kalorisini merak edenler için onuda hesapladım, bu yaptığım tariften 4 kase çıkıyor tam doldurmazsam, yani 1 porsiyonu 105 kalori çok çok iyi bence kalorisi de az.
Afiyet olsun cnm ekmekler çok gibi ama ip atlayarak yakarsın onları
EVEEEET GELELİM SAĞLIK BOMBASI ama sanki aynı zamanda hazır puding tadında olan
1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 çay kaşığı bal
1000 çok iyi ilk sefer için puan işi kolay yardımcı olurum tabii kiValla dogru mu yaptim bilmiyorum, ilk kez ip atlama yapiyorum.
1000 saydim ve tukendim.
100er sekilde yaptim, bazen onu da tamamlayamadim.
Artik puan hesaplarken yardimini alirim.
10bin adim hedefliyorum bugun icin bir de.
Temizlik de yapilacak ama yarina da geciktirebilirim
1000 çok iyi ilk sefer için puan işi kolay yardımcı olurum tabii ki
Ben de şimdilik 800 atladım yapabilirsem pilim bitmezse 1500 inşallah