Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar kendimi süper enerjik hissediyorum. Malum haftasonu temizlik günüm, challenge günü ile birleşince baya hareketli bir gün olacak benim için.
Evde ki köpüşümüz dün baya yaramazlık yapmış. Çiş eğitimine alıştı derken dün bir iki halıma çiş yapmış. Geçen haftasonu yıkayıp sermiştim çoğunu. İçime sinmedi banyoların halılarına kadar hepsini topladım yıkayacağım bugün. Çiş eğitimine başlarken makinede yıkanır tarzdakileri sermiştim şükür ki. Her köşe sirkeli sularla silinecek.🤦🏼‍♀️
Aralarda temizliğe mola verip 100’er ip atlanacak. Akşam ağlanırım size artık 😂😂

Kahvaltıda bir tanecik cısss yaptım🙈 Ama nerdeyse iki senedir yemediğim bir şeydi. Görünce gözlerim parladı 🤩 Akşam ki puanlarımı görünce yakmışsın zaten demenizi temenni ediyorum A Arrietty_ ve sedulu sedulu cum. 😂

merhaba, Forumda gezinirken dikkatimi cekti, 5. Takim ayri bir baslik acmis Menü ve spor bildirimleri icin. 4 Takimin böyle bir basligimi yok, yoksa ben mi bulamadim?
Oyle bir basligimiz yok. Burada paylasim yapiyoruz herseyi ☺️

S Sade_Bilge hoşgeldin, güzel eksiler alman dileğiyle.

Alys Alys ben hep ipsiz atlıyorum. Evdekiler gülmesin diye yatak odasına kaçıp yapıyorum 😂
Kızım geldi odaya “anne ne yapıyorsun, kafayı mı yedin” dedi. İp atlıyorum dedim “ipin nerde o zaman” diyo. 😂😂😂 “Tövbe bismillah” diyerek çıktı odadan.
Tv izlerken kalkıp adımlama yapıyorum falan diye alay konusu oldum aralarında 😂😂

sedulu sedulu canımm ben oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum sendede ilk gün olmuşmuydu 😂😂 nasıl ip atlıcam hiçç bilmiyorum 😂😂 choleyi akşama yapcam biraz vücudumu dinlendireyim 😂
İlk gün olmustu canım bir hafta sonra anca düzene girdi. Bugün ya ip atla ya da chloe yap. Çünkü ikisi bir bacaklarını fena yoracak. Ertesi gün adım atamayabilirsin

Günaydın kızlar kendimi süper enerjik hissediyorum. Malum haftasonu temizlik günüm, challenge günü ile birleşince baya hareketli bir gün olacak benim için.
Evde ki köpüşümüz dün baya yaramazlık yapmış. Çiş eğitimine alıştı derken dün bir iki halıma çiş yapmış. Geçen haftasonu yıkayıp sermiştim çoğunu. İçime sinmedi banyoların halılarına kadar hepsini topladım yıkayacağım bugün. Çiş eğitimine başlarken makinede yıkanır tarzdakileri sermiştim şükür ki. Her köşe sirkeli sularla silinecek.🤦🏼‍♀️
Aralarda temizliğe mola verip 100’er ip atlanacak. Akşam ağlanırım size artık 😂😂

Kahvaltıda bir tanecik cısss yaptım🙈 Ama nerdeyse iki senedir yemediğim bir şeydi. Görünce gözlerim parladı 🤩 Akşam ki puanlarımı görünce yakmışsın zaten demenizi temenni ediyorum A Arrietty_ ve sedulu sedulu cum. 😂
Sporlar iyi gelirse yedigini görmezden gelirim 😀
Kolay gelsin canım neyse ki halıların makinada yıkanıyor belli süre serme sen yine de

sedulu sedulu çok zekisin
challenge öncesi güzel taktik 😂😂
Oyunamı geldimm :KK70: :KK70:

Bu arada bugün resim çekindim bir ay sonra paylaşacam 😂 öncesi sonrası 😂
İlk gün olmustu canım bir hafta sonra anca düzene girdi. Bugün ya ip atla ya da chloe yap. Çünkü ikisi bir bacaklarını fena yoracak. Ertesi gün adım atamayabilirsin
Chloe yapcam ozaman yarışmadıki acığımı adımda ve zumbada yakalarım 😂😂😂

Oyunamı geldimm :KK70: :KK70:

Bu arada bugün resim çekindim bir ay sonra paylaşacam 😂 öncesi sonrası 😂

Chloe yapcam ozaman yarışmadıki acığımı adımda ve zumbada yakalarım 😂😂😂
Haha 😀 gerçekten tüm vücut çalışıyor bugünkü programda da öyle video var. Yarın rest günü yapacak misin

Bu arada kahvaltimi hazirlamistim onuda paylasayim sizinle.

2 yk yulaf, ev yapimi yogurt, ananas, tarcin ve ceviz
Yaninda limonlu soda ve kiraz sapi cayim. Yürüyüsten sonra yiyecegim. Yanimda tasiyorum. Annemlerde yiyecegim.

yürüyüse devam :)))

Eklentiler

• BE59106B-93C9-4C4D-9893-CB89F7986CB7.jpeg
    BE59106B-93C9-4C4D-9893-CB89F7986CB7.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 24
712. Tur ES es listesi

@Ayse_M & @Aylakkadin
graphicdesigner graphicdesigner & A Arrietty_
Zeytur Zeytur & @istanbulin
H3RA_ H3RA_ & sedulu sedulu
@klbk33 & @Ozzybal
@Ceyhans & Alys Alys
@sadece_ben & @bnnu
@Emeeelll & @Serina08
@rockandroll & @-DOLUNAY-

Unutulan varsa lütfen bildirin bana kizlar

*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:

*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,:KK6:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:

Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
yaaaaa gözlerim doğru mu görüyor yoksa rüyadamıyım benim eşim KAPTANIMIZ MI, GERÇEKMİ ALLAAAAAAAH ben bugün 10.000 adım değil 10.000 ip atlarım ozaman, kaptanım doğru mu anladım senle mi eşiz???????? :halay: :KK68::halay::KK68::halay:
Eki Görüntüle 2772415
Eki Görüntüle 2772416
A Arrietty_
sedulu sedulu
graphicdesigner graphicdesigner
Bu cuma tembellik yapmadım:)
Sporlarım
40 dk eliptik : 40x7=280 puan
15117 adım: 755 puan
14 dk chloe : 14x7= 98 puan
Toplam puan = 1133 puan ❄❄❄🌿🌿🌿
maşallah benim geçen haftaki muhteşem eşime yaaaa olaysın bombasın, ama kaptanımızla bu hafta seni geçmek boynumuzun borcu olsun :KK48::KK68:
Kullanıcı Adı : Sade Bilge
Mesleginiz:
Muhasebeci
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Nisanli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Yurtdisi
Boyunuz : 157 cm
Kilonuz: 73 kilo
Hedef kilonuz : 49-50kg
Kilo alma hikayeniz : sagliksiz beslenme, hareketsizlik, ilaclar vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglikli bir yasama adim atmak, Gelinlik icin de alimli gözükmek, kendimi iyi hissetmek, saglikli bir anne adayi olmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayir
canım hoşgeldin aramıza bende yaklaşık 12 gün önce filan katıldım ama burası bomba biyer %100 hatta %500 hem sporun artacak hem kilon azalacak emin olabilirsin :KK200:
Menü bildirimleri :kk77::kk77:

Ayse_M ✅
Aylakkadin ❌
graphicdesigner ✅
Sade_Bilge
Zeytur ✅
Istanbulin ✅
Sedulu ✅
neutral ✅
klbk33 ✅
Ozzybal ✅
Ceyhans ✅
Alys ✅
Osev ✅
Arrietty_ ✅
sadece_ben ❌
ozrengin ✅
bnnu ✅
Emeeelll ✅
Serina08 ✅
rockandroll ✅
-DOLUNAY-❌

:spor:Puan Tablosu :spor:
kaptanım bu puan tablosu nedir anlayamadım bunu, eşim sen misin yoksa sade_bilge mi? şuan ikileme düştüm
Bugün günlerden Ip atlama günü :spor: :spor: :spor: :spor: :spor: :spor:

Ip veya ipsiz atlaya bilirsiniz . Puan hesabi yapmayi unutmayiniz

1 Dk ip atlama 10 puan

Veya

100 adet ip atlama 30 puan

Ayakkabi ile atlamaya özen gösteriniz
Allaaaahhhhhh ben bu gazla tavana vururum kafamı zıplarken çok enerjiğim :spor::spor::spor::spor::spor::spor:

graphicdesigner graphicdesigner Merhaba bu hafta takim esiymisiz. Hadi bakalim birbirimize destek olalim. Bu grubu birinci yapalim. :))
evet evet bende iki tablo arasında kaldım, ilk tabloda eşim kaptanımız olan arriety olarak görünüyor, ama ikinci tabloda seninle birlikte yazılmışız. her halükarda seninle de olsam kaptanla da olsam bu hafta birinci biziz inşallah :spor: :KK68: :halay: En Büyük TÜRKİYE :KK49:

Yogun bir gun icin biraz agir bir kahvalti yaptim. Normalde bunun yumurtasizini yapiyorum. Yesillik de kalmamis. Su icemeyenlere onerim salatalikli su, ben cok sevdim. Eki Görüntüle 2772553

H3RA_ H3RA_ ben cocuklara da spor yaptiricam, sevecekleri bir ipsiz ip atlama videosu ariyorum.
öyle bir video bulduğunda bizlede paylaş olurmu benide etiketle canım sana zahmet
menün güzel afiyet şifa olsun inşallah benim takım arkadaşıma :KK68:

yaaaaa gözlerim doğru mu görüyor yoksa rüyadamıyım benim eşim KAPTANIMIZ MI, GERÇEKMİ ALLAAAAAAAH ben bugün 10.000 adım değil 10.000 ip atlarım ozaman, kaptanım doğru mu anladım senle mi eşiz???????? :halay: :KK68::halay::KK68::halay:

maşallah benim geçen haftaki muhteşem eşime yaaaa olaysın bombasın, ama kaptanımızla bu hafta seni geçmek boynumuzun borcu olsun :KK48::KK68:

canım hoşgeldin aramıza bende yaklaşık 12 gün önce filan katıldım ama burası bomba biyer %100 hatta %500 hem sporun artacak hem kilon azalacak emin olabilirsin :KK200:

kaptanım bu puan tablosu nedir anlayamadım bunu, eşim sen misin yoksa sade_bilge mi? şuan ikileme düştüm

Allaaaahhhhhh ben bu gazla tavana vururum kafamı zıplarken çok enerjiğim :spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Aslinda bendim. Ama yeni arkadasimiz gelince kendimi feda ettim :)

Sen Yinede 10bin adim at 😁❤️

X