Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün alışverişte bende hurma aldım tatlı krizlerim tutarsa bir şeyler yaparım diye
ama bu tarifte tahin gözümü korkuttu biraz
sadece 105 cal süpermiş gerçi
yok yok hiç gözünü korkutmasın calori %100 doğru hesapladım hiç korkulacak bir durum yok, hurman da varmış mutlaka yap bak kesin yap

Ortim ne durumdasın nasıl gidiyo A Aylakkadin
Ben sabah peynir yumurta bir wasa 5 badem 5 zeytin yedim canim
Arada 3 çiğköfte kuzu kulagi yedim
Aksam 2 veya 3 kofte ve bol salata yiyecegim yağsız insallah sen ne durumdasin

Ben sabah peynir yumurta bir wasa 5 badem 5 zeytin yedim canim
Arada 3 çiğköfte kuzu kulagi yedim
Aksam 2 veya 3 kofte ve bol salata yiyecegim yağsız insallah sen ne durumdasin
Bende sabah aynı yumurta klasik kahvaltımı yaptım canım öğlen yoğurt çorbası akşama da tavuk haşlama yapıyorum inşallah spor olarak 10 dk bacak bölgesel plates yaptım leslie ve 10000 adıma tamamlayacağım inşallah canım

Akşam

1 yumurta
5 zeytin
1 ceviz
1 domates
1 yk tahin + 1 yk pekmez
Haşhaşlı tava katmeri
250 ml şekersiz çay

Eklentiler

• IMG-20210130-WA0004.jpeg
    IMG-20210130-WA0004.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 20210130_141701.jpg
    20210130_141701.jpg
    180,9 KB · Görüntüleme: 26
Bende sabah aynı yumurta klasik kahvaltımı yaptım canım öğlen yoğurt çorbası akşama da tavuk haşlama yapıyorum inşallah spor olarak 10 dk bacak bölgesel plates yaptım leslie ve 10000 adıma tamamlayacağım inşallah canım
Bende leslie yapacağım insallah
Evet kuzum herr gun en az 10000 yapalim mi

Cok yorma birden kendini, daha gunun sonuna var, yaparsin eminim.

Iple mi atliyirsun, taktik varsa ver, bugunluk bittim de sonrasi icin soruyorum.

Bunun ustune yanliz bir bacak esneme yogasi iyi gider, belki gece yatmadan da bi 5 dakika onu eklemek iyi fikir olabilir.
Yok cnm bende ipsiz yapıyorum 100 100 dinlene dinlene yapıyorum arka arkaya nefesim kesiliyor

Buyrun yemege gelin kızlar 🤗

Akşam menüm
Tarhana çorbası
Yeşil salata içinde yok yok 😂 yarım saatimi aldı yıka doğra şekil ver 😂
Harem güveci
Yoğurt
Afiyet olsun canım harem güveci neymiş nası bişe tarif verebilir misin 😊

Zeytur Zeytur
sedulu sedulu
A Arrietty_
Her gün 14 dk chloe yapayım demiştim bugün 1 dk başladım bacaklarım izin vermedi :KK12: :KK12::KK12:
İp atlıycam sadece aralarda da zumba ile adımlarımı tamamlarım çok yağmur vardı bugün evde ustalar vardı yeni gittiler 1 saat sonra ancak başlarım spora 200 ip atlayabildim daha o curcunada :KK49::spor::spor::spor::spor::spor:
yine mantar çorbası yaptım bu aralar çıldırıyorum bu çorba için nasıl mutlu ediyor anlatamam:KK71::KK71::KK71:

Afiyet olsun canım harem güveci neymiş nası bişe tarif verebilir misin 😊
Hemen veriyim 🤗 bi davete gittiğimde yemiştim çok hoşuma gitmişte 2 3 ayda bir yaparım çok canım isterse 🤭 (çok uğraştırıyo beni )

1 su bardağı arpa şehriyeyi kavuruyorum pilav gibi pişiriyorum diğer bi tencerede
Soğan k.biber y.biber kavuruyorum daha önce haşladığım kuzu yada dana etini içine ilave ediyorum domates sosu salça baharat ekleyip pişiriyorum
Sonra pişen ve dinlenen arpa şehriyle bu karışımı buluşturuyorum borcama boşaltıyorum diğer bi tencerede de beşamal sosu hazırlayıp üstüne döküyorum biraz da kaşar hop ver fırına bukadar ☺️ tadı cok güzel ama çok tencere kirleniyo 🙄🙄

Zeytur Zeytur
sedulu sedulu
A Arrietty_
Her gün 14 dk chloe yapayım demiştim bugün 1 dk başladım bacaklarım izin vermedi :KK12: :KK12::KK12:
İp atlıycam sadece aralarda da zumba ile adımlarımı tamamlarım çok yağmur vardı bugün evde ustalar vardı yeni gittiler 1 saat sonra ancak başlarım spora 200 ip atlayabildim daha o curcunada :KK49::spor::spor::spor::spor::spor:
yine mantar çorbası yaptım bu aralar çıldırıyorum bu çorba için nasıl mutlu ediyor anlatamam:KK71::KK71::KK71:
Ahh ben daha 100 taneyi zorladım bugün devamı gelmicek benden belli saat 8 gibi chleo yapmaya calışcam bacaklarım izin verirse dünkü 40 dk acısı çıkıyo 😂😂😂

Hemen veriyim 🤗 bi davete gittiğimde yemiştim çok hoşuma gitmişte 2 3 ayda bir yaparım çok canım isterse 🤭 (çok uğraştırıyo beni )

1 su bardağı arpa şehriyeyi kavuruyorum pilav gibi pişiriyorum diğer bi tencerede
Soğan k.biber y.biber kavuruyorum daha önce haşladığım kuzu yada dana etini içine ilave ediyorum domates sosu salça baharat ekleyip pişiriyorum
Sonra pişen ve dinlenen arpa şehriyle bu karışımı buluşturuyorum borcama boşaltıyorum diğer bi tencerede de beşamal sosu hazırlayıp üstüne döküyorum biraz da kaşar hop ver fırına bukadar ☺️ tadı cok güzel ama çok tencere kirleniyo 🙄🙄
Wuhuuu çok güzel bişeye benziyo denerim mutlaka eline sağlık

A Arrietty_ sedulu sedulu
Menum

10.30
2.5 dilim ekmek tereyagli salcali/kirmizi biberli/fistik ezmeli
Az peynir 2 zeytin
2 haslama yumurta
1 domates, cok az biber

13.00
1 yesil elma

16.30
1 kepce barbunya pilaki
1 tabak sehriye corbasi
Buyuk kase kis salatasi
2 kasik cilekli yogurt

17.00 itibariyle yeme icme bitti.
Su icerim daha, ama o da simdilik 2 lt yi buldu.

Spor
1000 adet ipsiz atlama
10000 adim (bin kaldi ama bitecek)
Ceyhans Ceyhans 800 puan midir?

Kizlar ders calisicam bugun, offline olurum bundan sonra. Opuldunuz.

X