Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öyle bir video bulduğunda bizlede paylaş olurmu benide etiketle canım sana zahmet
menün güzel afiyet şifa olsun inşallah benim takım arkadaşıma :KK68:

Takima gore biraz fazla tabi de, gecen hafta ben bu menunun ustune cipsler cikolatalar gomuyordum. O yuzden bu hafta cok saglikli hissediyorum.

Bu arada kahvaltimi hazirlamistim onuda paylasayim sizinle.

2 yk yulaf, ev yapimi yogurt, ananas, tarcin ve ceviz
Yaninda limonlu soda ve kiraz sapi cayim. Yürüyüsten sonra yiyecegim. Yanimda tasiyorum. Annemlerde yiyecegim.

yürüyüse devam :)))
Afiyet olsun bu arada hoşgeldiniz 😊

Oyunamı geldimm :KK70: :KK70:

Bu arada bugün resim çekindim bir ay sonra paylaşacam 😂 öncesi sonrası 😂

Chloe yapcam ozaman yarışmadıki acığımı adımda ve zumbada yakalarım 😂😂😂
Şaka yapıyorum canım, farkını görünce iyi ki diyeceksin. İnşallah bende sizin gibi cesaret gösterip yapabilirim.
Ben yine pek rahat duracağını sanmıyorum😂

Aslinda bendim. Ama yeni arkadasimiz gelince kendimi feda ettim :)

Sen Yinede 10bin adim at 😁❤️
valla varya hepte içimden geçti birde ben kaptanla eş olsam dedim heralde haftada 5 kg veririm diye düşünüyordum.

ama herşeyde bir hayır vardır benim gibi taze bir kan yeni bir arkadaşla ilk gaz heyecanı olarak yinede mükemmel şeyler yapacağımızı hisettim bu haftaki eşimin yazılarını okuyunca, maşallah hem sağlıklı besleniyor hemde çok motive , yani modum aynı yükseklikte devam ediyor

S Sade_Bilge eşim bomba gibi bir giriş yapalım bu haftaya, kaptan görsün yaptığı eşleştirmeden bir fırtına çıktığını :sampiyon::cool:

Bu sabahki Menüm;
limonlu suyum
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim ince pastırma
bitki çaylarım
sonra kahvaltının ardından bugün en yakın dostum sayesinde keşfettiğim ve sağlık ötesi sağlık patlaması olan bir tatlı yapmıştım ondan 2 tatlı kaşığı yedim ama mükemmel bişey birazdan tarifini ve resmini paylaşıcam. herkes lütfen benim haturum için yapsın diyeceksiniz ki ah be yasemin sağlıklı tatlıların kraliçesi bu tatlı diyeceksiniz. sonrasında tebrik ve teşekkürleri kabul edeceğim... :KK48:

valla varya hepte içimden geçti birde ben kaptanla eş olsam dedim heralde haftada 5 kg veririm diye düşünüyordum.

ama herşeyde bir hayır vardır benim gibi taze bir kan yeni bir arkadaşla ilk gaz heyecanı olarak yinede mükemmel şeyler yapacağımızı hisettim bu haftaki eşimin yazılarını okuyunca, maşallah hem sağlıklı besleniyor hemde çok motive , yani modum aynı yükseklikte devam ediyor

S Sade_Bilge eşim bomba gibi bir giriş yapalım bu haftaya, kaptan görsün yaptığı eşleştirmeden bir fırtına çıktığını :sampiyon::cool:

Bu sabahki Menüm;
limonlu suyum
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim ince pastırma
bitki çaylarım
sonra kahvaltının ardından bugün en yakın dostum sayesinde keşfettiğim ve sağlık ötesi sağlık patlaması olan bir tatlı yapmıştım ondan 2 tatlı kaşığı yedim ama mükemmel bişey birazdan tarifini ve resmini paylaşıcam. herkes lütfen benim haturum için yapsın diyeceksiniz ki ah be yasemin sağlıklı tatlıların kraliçesi bu tatlı diyeceksiniz. sonrasında tebrik ve teşekkürleri kabul edeceğim... :KK48:
Kiz daha ben okadar veremiyorum :KK70:
Yakin zamanda es oluruz biz :)
Sabah menun de güzel. Tam not aldin benden.
Su tatliyi merak ettim ama :KK66:

Haha 😀 gerçekten tüm vücut çalışıyor bugünkü programda da öyle video var. Yarın rest günü yapacak misin
Yok canım nee restiii bennn hıhhh restte neymişş yolumuza devam :KK70: ay hiçç akıllanmıcamm perşembe rest günü olsun canım bugün sadece ip atlayıp atlamayacagımı bilemiyorum duruma göree şimdi ni ev temizliğine giriştim oğlumla babası dışarıya çıktılar baktılar ben her iştee ahh buraam ahh şuram diye diye evden kaçırdım 😂😂
Şaka yapıyorum canım, farkını görünce iyi ki diyeceksin. İnşallah bende sizin gibi cesaret gösterip yapabilirim.
Ben yine pek rahat duracağını sanmıyorum😂
Biliyorum canım şaka olduğunu 🤗 şuan çok iyiki demiyorum ama inşallah 1 ay sonrasına derim 😂

EVEEEET GELELİM SAĞLIK BOMBASI ama sanki aynı zamanda hazır puding tadında olan

**** MUHTEŞEM TATLI TARİFİMİZ ****

(herkez mutlaka yapsın acccayip güzel)

1 adet Trabzon Hurması ( cennet hurması)
1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 tatlı kaşığı dolu kakao
1 çay kaşığı bal

1 çay kaşığı keçibounuzu pekmezi yada özü (isteğe bağlı)

Malzemelerin hepsini blendırdan geçirip puding kıvamına getiriyoruz, üzerine isteğe bağlı olarak ceviz yada fındık yada hindistan cevizi vs döküp yiyebilirsiniz. Ama gerçekten normalde böyle sağlıklı tatlı tariflerini hiç sevmem yani bana lezzetsiz gelir o içimdeki çikolatalı kakaolu tatlı isteğimi geçirmez. ama bu bambaşka gerçekten puding gibi aynen.

Kalorisini merak edenler için onuda hesapladım, bu yaptığım tariften 4 kase çıkıyor tam doldurmazsam, yani 1 porsiyonu 105 kalori çok çok iyi bence kalorisi de az.

Eklentiler

• graphic_1.jpg
    graphic_1.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 21
  • graphic_2.jpg
    graphic_2.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 21
Yogun bir gun icin biraz agir bir kahvalti yaptim. Normalde bunun yumurtasizini yapiyorum. Yesillik de kalmamis. Su icemeyenlere onerim salatalikli su, ben cok sevdim. Eki Görüntüle 2772553

H3RA_ H3RA_ ben cocuklara da spor yaptiricam, sevecekleri bir ipsiz ip atlama videosu ariyorum.
Afiyet olsun cnm ekmekler çok gibi ama ip atlayarak yakarsın onları

1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 çay kaşığı bal

Malzemelerin hepsini blendırdan geçirip puding kıvamına getiriyoruz, üzerine isteğe bağlı olarak ceviz yada fındık yada hindistan cevizi vs döküp yiyebilirsiniz. Ama gerçekten normalde böyle sağlıklı tatlı tariflerini hiç sevmem yani bana lezzetsiz gelir o içimdeki çikolatalı kakaolu tatlı isteğimi geçirmez. ama bu bambaşka gerçekten puding gibi aynen.

Kalorisini merak edenler için onuda hesapladım, bu yaptığım tariften 4 kase çıkıyor tam doldurmazsam, yani 1 porsiyonu 105 kalori çok çok iyi bence kalorisi de az.
Çok güzel duruyor cnm eline sağlık tatlı krizimiz tuttuğunda yapılabilir 😋

1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 çay kaşığı bal

Dün alışverişte bende hurma aldım tatlı krizlerim tutarsa bir şeyler yaparım diye
ama bu tarifte tahin gözümü korkuttu biraz
sadece 105 cal süpermiş gerçi

Afiyet olsun cnm ekmekler çok gibi ama ip atlayarak yakarsın onları

Valla dogru mu yaptim bilmiyorum, ilk kez ip atlama yapiyorum.
1000 saydim ve tukendim.
100er sekilde yaptim, bazen onu da tamamlayamadim.
Artik puan hesaplarken yardimini alirim.

10bin adim hedefliyorum bugun icin bir de.

Temizlik de yapilacak ama yarina da geciktirebilirim 😅😅😅

1 adet muz
2 yemek kaşığı tahin
1 çay kaşığı bal

Regl tarifi olarak kaydediyorum.
Reglken sifir seker tuketirsem cunku burnumdan alevler fiskiriyor, asabiyet seviyesi arsa variyor.

Bugun kendimi bi iyi hissediyorum sormayin.

Simdi yemeklerimi yapayim, sonra guzel bir banyo yapayim, susleneyim pusleneyim sofrayi oyle kurayim diyorum 💃

Aksam menumde tavuklu sehriye corbasi ve barbunya pilaki var. Yanina ne yarasir bilemedim. Salata yapmaya malzemem yok, markete gitmeye bacaklarimda guc yok 😭

Valla dogru mu yaptim bilmiyorum, ilk kez ip atlama yapiyorum.
1000 saydim ve tukendim.
100er sekilde yaptim, bazen onu da tamamlayamadim.
Artik puan hesaplarken yardimini alirim.

10bin adim hedefliyorum bugun icin bir de.

Temizlik de yapilacak ama yarina da geciktirebilirim 😅😅😅
1000 çok iyi ilk sefer için puan işi kolay yardımcı olurum tabii ki 🤗
Ben de şimdilik 800 atladım yapabilirsem pilim bitmezse 1500 inşallah 🤪

1000 çok iyi ilk sefer için puan işi kolay yardımcı olurum tabii ki 🤗
Ben de şimdilik 800 atladım yapabilirsem pilim bitmezse 1500 inşallah 🤪

Cok yorma birden kendini, daha gunun sonuna var, yaparsin eminim.

Iple mi atliyirsun, taktik varsa ver, bugunluk bittim de sonrasi icin soruyorum.

Bunun ustune yanliz bir bacak esneme yogasi iyi gider, belki gece yatmadan da bi 5 dakika onu eklemek iyi fikir olabilir.

X