Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkaten kaptan ya oldu mu şimdi ikisi bir arada
Sanci cekerken ne yaptigimi bilmiyorum kaptanHakkaten kaptan ya oldu mu şimdi ikisi bir arada
Ben bilmeeemm adım yarışındaaa toplam 60 bin gelirr bizden cuma gününe kadar yatarız
Ben bilmeeemm adım yarışındaaa toplam 60 bin gelirr bizden cuma gününe kadar yatarız
Maddelerde eşler birbirini egzersiz için teşvik edecek yazıyor ya bunu en iyi biz yaparız sanırımistanbulin kaaankkaaa eşş olmuşuzz
Ay nasil gulecegimi sasirdim. Yaparsiniz sizBen bilmeeemm adım yarışındaaa toplam 60 bin gelirr bizden cuma gününe kadar yatarız
Afiyet olsunEki Görüntüle 2772408 Eki Görüntüle 2772409 Eki Görüntüle 2772411 Eki Görüntüle 2772412
6641 adım 332 puan
300 ip atlama 45 puan
60 sguat 120 puan
70 bel bölgesel 35 puan
1 dk plank 10 puan
Toplam 542 puan
Su 1-1,5 lt civarında içtim
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
O madde tam bizlik hahaha Canısı onu pazartesi adımlar 2 katıya ozaman gececemm madem gececem puanada yansısınMaddelerde eşler birbirini egzersiz için teşvik edecek yazıyor ya bunu en iyi biz yaparız sanırım
Adim rekorumu gecmeni daha ne kadar beklemeliyim sevgili Zeytur
Kaptan birinci belli 2. KimAy nasil gulecegimi sasirdim. Yaparsiniz siz
1 saat bisiklet sureyim bari. istanbulin 40dk eliptik yapmis geceyim senii
Birinci bizKaptan birinci belli 2. Kim
Kaptancazım bu mesajı banamı didin sedulu aylardır yapıyoo takımdanda gönüllü bi aptal ben çıktım bide burdaa adaşın sadece benim üstüme alınıyorum mesajıSanci cekerken ne yaptigimi bilmiyorum kaptan
Yarin 2. Gün e hazir misin adasim :)) begendin mi chloe yi
Bu hafta baya yorulucam şimdiden belli. Başka türlü sana yetişememH3RA_ hayirli olsun ortak bu hafta bize. Bol sporlu geçsin günler