- 19 Aralık 2020
- 577
- 1.800
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya iste yeni başlayalım ya da tekrar flat belly challenge yapalım o güzel programdıBen yapmayi cok cok istiyorum. Oyle pek zorlaniyorum da denmez.
Saati belirlemek galiba dert babam vakit yok, cocuklar birakmiyor olayida yok
Alys merhaba ve diğer 4.takım çıtırları sizlere de merhaba öyle özledim ki takımı
Takıma katılmana çok çok sevindim başka katılan olmuşsa da göremedim geçmiş yapamadım çok özür dilerim. Ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım öğrenciyim uzun zamandır bir final ödevi teslim sürecine girdim takıma giremiyorum yoğunluktan. Normalde takımın ennnn çok konuşan üyesiyim. Ay kızlar beni özlediniz mi? Haftaya takıma döndüğümde inşallah kaynaşır bol bol spor yaparız. Günde 18 saat bilgisayar başında oturuyorum şu aralar sporu öyle özledim ki rüyamda leslie yapıyorum. Keşke rüyada yapılan sporda kaloriyw dahil olsa ammaa değil işte zalım kilolar gitmiyor. Ay çok konuştum yine ben.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. Hala 66.6 kiloyum. Lucifer morningstar Türkiye şubesi
Birazda olsa artmaya baslamis yediklerin
Harikasın eşim ne güzel sporlar yapmissin teşekkür ederimiyi akşamlar sevgili arkadaşlarım bugün hep dışarlardaydım onun için elimden geldiğince sağlıksız yiyeceklerden de olsa az miktarda yemeğe çalıştım max 1000 kaloride kaldım. sporda yaptım eve geliince bence yarın zayıflamış çıkıcam inanıyorum.
sabah: yumurta, yarım simit, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 tatlı k. reçel
öğlen: 1 dilim börek
akşam: 1 tavuk dürüm, sade soda, yeşil çay, nescafe
suyu da birazdan 2 lt ye tamamlarım.
1 saat hızlı tempolu yürüyüş : 600 puan
30 mekik : 60 puan
30 bölgesel egzersiz: 15 puan
Adım: 2623 : 130 puan
günlük adım sayım: 9623 şuan itibari ile, ama onun 7000 tanesini yürüyüşte yaptım, gerisi benim kendi adımım onuda ekledim puana.
Toplam Puan: 805
SEVGİLİ KAPTANIM A Arrietty_
istanbulin sevgili yoldaşım bu sporların hepsi yine senin içindi, dün resmen kimsenin yetişemeyeceği bir puan rekoru kırmışız senin sayende onu listede görünce kendimi paraladım bunları yapabilmek için ama elimden ancak bukadar geldi. ama sana nazar mı değdi bugün bişey yapamadığını yazmışsın en son şoktayım. sen bu kadar spora 3 kg vermiş olman lazım yarına bence, merakla bekliyor olacağım beni mutlaka etiketle bildiriminde
Evet su içmek biraz sıkıntı yaratıyor bende 2 lt olmuyor bir türlüBirazda olsa artmaya baslamis yediklerin
Kizlar eger ki eksiler az veya olmazsa. Kesin az yedigimizden
Su da az olmus. Sende mi zorlaniyorsun icmekde ?
Ben de yarınki duruma göre sebzelerle 1400 e çıkmaya caliscam az sebze yiyorum. Bakalım kaptancimBirazda olsa artmaya baslamis yediklerin
Bugünkü menün eskilere göre çok daha ideal canım. Afiyet olsunMerhabalar hanımlar
Sabah:
2 yumurta az yağlı
3 çeri domates +lahana salatası ( limon ve az zeytinyagı)
2 parmak kaşar
Öğlen :
1 muz
Akşam:
Yarım tabak kıymalı pırasa
1 tabak sulu, yağsız, yoğurtlu erişte
Su:
3 litre su
Spor:
32 dk leslie: 224
60 mekik: 120
100 bölgesel (yan karın): 50
7275 adım ( leslie'den bağımsız): 363
Toplam: 757 puan
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ bnnu
Afiyet olsun gayet hafif geçmiş günsedulu
Ortagim 3 litre su
10000 adim 500 puan
Sabah yumurta peynir easa yesillik
Yeşil çay
Aksam broklli corbasi yogurt
Arada kefir4 diyet biskuvi
Sade kahve
Hahah bende eksi olmazsa regl öncesi dönemden dolayı olacak dolunay da varmış zaten E English_teacherrr soylediBirazda olsa artmaya baslamis yediklerin