Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya bisi soracaktım unuttum yeni aklıma geldi. Plates iyi geldi mi fıtığa. Bende 4 adet fıtık bir de bel cukurlugu var. Kilo vermek plank yapmak rahatlattı epey ama arada bir özellikle uykuda düz yatınca ağrılı uyanıyorum. Böyle sorunların var miydi plates azaltmaya yardımcı oldu mu ?
Benim de 3 fıtığım var. Biri kuyruk sokumu kısmında sürekli kalçama vuruyor.
Plateste hoca özellikle fıtığımı bildiği için bazı hareketlerde bana özel yönlendiriyor. Çok terliyorum ama çok daha iyi hissediyorum sonrasında.
Hele bir de kilom azalsın daha iyi olacak :halay:

Tek sorun soğuk :KK43:
Dikkat etmeyip üşüdüğüm zaman başlıyor ağrı.

Beni sedulu sedulu ve normalde @_Vera_ yi. Ama suan sinavlar ile bogusuyor. Haftaya donecek insallah
Alys Alys merhaba ve diğer 4.takım çıtırları sizlere de merhaba öyle özledim ki takımı ☹️
Takıma katılmana çok çok sevindim başka katılan olmuşsa da göremedim geçmiş yapamadım çok özür dilerim. Ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım öğrenciyim uzun zamandır bir final ödevi teslim sürecine girdim takıma giremiyorum yoğunluktan. Normalde takımın ennnn çok konuşan üyesiyim. Ay kızlar beni özlediniz mi? 🤣🤣 Haftaya takıma döndüğümde inşallah kaynaşır bol bol spor yaparız. Günde 18 saat bilgisayar başında oturuyorum şu aralar sporu öyle özledim ki rüyamda leslie yapıyorum. Keşke rüyada yapılan sporda kaloriyw dahil olsa ammaa değil işte zalım kilolar gitmiyor. Ay çok konuştum yine ben.

Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. Hala 66.6 kiloyum. Lucifer morningstar Türkiye şubesi 🤪🤪

Yanlis hatirlamiyorsun kuzum. Suan hep haftasonuna denk geldi. Bu Pazar mi haftaya mi alsak emin olamadim. 5i cumaya geliyor. Tarti günü olunca ölcüm arada kaynaya bilir
Haftaya alalım bende geleyim haftaya ölçümle dönüş yaparım inş 😍🌺 gerçi oturmaktan basen tek boyuta indi 250 cm gelebilir 🤪

Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar

Ben bugün
Saat 15.00 civarı kadayıfı yedim pişman mıyım tabiki hayır
Herşeyden kısıtlama yapmadan aklımın estiği gibi hareket ettiğim zaman psikolojim o kadar güzel oluyor ki pamuk gibi
Sinirlerim alınmış gibi oluyorum

Oldum olası " yasak " kelimesine uyuz oluyorum
Yasak olacaksa ben kendime koyarım istediğim zaman.
uygun zamanı ruhsal ve fiziksel olarak ben kendi gerçeklerime göre belirlerim

Saat 18.00 civarı 1.5 kepçe mercimek çorbası içtim
Zaten aç da değildim yine de yedim

Sonrası dışarı çıktım
Eve gelince oğlana yemek koydum
Saat 19.40 'tan 20.10 a kadar yarım saat tempolu yürüyüş yaptık dışarıda .Süperdi bu buz gibi havada harika ter attım .😊

2 litre sui cildi. Adimlari 10.000 e mutlak tamamlicam. Ogle yemeginde firinda peynirli kabak yedim. Programda bulamadim. 2 tane 250 kalori. Yani 1 tam kabak. Toplam 1060 kalori aldım

Eklentiler

• Screenshot_20210128-210043_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210128-210043_FatSecret.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210128-210041_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210128-210041_FatSecret.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 14
Alys Alys merhaba ve diğer 4.takım çıtırları sizlere de merhaba öyle özledim ki takımı ☹️
Takıma katılmana çok çok sevindim başka katılan olmuşsa da göremedim geçmiş yapamadım çok özür dilerim. Ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım öğrenciyim uzun zamandır bir final ödevi teslim sürecine girdim takıma giremiyorum yoğunluktan. Normalde takımın ennnn çok konuşan üyesiyim. Ay kızlar beni özlediniz mi? 🤣🤣 Haftaya takıma döndüğümde inşallah kaynaşır bol bol spor yaparız. Günde 18 saat bilgisayar başında oturuyorum şu aralar sporu öyle özledim ki rüyamda leslie yapıyorum. Keşke rüyada yapılan sporda kaloriyw dahil olsa ammaa değil işte zalım kilolar gitmiyor. Ay çok konuştum yine ben.

Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. Hala 66.6 kiloyum. Lucifer morningstar Türkiye şubesi 🤪🤪
Özlemez miyiz seni hiç, sınavlarında, ödevlerinde kolaylıklar diliyorum. Kendine dikkat et, bir an önce gel😊

Benim de 3 fıtığım var. Biri kuyruk sokumu kısmında sürekli kalçama vuruyor.
Plateste hoca özellikle fıtığımı bildiği için bazı hareketlerde bana özel yönlendiriyor. Çok terliyorum ama çok daha iyi hissediyorum sonrasında.
Hele bir de kilom azalsın daha iyi olacak :halay:

Tek sorun soğuk :KK43:
Dikkat etmeyip üşüdüğüm zaman başlıyor ağrı.
Yaa ne güzel bende mi başlasam acaba platese
Sedulu napıyon Usain Bolt gibi spora devam mı? Ama sporun değerini sporsuzlukta anladım spor sağlık spor şifa.
Haha yok kız o kadar abartmadım bir haftadır ama yarına yeni chloe challenge yapayım diyorum bundan pek verim alamadım.

X