Merhaba eşimMerhaba eşim
Bugun sunlari yedim:
Öglen:
Tarhana corbasi
Yufka (bundan kaçirdim biraz)
Yeşil soğan
Arada:
Neskafe sütlü şekerli
Muz
Havuç
Akşam:
Firinda hamsi ( bir el buyuklugunde yedim)
Yufka (bunu biraz kaçıdım)
Soğan salatasi
Siyah havuç salatası
1 tane kurabiye
Baska bir sey yemek yok. Günü kapattim.
su:
Şimdilik 1 litre
Spor:
Daha spor yapamadim. Yapinca guncellerim.
A Arrietty_sedulu bnnu
Merhaba eşim
Yufka tam olarak nasıl bir yemektir bilemedim ama karbonhidrat olduğunu düşünüyorum bunu bir de akşam yiip üstüne kurabiye ile kapatman olmadı diye düşünüyorum100 ip atlama cezası verdim hepsini eritmez ama senin sporlarını da katarsak erit onları
Harikasın eşim teşekkür ederimiyi akşamlar arkadaşlar bugün ilk defa gelebildim yoğundum
menüm çok karışık bugün misafir vardı, 1 börek, 1 kase kısır, yarım dürüm, yarım tabak ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 1 mandalina, az makarna.
yani bol karbonhidratlı bir gündü maalesef yarın acısını çıkartıcam inşallah kızmayın kaptanım ve eşim.
2 litre su, onda sıkınıt yok fazlası bile vardır.
6000 adım = 300 puan
30 mekik = 60 puan
30 bölgesel egz = 150 puan
Toplam: 510 puan
istanbulin canım eş arkadaşım valla sırf senin yüzünü ak çıkartmak için yapıyorum valla bak,benimle gurur duy diye, yoksa inanki ben günde 2000 adım max atabilirdim ve hiç egzersiz yapmazdım, herşey senin için
A Arrietty_istanbulin
Benim kızlar da sevdi. Hindistan cevizi ile süslemek de yakışırdı ama evde kalmamış. O şekilde de deneyebilirsinCok guzel olmustur eminim, hurmaben.
Kakaosuz halini kendime yaparim, cocuklarin da sevecegi bir seye benziyor, onlara belki biraz pudra sekeri falan da suslemek icin eklerim
Eveett çok pratik. Açıkçası bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Çok sevince yazdımlezzetli ve kolay bir tarife benziyor, burada ki tarifleri not etmem lazım bir yere
O kadar spor yapıp az yiyorum ama bu hafta artı çıkmazsam iyidir. Regl dönemi yakinlasti sanki şişmeye basladigimi hissediyorum
Merhaba eşim
Bugun sunlari yedim:
Öglen:
Tarhana corbasi
Yufka (bundan kaçirdim biraz)
Yeşil soğan
Arada:
Neskafe sütlü şekerli
Muz
Havuç
Akşam:
Firinda hamsi ( bir el buyuklugunde yedim)
Yufka (bunu biraz kaçıdım)
Soğan salatasi
Siyah havuç salatası
1 tane kurabiye
Baska bir sey yemek yok. Günü kapattim.
su:
Şimdilik 1 litre
Spor:
Daha spor yapamadim. Yapinca guncellerim.
A Arrietty_sedulu bnnu
Regl olacaksan normaldir takma benceO kadar spor yapıp az yiyorum ama bu hafta artı çıkmazsam iyidir. Regl dönemi yakinlasti sanki şişmeye basladigimi hissediyorum