- 19 Aralık 2020
- 586
- 1.800
- 38
11.000 adim 550 puanYayayaya insallah ortagim.
Aa çok geçmiş olsun ya @Serina08 nın başına gelen olmuş sana da inşallah kötü bişe yoktur
Zumba dakikası 7 puan canım bugün challenge var 14 puan toplam 140 puan zumban11.000 adim 550 puan
10 dakika zumba bunu bilemedim
Sabah
1 orta boy yeşil 3 adet tam cevizin içi 1 çay kaşığı susam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tere
Arada turp pancar havuc limon
Aksam acili yogurt
Brokoli corbasi
3 lt su
Yesil cay 2 fincan
Tarcinli biberiye cayi
sedulu
Geçmiş olsun bir yerde morarma vs var mi ?
Aa çok geçmiş olsun ya @Serina08 nın başına gelen olmuş sana da inşallah kötü bişe yoktur
Şimdilik yok ama sağ kalçam çok ağrıyor. Bir de sağ kol dirseğim acıyor. Tam ucuna vurdum düştüğümden. Yarına çıkar morarma olduysa.Geçmiş olsun bir yerde morarma vs var mi ?
Cok gecmis olsun canim ya biseyin yok insallah
Çok sağol canım.Cok gecmis olsun canim ya biseyin yok insallah
Amam iyi bari canim oyle morqrmayla falan atlatirsan cok iyi kirik cikik bisi olmamis allahtanÇok sağol canım.
Şimdilik sağ kolum ağrıyor ama oynatıyorum. Sanırım yarına belli olacak morarma fln.
Ya kendi salakligin nasıl olabilir öyle düşünme. Gizli buz olmuş normal yani düşüp kaymak. Ben öyle durumlarda genelde halime gülüyorumAğrı kesici aldım, uzanıyorum şimdi. Ama acıdan çok kendi salaklığıma sinirlendim.
Şimdilik yok ama sağ kalçam çok ağrıyor. Bir de sağ kol dirseğim acıyor. Tam ucuna vurdum düştüğümden. Yarına çıkar morarma olduysa.
Merhaba eşimhaklısın eşim dünki pankekler beni frenledi , normalde lifleri nesfitten alıyordum, araya da meyve ekledim mi vitamin de alıyordum, ama pankek yiince tüm menü iptal oldu. yeşillik genel olarak çok tüketemiyorum ama bugün menüde pazı sarması var
sizde menüde ne var bugün
Ara öğünlerle ana öğünlerin yerinde ve miktarlarında, türlerinde değişiklik yapmak istiyorumHoşgeldinAlys bende bir aydır buradayım, 4 kg gitti bile. Senelerdir her pazartesi başlayıp salı günü bıraktığım diyeti burada ki motivasyonla 1 aydır sürdürüyorum. Umarım sende hedefine ulaşırsın.
Merak ettim o sürprizleri
Yufka hem sabah hem akşam olmamış. Sabah yedigini yakabilirsin belki ama akşam tekrar karbonhidrat almak kilo vermeyi yavaşlatır. Tarhana çorbası da bol karbonhidrat. Oglen hem şekerli kahve hem muz hem havuç kan şekerini tavan yaptırmış doyma isteği vermek yerine kısa sürede açlık hissettirir.Merhaba eşim
Bugun sunlari yedim:
Öglen:
Tarhana corbasi
Yufka (bundan kaçirdim biraz)
Yeşil soğan
Arada:
Neskafe sütlü şekerli
Muz
Havuç
Akşam:
Firinda hamsi ( bir el buyuklugunde yedim)
Yufka (bunu biraz kaçıdım)
Soğan salatasi
Siyah havuç salatası
1 tane kurabiye
Baska bir sey yemek yok. Günü kapattim.
su:
Şimdilik 1 litre
Spor:
Daha spor yapamadim. Yapinca guncellerim.
A Arrietty_sedulu bnnu
Cok geçmiş olsun, güzelce dinlen. Ben buzda kayip düşmekten cok korkarım.Ağrı kesici aldım, uzanıyorum şimdi. Ama acıdan çok kendi salaklığıma sinirlendim.
Şimdilik yok ama sağ kalçam çok ağrıyor. Bir de sağ kol dirseğim acıyor. Tam ucuna vurdum düştüğümden. Yarına çıkar morarma olduysa.
OoooZumba dakikası 7 puan canım bugün challenge var 14 puan toplam 140 puan zumban
Evet aşırı eğlenceli ben dans etmeyi severim. Hareketli müziklerle güzel ter attırıyor. Kardiyo hareketleriyle olan zumba videoları da var onlardan yaptım bugünOooo)) ya tam yapabildim mi bilmiyorumm ama bencr zevkli cpk zevkli