Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu kiz bi dur ben daha yeniuyaniyorum ya bu nasil bir enerjidir
Herkeslere tünaydın
Dünün acısını çıkartmam lazım dedim ya bugün bomba gibiyim

Ben de blackout perde diyecektim ama varmış zaten. Bizde de çok erken uyanıyorlardı uykuları olmasına rağmen güneş isigindan. Perde ile 9.00a kadar uyuyorlar artik.

Maşallah oğluna ne güzel kilo vermiş tabi yaşı genç metabolizması hızlı tebrikler ona

Biraz motivasyon kaybi da var sanirim bende. Ama yarin toparlanayim. Bir de senin menunle ilgili; hic yesillik yok lif yok vitamin yok mineral yok eşim. Yarin sebze agirlikli gidelim ben de oyle yapayim. Bol bol yesilliklerden yiyelim
haklısın eşim dünki pankekler beni frenledi , normalde lifleri nesfitten alıyordum, araya da meyve ekledim mi vitamin de alıyordum, ama pankek yiince tüm menü iptal oldu. yeşillik genel olarak çok tüketemiyorum ama bugün menüde pazı sarması var
sizde menüde ne var bugün

Merhaba herkese,

Ben de takima katilmak istiyorum.
A Arrietty_ sagolsun cevapladi istek konusundan.

Bugun biraz yogun gunum, yarin ilk sayfayi tamamen okuyup kurallara uymaya calisacagim, challenge lara da katilirim diye dusunuyorum.

3 yil once 3. Takimla guzel kilo vermistim, simdi de kararliyim. Sadece cok az kalorilere dusmuyorum mecbur kalmadikca, kilom cok duragan kalirsa ancak o sekilde bir haftalik falan yapiyorum o tarz bir diyeti. Simdiki genel tarzim abur cuburu kesmek, yediklerimin porsiyonuna dikkat etmek.

Diyetisyene de gittim bu aralar ama gunde 4 ekmek yiyebilirsin dedi, yani pek mantikli gelmedi ama yine de verdigi programa bir sans vericem bakalim.

Sabah ac karna tartildim 68.3. Ilk hedefim 10 kilo vermek seklinde olacak.

Oyle uzun uzun yazarim sonrasinda
Simdilik bu kadar.

A Aylakkadin ortak akşam menüde ne yapacaksın? Zumba nasıl gidiyor ?
Ben zeytinyağlı pırasa yapicam bir de oğlana bulgur pilavı yaparım
Ortagim aci baharatli yogurt brokoli corbasi bende de.
Zumba sahanee ) yuruyus daha da sahane ınslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…