Yerim o tontişiyürüyüşten sonra zumba da yaptır o zaman. O senin koçun olsun sana spor yaptırsın . Al sana etkinlik işte
Bu arada benim ergen tontiş 3 kg vermiş.
Geçen hafta 1 kg demişti üzülmüştüm tartılmaya üşenmiş, ben sürekli sorunca da kafadan atmış daha fazla sormayayım diye
Dün akşam birlikte yürüdük baya konuştuk. Diyetisyene gitmek istediğini söyledi. Plan program ona daha iyi geliyormuş.
Şubat sonuna kadar 5 kg verirse eve koşu bandı alacağız, zaten bakınıyordum bende. Hiç değilse ödül gibi olacak ona.
80 kg olunca da ücretine bakmadan onun beğenip seçtiği futbol okuluna yazılacak. Senelerce gitti aslında futbol okullarına, artık nasıl bir yeri gözüne kestirdiyse artık üstüne basa basa ücret koşulunu belirtti.
Dönemseldir bence. Aslında vücudumuz harika işleyen bir düzende. Kim bilir belki 12 saat uyuduğu dönem boy atacaktı, hücrelerde bir yenilenme vardı, belki organlar vücuduna göre büyüyecekti vs vs. Tüm yenilenmeler uyku esnasında oluyor vücutta.
Dur bi gözümüzün çabağını sileydik
Dünün acısını çıkartmam lazım
Ben de blackout perde diyecektim ama varmış zaten. Bizde de çok erken uyanıyorlardı uykuları olmasına rağmen güneş isigindan. Perde ile 9.00a kadar uyuyorlar artik.Yazin kötü oluyor. Saat 3de aydinlaniyor hava. Zaten 23 de karariyor. Yatirmak sorun, ama aydinlik oldugunu gorur gormez uyanirdi. Perde ile cozduk onu ama iste 5 degilde 6da kalksin
Kalkiyor ise de oynasin odasinda, beni kaldirmaya gerek var mi
Maşallah oğluna ne güzel kilo vermiş tabi yaşı genç metabolizması hızlı tebrikler onaYerim o tontişiyürüyüşten sonra zumba da yaptır o zaman. O senin koçun olsun sana spor yaptırsın . Al sana etkinlik işte
Bu arada benim ergen tontiş 3 kg vermiş.
Geçen hafta 1 kg demişti üzülmüştüm tartılmaya üşenmiş, ben sürekli sorunca da kafadan atmış daha fazla sormayayım diye
Dün akşam birlikte yürüdük baya konuştuk. Diyetisyene gitmek istediğini söyledi. Plan program ona daha iyi geliyormuş.
Şubat sonuna kadar 5 kg verirse eve koşu bandı alacağız, zaten bakınıyordum bende. Hiç değilse ödül gibi olacak ona.
80 kg olunca da ücretine bakmadan onun beğenip seçtiği futbol okuluna yazılacak. Senelerce gitti aslında futbol okullarına, artık nasıl bir yeri gözüne kestirdiyse artık üstüne basa basa ücret koşulunu belirtti.
Dönemseldir bence. Aslında vücudumuz harika işleyen bir düzende. Kim bilir belki 12 saat uyuduğu dönem boy atacaktı, hücrelerde bir yenilenme vardı, belki organlar vücuduna göre büyüyecekti vs vs. Tüm yenilenmeler uyku esnasında oluyor vücutta.
Dur bi gözümüzün çabağını sileydik
Ben temizliği yarına bıraktım nasılsa yarın rest günü rahat rahat hallederim diye1 saat ev temizliği sonrası 40 dk zumba yaptım allahım canım çıktı yaaa
Tüh bende öyle yapyaydım keşke canım çıktı vallaBen temizliği yarına bıraktım nasılsa yarın rest günü rahat rahat hallederim diye
haklısın eşim dünki pankekler beni frenledi , normalde lifleri nesfitten alıyordum, araya da meyve ekledim mi vitamin de alıyordum, ama pankek yiince tüm menü iptal oldu. yeşillik genel olarak çok tüketemiyorum ama bugün menüde pazı sarması varBiraz motivasyon kaybi da var sanirim bende. Ama yarin toparlanayim. Bir de senin menunle ilgili; hic yesillik yok lif yok vitamin yok mineral yok eşim. Yarin sebze agirlikli gidelim ben de oyle yapayim. Bol bol yesilliklerden yiyelim
Yarına dinlenirsin artık bol bol benim yapılacak tonla işim var yarınTüh bende öyle yapyaydım keşke canım çıktı valla
Bu ne demekAaa evet. Ilk sayfaya yazacagim bu Challengeleri
Bugün Zumba Challenge var kizlaar
Sabah erken kalktım, çocuklarla koşturuyorum. Oglum icin kurabiye ve kek yaptım. 4000 adımdayim, 10000 olunca zumba yapacağım muhakkak. Puanımız yükselsinOzzybal canım neler yapıyorsun? Bugün zumba. Az önce biraz yaptım. Şimdi yemek yapıyorum. Sonra yine devam
Bugün zumba günü canım zumba yaparsan eğer 2 kat puan alacaksın mesela dk sı 7 puan bugün 14 puanBu ne demek
Ortagim aci baharatli yogurt brokoli corbasi bende de.A Aylakkadin ortak akşam menüde ne yapacaksın? Zumba nasıl gidiyor ?
Ben zeytinyağlı pırasa yapicam bir de oğlana bulgur pilavı yaparım