1 saat kala acikmistimSanada afiyet olsun kaptanım bu saate kadar acıkmadınmıbirde bişey sorcaktım şimdi ben 2 sene önce bu zamanlar diyetisyene gitmiştim oğlum 5 bucuk aylıktı diyete başladığımda 6 ögün besleniyordum 2 ayda 12 kilo verdim şimdi 2 ana 1 ara ögün artı sporda yapıyorum ama istediğim kiloyu veremiyorum acaba bi kan falanmı versem cok yavaş gidiyorum
Sağlık ocagında kan vereyim ozaman bi merkeze gittiğimizde diyetisyenede gideyim yoksa böyle olmayacak gibi bir ay oldu 2 3 kilo arası gidip geliyorum1 saat kala acikmistim
Baktir bence.
Ben birkac önce verdim kan, tam sinirda degerlerim. Obur ay herseye bakacaklar. Insulin direncim varmi vs diye.
Emzirirken daha kolay gidiyor bence kilolar. Veya senin icin 6 ögün uygun.
2 ayda 15kilo da pek saglikli degil ki canim.Sağlık ocagında kan vereyim ozaman bi merkeze gittiğimizde diyetisyenede gideyim yoksa böyle olmayacak gibi bir ay oldu 2 3 kilo arası gidip geliyorumbirde ramazan nisan mayısa denk geliyomuş en azından ozamana kadar bi 15 kilo vermem lazım ramazanda pek kilo verecegimi hiç sanmıyorum en azından korumaya alırım ozaman off dertlendim şimdi içime öküz oturdu
Biara brnde niyetlendim ama emin olamadim. piyasada o kadar sahte ürün varki guvenemedim
Sorunca bizi de bilgilendir canım
Kızlar eczaneye sordum, sıkılaştırıcı krem mustela güzeldir dedi. Göğüs ve vücut için ayrı ayrı sıkılaştırıcısı varmış. Ama fiyatı 250 TL falandı. O yüzden yorumları araştırmadan almamaya karar verdim.Krem için bizidee bilgilendirirmisin
Cok şükür r kaptanım iyiyim ama çenemde şişlik var. Agrı kesici antibiyotik iğnesi vuruluyorum. Sonra da haplarla devam edeceğizS sadece_ben nasilsin canim? Hallettin mi disci isini?
@pamukskr yoksun yine. Umarim Cuma bildirim yaparsin. Yoksa izine ayiramam
@Birgaripyolcu06 seni cok merak ediyorum. Covid ve zatürre i atlattin mi?
Cok gecmis olsun canim. Ben seni muaf tuttum bu hafta spor ve menu bildiriminden. Arti buyuk ihtimal antibiotik den. Suan onu dusunme. Hatta Pazartesi kontrol tartisina kadar tartilma. Tutabilirsen kendini :)Cok şükür r kaptanım iyiyim ama çenemde şişlik var. Agrı kesici antibiyotik iğnesi vuruluyorum. Sonra da haplarla devam edeceğiz
Sıkma canını ben razamanda tam tersi 2 kg falan veririm. Uykuma kıyamadığım için sahura kalkmam. Kalksam bile çok hafif yer ve tarçınlı süt içerim niyetlenmeden.Sağlık ocagında kan vereyim ozaman bi merkeze gittiğimizde diyetisyenede gideyim yoksa böyle olmayacak gibi bir ay oldu 2 3 kilo arası gidip geliyorumbirde ramazan nisan mayısa denk geliyomuş en azından ozamana kadar bi 15 kilo vermem lazım ramazanda pek kilo verecegimi hiç sanmıyorum en azından korumaya alırım ozaman off dertlendim şimdi içime öküz oturdu
Yok yok pes etmicem ramazan planımı bozdu2 ayda 15kilo da pek saglikli degil ki canim.
1 ayda 3 kilo bence gayet iyi. Birden alinmadi kilolar, birden de gitmez. Onemli olan pes etmeyip devam etmek
Ramazan da verirsin birden yemege saldirmassan :)) Ramazan tatlilari, pidesi yemezsen
Iyiki ramazan pidesi yeme Imkanim yokYok yok pes etmicem ramazan planımı bozdudeğilse nisana kadar 15 kilo veriyim diye hesap yapıyodum neyse şimdi hesap yapmadan ilerlicem pes etmeden ramazanda pide yenmezmii of of dayancaz mecburrr 2. Bebeği düşünüyosam herşeye katlancam
Bi an aklıma deli deli sorular hesaplar takıldı. İnşallah bende veririm bakalım nasıl olacak nisana kadar ne verirsem kârSıkma canını ben razamanda tam tersi 2 kg falan veririm. Uykuma kıyamadığım için sahura kalkmam. Kalksam bile çok hafif yer ve tarçınlı süt içerim niyetlenmeden.
Birde son senelerde iftar saati geç olduğu için yatana kadar başka bir şey yedirmiyor insana. Suyunuda ihmal etmezsen almazsın bence.
A Arrietty_ aynı yöntemi omed adı altında yapıyor, tam tersi kilo veriyor.
Tamamdır inşallah pazartesi guzel sonuçlar alırımCok gecmis olsun canim. Ben seni muaf tuttum bu hafta spor ve menu bildiriminden. Arti buyuk ihtimal antibiotik den. Suan onu dusunme. Hatta Pazartesi kontrol tartisina kadar tartilma. Tutabilirsen kendini :)
Evde yaptım geçen sene. Birebir aynısı oluyorIyiki ramazan pidesi yeme Imkanim yok
Aaa sokmayin aklima oyle seylerEvde yaptım geçen sene. Birebir aynısı oluyor
Dun fazla yordun kendini. Ondandır. Hava birde kapali ki. Insanin ici daraliyor iyice.Bugün şu sandalyeden kalkamadım kaldım. Online ders, toplantı, ödev..vs derken yapıştım.
Bin adım dahi olmadı.
Nivea q10 bende kullaniykrum canim gayet guzel tavsiye ederim. Bilgi icin tesekkurlerKızlar eczaneye sordum, sıkılaştırıcı krem mustela güzeldir dedi. Göğüs ve vücut için ayrı ayrı sıkılaştırıcısı varmış. Ama fiyatı 250 TL falandı. O yüzden yorumları araştırmadan almamaya karar verdim.sedulu nivea Q10 önermişti, o yokmuş eczanede büyük marketlerde bulabilirsin dedi. Nette yorumlara bakacağım açık ara bir farktan bahsedilmiyorsa nivea alacağım.
Diğer curcimini sordum zaten bağışıklık güçlendirme amaçlı satılan tamamen doğal bir ürünmüş. İçinde curcimin, propolis ve tarçın varmış. Eczacı kadın ben ara sıra akşam yemeği yerine yoğurda karıştırıp yiyorum hiç bir zararı yok dedi. Hatta oğluma bile kullandırabilirmişim (14 yaşında). Yedikten sonra en az 30 dk yürürseniz metabolizma hızlandırma ve yağ yakımını aktive etme özelliği var dedi. Üstünde yemekten sonra yazıyor ama bence akşam yemeği yiyecekseniz bile önce tüketin tok tutma özelliği de var dedi. Ben bayadır nettende araştırdığım için ikna oldum, aldım deneyeceğim.
Bizi de bilgilendir dediniz diye sadece fikir amaçlı yazıyorum. Araştırmadan ve uzmana sormadan kullanmayın. Alacaksanız da kesinlikle eczaneden alın, ilaçların bile merdiven altı satışı var nette biliyorsunuz. Hatta diyetisyene giden arkadaşlar da bir uzman fikri alırsa çok memnun olurum.
Canim bence senin sorunun cok az yemen. Esken de soylemistim sana. Bence vucut korumaya aliyor kendiniSanada afiyet olsun kaptanım bu saate kadar acıkmadınmıbirde bişey sorcaktım şimdi ben 2 sene önce bu zamanlar diyetisyene gitmiştim oğlum 5 bucuk aylıktı diyete başladığımda 6 ögün besleniyordum 2 ayda 12 kilo verdim şimdi 2 ana 1 ara ögün artı sporda yapıyorum ama istediğim kiloyu veremiyorum acaba bi kan falanmı versem cok yavaş gidiyorum
Teşekkürler canımKızlar eczaneye sordum, sıkılaştırıcı krem mustela güzeldir dedi. Göğüs ve vücut için ayrı ayrı sıkılaştırıcısı varmış. Ama fiyatı 250 TL falandı. O yüzden yorumları araştırmadan almamaya karar verdim.sedulu nivea Q10 önermişti, o yokmuş eczanede büyük marketlerde bulabilirsin dedi. Nette yorumlara bakacağım açık ara bir farktan bahsedilmiyorsa nivea alacağım.
Diğer curcimini sordum zaten bağışıklık güçlendirme amaçlı satılan tamamen doğal bir ürünmüş. İçinde curcimin, propolis ve tarçın varmış. Eczacı kadın ben ara sıra akşam yemeği yerine yoğurda karıştırıp yiyorum hiç bir zararı yok dedi. Hatta oğluma bile kullandırabilirmişim (14 yaşında). Yedikten sonra en az 30 dk yürürseniz metabolizma hızlandırma ve yağ yakımını aktive etme özelliği var dedi. Üstünde yemekten sonra yazıyor ama bence akşam yemeği yiyecekseniz bile önce tüketin tok tutma özelliği de var dedi. Ben bayadır nettende araştırdığım için ikna oldum, aldım deneyeceğim.
Bizi de bilgilendir dediniz diye sadece fikir amaçlı yazıyorum. Araştırmadan ve uzmana sormadan kullanmayın. Alacaksanız da kesinlikle eczaneden alın, ilaçların bile merdiven altı satışı var nette biliyorsunuz. Hatta diyetisyene giden arkadaşlar da bir uzman fikri alırsa çok memnun olurum.
Canım bende ilk diyete başladığımda 3 öğün yapıyodum diyetisyeni bırakınca kendi kendime 2 öğüne düşürdüm ve bu benim metabolizma mı çok yavaşlattı bana iyi gelmedi kilo veremedim geçen hafta yine 3 ana 2 yada 3 ara öğüne döndüm ve 1 kilo verdim bence sende bi denemelisin belkide senin vücudun 3 öğün istiyo az da olsa ye bakalım ne olacak denemekten bişe çıkmazSanada afiyet olsun kaptanım bu saate kadar acıkmadınmıbirde bişey sorcaktım şimdi ben 2 sene önce bu zamanlar diyetisyene gitmiştim oğlum 5 bucuk aylıktı diyete başladığımda 6 ögün besleniyordum 2 ayda 12 kilo verdim şimdi 2 ana 1 ara ögün artı sporda yapıyorum ama istediğim kiloyu veremiyorum acaba bi kan falanmı versem cok yavaş gidiyorum