Kızlar eczaneye sordum, sıkılaştırıcı krem mustela güzeldir dedi. Göğüs ve vücut için ayrı ayrı sıkılaştırıcısı varmış. Ama fiyatı 250 TL falandı. O yüzden yorumları araştırmadan almamaya karar verdim.
sedulu nivea Q10 önermişti, o yokmuş eczanede büyük marketlerde bulabilirsin dedi. Nette yorumlara bakacağım açık ara bir farktan bahsedilmiyorsa nivea alacağım.
Diğer curcimini sordum zaten bağışıklık güçlendirme amaçlı satılan tamamen doğal bir ürünmüş. İçinde curcimin, propolis ve tarçın varmış. Eczacı kadın ben ara sıra akşam yemeği yerine yoğurda karıştırıp yiyorum hiç bir zararı yok dedi. Hatta oğluma bile kullandırabilirmişim (14 yaşında). Yedikten sonra en az 30 dk yürürseniz metabolizma hızlandırma ve yağ yakımını aktive etme özelliği var dedi. Üstünde yemekten sonra yazıyor ama bence akşam yemeği yiyecekseniz bile önce tüketin tok tutma özelliği de var dedi. Ben bayadır nettende araştırdığım için ikna oldum, aldım deneyeceğim.
Bizi de bilgilendir dediniz diye sadece fikir amaçlı yazıyorum. Araştırmadan ve uzmana sormadan kullanmayın. Alacaksanız da kesinlikle eczaneden alın, ilaçların bile merdiven altı satışı var nette biliyorsunuz. Hatta diyetisyene giden arkadaşlar da bir uzman fikri alırsa çok memnun olurum.