Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O oneofus arkadaşım nasıl gidiyor adımlaya biliyrmusun misafirliktesin galiba
Miray1010 Miray1010 aynilcim bugün çok ters oldu benim için saat 15:00 da memlekete geldim ailemin yanına ama yediklerime dikkat ettim akşam da çıktım yürüyüş yaptım inşallah bozmam😀
Senin nasıl geçti

Bikeerg Canimi cikardi. 25dk yerine 15dk yapabildim. Nabzim costu. Hergun boyle yapsam ne zayiflarim :KK45:
3 tur tamamladim. Cok basit diyesi geliyor insan. 3.dk yi tam 450 m tamamlaninca bitiriyorum. Ara vermeden 500 m yapmak öldürdü Screenshot_20210125_195539.jpg

Bikeerg Canimi cikardi. 25dk yerine 15dk yapabildim. Nabzim costu. Hergun boyle yapsam ne zayiflarim :KK45:
3 tur tamamladim. Cok basit diyesi geliyor insan. 3.dk yi tam 450 m tamamlaninca bitiriyorum. Ara vermeden 500 m yapmak öldürdüEki Görüntüle 2769203
Ya ne güzel sure olarak gözümüze az geliyor fitness sporları ama canına okuyor insanın

Ya ne güzel sure olarak gözümüze az geliyor fitness sporları ama canına okuyor insanın
Valla 5dk oldu birakali. Hala nabzim 140larda 🤪
Yarin sabah da deneyecegim. 5 tur u ne zaman tamamlarim bakalim.
Yani insan diyor ne varmis 1 dk da 300 m veya 400 m. Ama fena zor

merhaba kızlar nasılsınız ? bende diyet hak getire günde 4 dilim börek yiyip ağlaya ağlaya ders çalışıyorum.Psikolojim 00000000000000000. Takıma da giremedim kaç gündür.Aptallık etme sen vera ziyagilsin diyip kendimi toplayacağım artık.Geçmişi okuyacak vaktim yok şöyle sizlerle bir sohbete geldim azıcık
Olsun canim su donemi bi atlat bakalim toparlarsin

Tarçınlı su falan ya da yoğurt yapıp yersen tatlı atistirmalik ihtiyacını kesersin canım

Geçmiş olsun canım ama yediklerini yine de yazmalısın. Nerede hata yapıyoruz ya da alternatif neler bulabiliriz bu yediklerine diye fikir alışverişi olur burada
Deniyim canim

Baya baya yemissin ama biskuvi.
Verdigini geri almamaya bak. Aktif de olmaman gerekn bu hafta,ayagin tam iyilesmeden

Dogum gunu kutlu olsun. Adimi dusunme ozaman bugun :)

:KK70:
Zalim chloe
Afiyet olsun canim

dört gözle bekliyorum. Sadece cok ozledigim icin seni :KK200:

En az 1 L daha iccc :KK70:

Cidden cok kotu.
Migrenden dolayi spor yapmamak anlarim ama tatliya abanmak ?
Full karbonhidrat olmus.
Haklisin canım ya ama 10.000 adimi tamamladim en azinsan baktim sıkıntı olmuyor yürüdüm dinlene dinlene 👍

15000 e ulaştım. Kızlar harika oluyor bu adim yarışı. Geçen hafta 10000i zor yaparken şimdi sürekli yürümeye çalışıyorum. Herkes tıkır tıkır yürürken oturamıyorum :KK48:
Yakinda 15bin de yetmez Sana 🤭🤭
Daha erken ama pilim bitti benim

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_
Sabah
2 h. yumurta
5 zeytin
50 gr peynir

Ara
5 kuru kayısı
1 avuç fıstık

Akşam
1 tabak brokoli salatasi
1 kase yoğurt
1bardak acılı şalgam suyu
1 kase mercimek çorbası

Su=2 litre
Spor=16400 adım =1640 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210125-224330_Health.jpg
    Screenshot_20210125-224330_Health.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 13
Günlük su 2 lt bazen geçebiliyor ama 2 deyip geçiyorum

Şu an bir de papatya çayı demledim
Şekersiz 200 ml onu içiyorum

Bu kadar sıvı alımı gece gündüz beni tuvaletten çıkarmıyor 😂😂😂😂

Ayrıca bağırsaklarım da yumuşuyor 🤭

Kızlar sade su içermiyorsanız şekersiz bitki çayları, maydanoz suyu, maden suyu vs vs tüketin bağırsaklara iyi geliyor en azından benim için öyle

İyi akşamlar
Bugün n 10.800 adım atarak 2 kat puanı hak ettim kendimle gurur duyuyorum

Yani 540 x 2 kat = 1.080 puan
Sabahı yazmıştım akşam menümü yazayım:
Beşemal soslu Karnıbaharlı tavuk fırında
Minik makarna ve bol salata
1 incecik kıl kadar dilim pasta (nolur ceza olmasın kıl kadardı)

Ayrıca şimdi o squat denen cezamı yaptım o neymiş öyle yaa belim söküldü yerinden sanki çok acayip zordu hayatımda ilk defa yaptım, daha ne kurabiye yerim nede squat yaparım 🤩
A Arrietty_
istanbulin istanbulin
Kaptan görmeden ben sana 20 mekik ceza vereyim bi daha kaçamak yapamazsın 😂😂😂
Adımların çok iyi canım harikasın 😙💕

X