Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene derimTakım olarak verimli bir gün oldu valla :)
IF i 3:30 da bıraktım,açım, karnıbahar kısırını görünce aşırı canım istedi.
Merhaba aramıza hosgeldiniz. Eşiniz de olduğuna göre aktif bir şekilde burada bulunursanız güzel sonuçlar alırsınız.Kullanıcı Adı ne of us
İsim (İsteğe Bağlı ):burcu
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 5 yaşında kızım var
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :karantina
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:2. Çocuk düşünüyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Geçmiş olsun canimYarın 4 implant taktırıp iki yirmilik dişimi çektirecegim. Bana dua edin lütfen. Yarın belki yazamam.
Çok geçmiş olsun canım diş çok zor yaYarın 4 implant taktırıp iki yirmilik dişimi çektirecegim. Bana dua edin lütfen. Yarın belki yazamam.
büyük heycan var bendeGünaydın kızlar
Yoldayım kaptan dönüyorum eve kahvaltı etmedim gidince tartılırım zaten yol 40 dk
Evet fark ettim baya bir sanssizlik oldu
Hayır tek başıma yola devam ederim onlara da şansızlık getirmek istememEvet fark ettim baya bir sanssizlik oldu
Seni bnnu ve rockandroll ikilisine es yapalim mi? Su 4 gun surede.
Seninle alakasi yokkiHayır tek başıma yola devam ederim onlara da şansızlık getirmek istemem
Biliyorum canım öyle denk geldi diyelimSeninle alakasi yokki
Tamam canim nasil istersen
Selamlar eşim, menü de spor da gayet iyi, sadece öğlenki ekmek bir tık fazla geldi gözüme , sabahki ekmek ve bulgur pilavını hesaba katınca. Ancak sporlarla eridiğini düşünüyorum. ben hafta sonu spor yapamadım iş güç oluyor. bugün yeniden ağırlık vermeye başlayacağımMerhaba
Sabah:
2 yumurta ( az yagda)
3 çeri
1 dilim ekmek
Öglen:
Sehriyeli tavuk corbasi ( 1 tabak)
1 dilim ekmek
Akşam:
Bulgur pilavi ( 2 yemek kaşigi dolusu)
2 tane baget izgara
Yeşillik salatasi zeytinyagli limonlu
Su:
1 lt ( yatana kadar 2 oluyor)
1 lt de dukan birasi ( sevdim ben bunu, normalde yesil cayi iciyordum az bucuk da isin icine maden suyu girince pek hosuma gitti.)
Spor:
Gunduz eksik kalan adimlarimi gece tamamlayabildim. Bir kismi 00.00'i gecti. Iki parca adimim var. Yarinin sporundan bu 00.00'dan sonraki adimlari cikaririm.
10 009 adim= 500 puan
10 dk hulahop= 50
10 dk sırt egzersizi=50
60 mekik=30
50 şer yan karın çalıştırma=50
1 dk plank=10
Toplam spor:690
Dünden kalan 4bin adım borcumu yarin tamamlayacagim.
A Arrietty_ sedulu @_Vera_
selamlar sevgili eşim bnnu
benim için sorun yok tabiki memnun olurum ne şanssızlığı , hoşgeldin 400 gr da gitmiş ooohhhHayır tek başıma yola devam ederim onlara da şansızlık getirmek istemem
evet kontrol günü, cuma günki kilo ve bugünki kiloları yazıyoruz , hafta sonu kaçamaklar olmuş mu olmamış mı onu görüyoruz hoşgeldinBugün kontrol günü değil mi ilk paylaşımlarım olacaktatartı fotosu attım ama yukarda
Hoşbulduk
Eşim çok erken kalkmışın mansallah ben yeni uyanıyorum eşim 1sene sonra işe başladı oğlumda okul tatilinde bende keyif yapıyorumBugün kontrol günü değil mi ilk paylaşımlarım olacaktatartı fotosu attım ama yukarda
Kontrol tartısı:76.7
Cumaya hedef :76