Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• 20210125_100442.jpg
    20210125_100442.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 22
İsmim aynil
Mesleğim stilistlik ve modelistlik (şuanda çalışmıyorum)
Yas 42
Evliyim 2 çoçuğum var birincisi 17 ikincisi 3.5 yas yasında
İstanbulda yaşıyorum
Boyum 1 63
Kilo 77 600
Hedef 65
Hamilelikle alınan kilolardan dolayı kilo vermek istiyorum
Daha önce katılmamıştım bu platforma
hoşgeldiniz Aynil hanım , burası süper bir yer, aylardır ve hatta 1 yıldır evdeyim evden çalışıyorum bir türlü yürüyüşe spora başlayamamıştım ama buranın birliği kuvveti ve enerjisi ile, kaptanlara ve arkadaşlara mahçup olmamak için vallahi başladım spora, hatta bugün gidip akıllı bileklik alıcam ki daha profesyonel olsun :KK48:

günaydın haftasonu dediğim gibi stresli geçince +200 gr fazla çıktım stresten şiştim bence kilo değil o arkadaşlar. Sabah 30 dk yürüyüşümü yaptım bugün inşallah 10.000 adıma tamamlayıp x2 kat puanı alıcam
A Arrietty_
istanbulin istanbulin canım arkadaşım sen nasılsın, bugün yine rekora koşarsın inşallah, ben daha kahvaltı etmedim 11den sonra ediyorum ki akşam da en geç 7 de bitiriyorum. zaten bugün akşam ıspanak yiycem çok sağlıklı ve az karbonhidratlı süper bir gün olacak.

Eklentiler

• ysm.jpg
    ysm.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 16
hoşgeldiniz Aynil hanım , burası süper bir yer, aylardır ve hatta 1 yıldır evdeyim evden çalışıyorum bir türlü yürüyüşe spora başlayamamıştım ama buranın birliği kuvveti ve enerjisi ile, kaptanlara ve arkadaşlara mahçup olmamak için vallahi başladım spora, hatta bugün gidip akıllı bileklik alıcam ki daha profesyonel olsun :KK48:

Hoşbulduk Buraya gelmeden 4 kilo vermiş geldim bakalım buranın etkisiyle daha disiplinli veririm diye üye oldum evet akıllı bileklik çok işe yarıyor ben bir senedir kullanıyorum tavsiye ederim gün içinde kolunda olduğu için devamlı kontol edebiliyorsun

Selamlar eşim, menü de spor da gayet iyi, sadece öğlenki ekmek bir tık fazla geldi gözüme , sabahki ekmek ve bulgur pilavını hesaba katınca. Ancak sporlarla eridiğini düşünüyorum. ben hafta sonu spor yapamadım iş güç oluyor. bugün yeniden ağırlık vermeye başlayacağım :KK54:

benim için sorun yok tabiki memnun olurum ne şanssızlığı , hoşgeldin :KK5: 400 gr da gitmiş ooohhh :KK71:

ben de bildirim yapayım ama sabah malesef lavaboya çıkacak vaktim olmadı ve kahvaldıda 1 yumurta yedim de tartıldım sonuç;

Geçen cuma:61,7
bugün: 62,0
artıyı gördüm , moral bozmak yok koşulları göz önüne alırsam kilo olmadığını göz önüne almak istiyorum.

Dünki menümü de yazayım ;
Sabah
1 kaşarlı tost (ince dilim avuç içi kadar)
1 zeytin
2 dilim dil peyniri

Ara
1 küçük muz

Akşam
1 porsiyon kıymalı meksika fasulyesi
2 yemek kaşığı yasemin pilavı

Su:15 lt
Spor : yok ev işleriydi temizlikti bebekti derken akşam da dinlendim :KK33:
A Arrietty_ @_Vera_ @rockandroll Varyemez Varyemez
Emin misin son kararın mı?🤭😂

ayyy maşallah bu ne güzel bir düşüş, 2 gündemi verdiniz bunu???
Ya canim soyle bisi var ben cuma günü artıdaydım. Gecen hafta kilo vermedim ama ayağım rahatsizlik nedeniyle sismisti. Odemdi sanırım. O gidiyor yavas yavas onunda etkisi var sanirim. Birde gecen hafta tuvalet konusunda cok sikinti yasadim. O sorunda çözüldü. Sanji cebimden veriyomusum gibi oldu ama eksi eksidir 🤣

Cuma: 86.1
Pazartesi: 86.8

Gece 4 de uyudum oğlum çok huzursuzdu uyumadı akşamdan beri diş çıkarcak sanırım daha şimdi uyandık sanırım bu artı uykusuzluktan yorgunluktan değilse kaçamak falan yapmadım güzel besleniyorum 2 gündür özellikle daha çok dikkat ediyorum ☹️☹️☹️ inşallah cumaya güzel bi eksi görürüm 😞😞😞

Günaydın arkadaşlar ❤
Cuma =63,6
Pazartesi=63,8😔
Canım ben +1 kg çıktım, üstelik buraya geldiğimden beri en hareketli haftasonunu geçirmeme rağmen.
Bu hafta grup olarak çok hareketliyiz. Cuma günü hepimiz güzel sonuçlar alacağız bence.

Ya canim soyle bisi var ben cuma günü artıdaydım. Gecen hafta kilo vermedim ama ayağım rahatsizlik nedeniyle sismisti. Odemdi sanırım. O gidiyor yavas yavas onunda etkisi var sanirim. Birde gecen hafta tuvalet konusunda cok sikinti yasadim. O sorunda çözüldü. Sanji cebimden veriyomusum gibi oldu ama eksi eksidir 🤣
Süper canım, dediğin gibi ödemler gidiyor. Haftaya daha güzel sonuçlar alacağına eminim.
Cuma: 86.1
Pazartesi: 86.8

Gece 4 de uyudum oğlum çok huzursuzdu uyumadı akşamdan beri diş çıkarcak sanırım daha şimdi uyandık sanırım bu artı uykusuzluktan yorgunluktan değilse kaçamak falan yapmadım güzel besleniyorum 2 gündür özellikle daha çok dikkat ediyorum ☹️☹️☹️ inşallah cumaya güzel bi eksi görürüm 😞😞😞
Bu gece toplasan 1 saat uyumuşumdur. Yarım saatte bir gözüm açıldı tüm gece döndüm yatakta. Ofiste yarına kadar yetiştirmem gereken işler olmasaydı gelmeyecektim bile bugün.

X