Merhaba aynil bende Burcu yarın başlıyoruz o zamanMerhaba hoşgeldniz bende bu akşam katıldım arkadaşlara adım aynil
Alla alla çıkmadı bendeGoogle amcaya kadinlqr kulubu ifadeleri diye yaz canim cikiyor direk birsürü var birsürü
Evet bakalım nasıl olacak bizi yürüyüş için eş ya pacaklar galiba insallah yürüyüşü seviyorsundurMerhaba aynil bende Burcu yarın başlıyoruz o zaman
Bu arada kurallari okurmusunuzdur ama minik hatirlatmaAnladım çok teşekkürler ilginize
Miray1010 sevgili diyet eşim yarın başlıyorum ben birlikte hedefimize inşallah.
çokta ters zamanda 15 tatil dolayısıyla memlekete gidiyorum ama çok dikkat edicem kararlıyım
Alla alla çıkmadı bendeşimdi kafaya taktım bunu uyuyamamda
Normalde çok severim ama uzun süredir evde canlı dersler,çocuk falan derken düzenli bişey yapamadım.ama yarın memlekette ailemin yanında olacağım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorumEvet bakalım nasıl olacak bizi yürüyüş için eş ya pacaklar galiba insallah yürüyüşü seviyorsundurben evde yürüyüş egzerzisi zaten yapıyordum bana sınav kolay yerden çıktı
Tesekkür ederimm canımmBu link canimİfadeler
Bu, mesaj gönderirken ekleyebileceğiniz ifadelerin tam listesini gösterir.www.kadinlarkulubu.com
Afiyet olsun canım. Gayet dengeli bir menü olmuşMerhaba arkadaşlar,
Cok uykum var, menüyü yazıp uyuyacağım.
10:30 6 kasik menemen, 4 kasik lor peyniri, 2 dilim ekmek, yeşillik
14:00 1 filtre kahve, 1 adet zuber lokma, yarim portakal, 1 mandalina
17:00 3 kasik pilav, 3 adet fırında domatesli et, salata
23:00 yogurt kürü
2 litre su, 1 maden suyu
11000 adim: 550 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu E Emeeelll
Niye bişey yemedinizKizlar ben bugün uzun sure sonra meyve yedim
2 Elma
1 muz
5 - 6 yk Karnibahar Kisiri
Su 2,5 L
Spor
20064 adim 1003 puan
O_sevincli_ki sedulu @_Vera_
Iyi geceler sizlere
Geçmiş olsun canım şimdiden diş agrısı çok kötü allah yardımcın olsun inşallahYarın 4 implant taktırıp iki yirmilik dişimi çektirecegim. Bana dua edin lütfen. Yarın belki yazamam.
Gecmis olsun canim bian once gecer insallahYarın 4 implant taktırıp iki yirmilik dişimi çektirecegim. Bana dua edin lütfen. Yarın belki yazamam.
Takım olarak verimli bir gün oldu valla :)Kizlar ben bugün uzun sure sonra meyve yedim
2 Elma
1 muz
Su 2,5 L
Spor
20064 adim 1003 puan
Iyi geceler sizlere
Omed yaptığını biliyorum ama çok az değil mi yediklerin?Kizlar ben bugün uzun sure sonra meyve yedim
2 Elma
1 muz
Su 2,5 L
Spor
20064 adim 1003 puan
Iyi geceler sizlere