Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın herkes var gücüyle adım atar şimdi burada. 2kat puan almak için. Sen 20bin diyorsan kızlar 30bin atar siz hep böyleyseniz hemen zayıflamanız lazım.
Olayı cozmussun sen ay bende kalkmak istiyorum arrtk ya. Gerci hafid hafif ayaklandim. Agrilarim baya azaldi. Hafif bi aksama var. Bakalim yarin doktor ne dicek

Hoşgeldinizz benimde 1 oğlum var ve bende 2 bebegi düşünüyorum inşallah hedefinize ulaşırsınız

Hosgeldin burcu
Ben Zeynep takim kaptani 33 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Aklina takilan birsey olursa sorsbilirskn
Bu hafta adim yarisindayiz. Gunlu 10 bin adim hedefimiz. Miray1010 da aramiza yeni katildi. Ikinizi esleyelim.
Kisaca es demek ;
birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:ra pci:

Birbiribizi etiketlemeyi unutmayiniz.

Olayı cozmussun sen ay bende kalkmak istiyorum arrtk ya. Gerci hafid hafif ayaklandim. Agrilarim baya azaldi. Hafif bi aksama var. Bakalim yarin doktor ne dicek
Mutlaka haber et bize. Guzel haberler ile gel ayrica agrilarin azalmasina cok Sevindim

Hoşgeldiniz

Merhaba hoşgeldniz bende bu akşam katıldım arkadaşlara adım aynil

Anladım çok teşekkürler ilginize
Miray1010 sevgili diyet eşim yarın başlıyorum ben birlikte hedefimize inşallah.
çokta ters zamanda 15 tatil dolayısıyla memlekete gidiyorum ama çok dikkat edicem kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…