- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Değil canım takım ici olduğundan dolayı. İstersen ekleyebilirsinKaptanım bir de yarışma yaptığımız için adım sayılarının fotoğrafını da atmak zorunlu dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil canım takım ici olduğundan dolayı. İstersen ekleyebilirsinKaptanım bir de yarışma yaptığımız için adım sayılarının fotoğrafını da atmak zorunlu dimi?
Telefonla cok zor oluyordu. Ben de o nedenle mi band 5 aldım. Cok rahat ettim. Tavsiye ederimDoğru düzgün bi program indirmeliyim telefona. Ne kullanabilirim. Sizler ne kullanıyorsunuz. Akıllı bilekliklerinizden memnun musunuz? Ne tavsiye edersiniz bana.
Tamam canım ben atarım zaten de yine sormak istedimDeğil canım takım ici olduğundan dolayı. İstersen ekleyebilirsin
Off harika görünüyor Ay hakikaten tam diyet düşmanıDiyet düşmani komşum bu hafta diyetisyene gitmiş diyete başlamış
Ben ona diyette zorlanmasin diye bu hafta hiçbirşey yapmadım, götürmedim
Ama o bunları yapmış, getirmiş
Ay hadi inşallahHarikasın canım menülerde kaçamakta yok. Bu kadar sporla yağa dönecek hiç bir şey bırakmamışsın
Evet bende öyle biliyorum ama baktım bi kaç kişi tüm sporları puanlamış acaba ben mi yanlış anladım diye sordum. Tekrar emin olmak için sordumSadece adim ve ip
zumba oldugu gun zumba ve adim
2 defa duyuru yaptim bunu : )))
Evde adım artırmak zor oluyor kaptanım. Bugünyasak vardı hiç yürüyemedim göbeğim çatladı adım artircam diyesaka gibi. Hala 4bin adim eksik-
Cocuklara animasyon acayim, rahatca tamamlayim dedim. 1,5 saatdir izliyorum. ilk 30dk sonra cocuklar birakti gitti. Analari cocuk gibi izlemeye devam
Adım ve ipi mi 2 katı puanlıyoruz yaniSadece adim ve ip
zumba oldugu gun zumba ve adim
2 defa duyuru yaptim bunu : )))
Çok çok az yemişim bugün. Hep burası aklıma geldi yemedim bişey.Evet bende öyle biliyorum ama baktım bi kaç kişi tüm sporları puanlamış acaba ben mi yanlış anladım diye sordum. Tekrar emin olmak için sordum
Hahah canının yemek istediği şeyleri komşulara dağıtmışDiyet düşmani komşum bu hafta diyetisyene gitmiş diyete başlamış
Hayır canım cumartesi pazartesi ve carsamba günleri challenge yapıyoruz. O egzersizin puanı 2 kat oluyor.Adım ve ipi mi 2 katı puanlıyoruz yani
Kendi de diyette yemiş mi bu yaptıklarınıDiyet düşmani komşum bu hafta diyetisyene gitmiş diyete başlamış
Bugün çok aç değildim yemege otırduk 2 lokmadan sonra doyma hissi geldi . Ama şuan deli gibi açımÇok çok az yemişim bugün. Hep burası aklıma geldi yemedim bişey.
SormadimKendi de diyette yemiş mi bu yaptıklarını
E normalmiş kilosu ve boyu bide diyetisyene mi gitmiş maşallah diyim o zamanSormadim
Ben sütlacın yarısını yedim
Yarın kahvaltıda nasipse 1 poğaça yerim
Üstelik kendisi 61.5 kg boy 1.65 cm filandır
Evet canım haklısın ama etiketlemeyi yapamadım ya nasıl yapıyoruz acabaAfiyet olsun canım menülerinde beni ve kaptanları etiketlersen eğer msjlarjnı görmek daha kolay olur ❤
Nasipse 2. Çocuğu düşünüyor yaş 32 o yüzden kilo vermek istiyorE normalmiş kilosu ve boyu bide diyetisyene mi gitmiş maşallah diyim o zaman