- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Canım @ işreti ile mesela benim adımı yazacaksın o zaman oluyo etiketEvet canım haklısın ama etiketlemeyi yapamadım ya nasıl yapıyoruz acaba
Tamam canım saolCanım @ işreti ile mesela benim adımı yazacaksın o zaman oluyo etiket
Ben çocuklardan ne yediğimi bilemiyordum aslında.Bugün çok aç değildim yemege otırduk 2 lokmadan sonra doyma hissi geldi . Ama şuan deli gibi açım
Bazen öyle oluyo yaBen çocuklardan ne yediğimi bilemiyordum aslında.
Gece 12de paylaşcam. Yürüyom yürüyom. Daha 5000e varamadım. Millet nasıl vardı anlamadım. Evden çıkamıyoruz ki. Küçücük ev hemen bitiyo tur.Bazen öyle oluyo yasen naptım sporu yeme işlemini paylaşmamışsın
İlk 2hafta yapamadım zaten. Buradaki hanımlara hayret ediyordum.10binleri nasıl rahat tutturuyorsun. Ben deenk getiremedim hala. Helak oldum valla
Leslie yapabilir misin? 3 mil yeterli olur herhal.Gece 12de paylaşcam. Yürüyom yürüyom. Daha 5000e varamadım. Millet nasıl vardı anlamadım. Evden çıkamıyoruz ki. Küçücük ev hemen bitiyo tur.
Canım olduğun yerde adımla tempolu lisle gibiGece 12de paylaşcam. Yürüyom yürüyom. Daha 5000e varamadım. Millet nasıl vardı anlamadım. Evden çıkamıyoruz ki. Küçücük ev hemen bitiyo tur.
10002 adim oldu ortağımOlacak olacak azim edersek her türlü kazanırız
Selylitler için at kili fırçası var bende ama hep unutuyorum. Krem de kendimyapmıştım hc yagi ve sedir yagi ile ama düzenli kullanmadımKızlar sıkılaştırıcı krem kullanan ve faydasını gören var mı aranızda?
Sporla incelirken bu yönden de destekleyeyim diyorum. Selülitlere de faydası olur mu acaba?
Gerçi bende selülit yokta komşu için sorayım dedim