Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

K klbk33 selamm yeni eşim bu haftanın güzel enerjili bol eksili geçmesi dileği ile
Merhaba
Haydi bakalım
Takibe aldım seni Zeytur cum
Benim çok hareket etmem lazım.
Bugün özellikle merdiven inip çıktım.

Bende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseö
Dikkat et. Ölctün mü tansiyonunu?
Esinin isine karismak gibi olmasin ama 10bin tamamlanmis.

Bende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseö
Gecmis olsun canim tansiyonun düşmüştür dinlen yorma kendini

Geçmiş olsun, benim kan şekerim düştüğünde bayılırım genelde. Ödül öğününe tatlı ekle.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
2 litre su ictim. Siz söylemeden ben soyliyim oglen karbonhidrat fazla kacti farkindayim. Patates ekmek ve corba hepsini bir ogunde yedim
O yuzden aksam yumurta sut ve kuru meyvelerden yedim. Farki dayim hataliyim :

Eklentiler

• Screenshot_20210122-182754_FatSecret.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210122-182752_FatSecret.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 14
Msjları yeni okuyabildim kaptanım dışardaydım da harika valla süpersin ben kendi adıma söz veriyorum sağlıkla ilgili bir sorun olmadıkça bu hafta 10000 altına düşmeyeceğim ve şuan 8000 deyim diyodum bu kadar olsun bugünde kalkıp tamamlayacağım valla hiiç oturamam eşim hayırlı olsun bu hafta çok güzel geçsin inşallah senden de yüksek adımlar bekliyorum inşallah D -DOLUNAY-

Ceyhans başlıyoruz tatlım, rakipler sıkı. Tv yi bile adımlarken izle
Slm canım aynen rakipler sıkı biz daha sıkı olalım ben bu hafta artı geldim ama sebebim belli kabızlık
Bu hafta inşallah full spor full dikkat devam
Bugünü saymayalım ödülün büyüğünü yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…