Gözün aydın canım,çok sevindim Allah başarılarını daim etsinmerhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim
Gözün aydın olsun cnm kurtulmuşun stresin birinden inşallah diğerlerinden de geçersinmerhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim
Gözün aydın canım,çok sevindim Allah başarılarını daim etsin
çok teşekkür ederim eğer bu dersten geçemeseydim mezun olamayıp 1.5 sene uzatıcaktımGözün aydın olsun cnm kurtulmuşun stresin birinden inşallah diğerlerinden de geçersin
Tebrikler canimmerhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim
1. Nota noluyor kiTekrar selam kizlar
Etap sonuncusu olduk. Bu demek oluyor ki 1.notamiz var. Haftaya Ilk 3 de olup bunu sildirmemiz gerek
A Aylakkadin etap sonuncusu sen oldun canim
su iki topic e ilk firsatda yazmani rica ediyorum
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
Ne yazayim canim basliklara uygun yazılar miTekrar selam kizlar
Etap sonuncusu olduk. Bu demek oluyor ki 1.notamiz var. Haftaya Ilk 3 de olup bunu sildirmemiz gerek
A Aylakkadin etap sonuncusu sen oldun canim
su iki topic e ilk firsatda yazmani rica ediyorum
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
Takimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi). Ki suan bu durumdayiz. Haftaya bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.1. Nota noluyor ki
Birine denenmis saglikli bir tarifNe yazayim canim basliklara uygun yazılar mi
Yazdim.kaptanimBirine denenmis saglikli bir tarif
Birine neden arti ciktiigini
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Geçen cuma 71.9 kg
Bugün 71.6 kg
Fark 300 gr
Yüzde olarak fark % 0.417
Günaydın kızlar ben artı çıktım maalesef
Geçen hafta =63,4
Bu cuma=63,6
Fark=_0,2
Yüzde =0,315
Gecen hafta 61.450
Bu hafta 62.500
1 kilo 50 dram almisim gibi gözüküyor. Fakat bunu yeniden daha hizli kosmasan önce geriye cekilmek olarak hayal ediyorim.
+% 0,024
Günaydın herkese
Geçen hafta: 79.4
Bugün: 78.3
Fark: -1.1 kg
Yüzde: -%1.385
Eki Görüntüle 2766560
Harika bir cuma gününden selamlar kızlar...
Geçen hafta 68.35
Bu cuma 66.75
Fark 1.60
%2.34
Hedef 66
67 lerde bekliyordum ne yalan söyliyeyim. Çok mutlu oldum bu sonucu görünce. Önümüzde ki hafta bomba gibi olacağım inşallah.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Gecen cuma 64.8
Bu cuma 65.2
Fark +0.4
Yuzde _0.617
Ancak fırsat bulabildim,
Gecen hafta: 81.7 kg
Bu hafta: 81.5 kg
Fark: 200 g
Yüzde: 0.245
Maalesef benim için sporsuz, enerjisiz, sindirim problemli bir hafta oldu. Sonuç şaşırtmadıumarım haftaya guzel bir sonuç alırım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Eki Görüntüle 2766603
Bilmem ki :) Laptopu koyarim artik önümePortatif tv diye bir şey var mıdır acaba
Gecmis olsun simdidenBen pazartesi günü dört disime implant yaptiracagim . Doktor ağrısı üç gün sürer dedi. Hatta üç gün iğne vurduracagimbelki o günler spor yapamam
O yuzden bulamadim senin katilim formu :)) Sona mesajlarini aratinca buldumEvet ya o nick çok uzundu eda0909090909 buydusistem vermeyince bende bir tane daha ekleye ekleye böyle uzun birsey oldu
Gozun aydin kuzummerhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim
Teşekkür ederim belki yiyemem de kilo veririm diye kendimi avutuyorumBilmem ki :) Laptopu koyarim artik önüme
Gecmis olsun simdiden
O yuzden bulamadim senin katilim formu :)) Sona mesajlarini aratinca buldum
Gozun aydin kuzum
Menü güzel olmuş ortak tok tutacak ceviz hurma da var afiyet olsunArkadaslar bugun sabah 1 lt sicakcik su içtim
Öğlen bir dilim balli 2 cevizli ekmek yedim
Ananas 2 yemek kasigi yogurt ve tarcın
1 lt tarcinli su
Salata yogurt 2 yemek kasigo makarna
1 lt su
Kahve
Odem cayi
Hurma 3 ceviz
En son 7 de yedim ve kapattim
sedulu
Durumlar ciddi deseneTakimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi). Ki suan bu durumdayiz. Haftaya bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.
Ama nota aldik ,ilk 3e girersek siliniyor cezamiz,o sebeple bu hafta ilk 3e girmeliyiz.