OMAD 23 saat sivi yani cay, kahve, soda(maden suyu) ve cay iciyorsun. IF yani. 1 saat de istedigini yiyorsun. Kimi ketojenik beslenme Kimi karatay veya kendine gore yaptigi diyetde yiyebilecegi seyleri yiyor. Kimi ise hic yasakli Yemek var diye dusunmeden cani ne isterse onu yiyor.Omad nasil bisi kaptanim. Hic duymamistim daha önce
Ya ilk günler zor oluyor ama temposuna alışıyorsun sonra zorlanırsan bazı hareketlerin low versiyonu da var gösteriyorValla saygiyla eğiliyorum önünde. Ben 15 dk chole yapmistim ya tramvasi hala suruyor bende
Yaaa azim istikrarsedulu hah simdide aklima sen geldin. Yuzume vuruyor ya birlikte basladik da birakti diye
P90x3 daha cok bana gore.
Su 3.hafta daha evdeyim. Bari Ilk programi bitirsem
Ovv baya zormusOMAD 23 saat sivi yani cay, kahve, soda(maden suyu) ve cay iciyorsun. IF yani. 1 saat de istedigini yiyorsun. Kimi ketojenik beslenme Kimi karatay veya kendine gore yaptigi diyetde yiyebilecegi seyleri yiyor. Kimi ise hic yasakli Yemek var diye dusunmeden cani ne isterse onu yiyor.
Ben sabah 9da yedim mesela. Yarin 12 veya 17 de yiyecegim.
Sabah cok ac uyanmasam 17de yiyip yarin yine 17 de yiyecektim
Ya ben zaten yavas olanlari yapmistim yeniyim diye. Ona rağmen kendime gelemedimYa ilk günler zor oluyor ama temposuna alışıyorsun sonra zorlanırsan bazı hareketlerin low versiyonu da var gösteriyor
Yaaa azim istikrarasker olurmuş benden
@_Vera_ nin da kulakları çınlasın p90lar yalan oldu
Ya iste tam pes etme noktasına gelince anla ki işe yarıyorYa ben zaten yavas olanlari yapmistim yeniyim diye. Ona rağmen kendime gelemedimcok tebrik ediyorum seni valla. Her gun yapıyorsun ve uzun süre yapiyorsun yani. Bakalim kilo veriyim de biraz sıkılasmak icin denemek istiyorum tekrar. Insallah başarırım
Masallah valla ya darisi basimaYa iste tam pes etme noktasına gelince anla ki işe yarıyorben geçen ayki programda güzel toparladım bu ay ama çok incelme olmadı kilo vermeye yardımcı oldu
Canım bir kağıda yazıp tartının önüne kenarına artık nasıl olursa fotografta gözükecek şekilde nickname ve o günün tarihini yazacaksın. Tartıyla birlikte bu kagit fotoğrafta gözükmek zorundaBöyle yapmıştım nasıl yaapacağımı anlayamadım.
Sen bi toparlan darısı olur başınaMasallah valla ya darisi basima
Bakalim pazartesi gidicem kontrole en azindan adimla falan derlerse cok iyi olacak. Kötürüm oldum valla otur otur. Bakalim umudum o yönde ilk günkü sisligi kalmadi ama bakalimSen bi toparlan darısı olur başına
Ilk sayfada ilk post da örnek var canim.Böyle yapmıştım nasıl yaapacağımı anlayamadım.
Kırbacım ve ben hazırızEvet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..
Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama
Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol
Kazaniz mübarek ola
Wuhuu heyecan bastıEvet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..
Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama
Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol
Kazaniz mübarek ola
Spor guzeldir ya. Candir can :))Kızlar iyi ki bu gruptayim. Çok motive oluyorum ki bu daha diyet yapmamış halim yine de spor yapma hevesim çok oluyor sayenizde...
5 gün sadece su ile beslensem yataktan çıkamam herhalde.Birden yapmadim zaten. Saatleri yavas yavas yukselttim. Niyet edince inanki 5 gün su gibi akip gidiyor :)
Keto /if/ omad ile gitti
Bu hafta diyetisyen e uydum. Kilom daha da artti. Moralim bozuk ama izindeyim takimi etkilemedim diye de Sevindim. Tartimi bile paylasiyorum
Onumuzdeki Cuma insallah omad ile kendime gelip paylasayim.
Gerci biraz da stress var isin icinde. 3 haftadir evdeyim. Doktor raporumu uzatti. Kafam biraz daha rahat suan.
Bu uzman benim kafada degil ama kilo verdirdigi kisiler var.
Tuvaletten çıkamazsın bence5 gün sadece su ile beslensem yataktan çıkamam herhalde.