Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Omad nasil bisi kaptanim. Hic duymamistim daha önce
OMAD 23 saat sivi yani cay, kahve, soda(maden suyu) ve cay iciyorsun. IF yani. 1 saat de istedigini yiyorsun. Kimi ketojenik beslenme Kimi karatay veya kendine gore yaptigi diyetde yiyebilecegi seyleri yiyor. Kimi ise hic yasakli Yemek var diye dusunmeden cani ne isterse onu yiyor.
Ben sabah 9da yedim mesela. Yarin 12 veya 17 de yiyecegim.
Sabah cok ac uyanmasam 17de yiyip yarin yine 17 de yiyecektim

Valla saygiyla eğiliyorum önünde. Ben 15 dk chole yapmistim ya tramvasi hala suruyor bende
Ya ilk günler zor oluyor ama temposuna alışıyorsun sonra zorlanırsan bazı hareketlerin low versiyonu da var gösteriyor
sedulu hah simdide aklima sen geldin. Yuzume vuruyor ya birlikte basladik da birakti diye
P90x3 daha cok bana gore.
Su 3.hafta daha evdeyim. Bari Ilk programi bitirsem
Yaaa azim istikrar asker olurmuş benden
@_Vera_ nin da kulakları çınlasın p90lar yalan oldu

Ovv baya zormus ama direnc kirmak icon mukemmelmis ya

Ya ilk günler zor oluyor ama temposuna alışıyorsun sonra zorlanırsan bazı hareketlerin low versiyonu da var gösteriyor

Yaaa azim istikrar asker olurmuş benden
@_Vera_ nin da kulakları çınlasın p90lar yalan oldu
Ya ben zaten yavas olanlari yapmistim yeniyim diye. Ona rağmen kendime gelemedim cok tebrik ediyorum seni valla. Her gun yapıyorsun ve uzun süre yapiyorsun yani. Bakalim kilo veriyim de biraz sıkılasmak icin denemek istiyorum tekrar. Insallah başarırım

Ya iste tam pes etme noktasına gelince anla ki işe yarıyor ben geçen ayki programda güzel toparladım bu ay ama çok incelme olmadı kilo vermeye yardımcı oldu

Evet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..

Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama

Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol

Kazaniz mübarek ola

Kırbacım ve ben hazırız

Bugün CanTorun ablanin ve Varyemez arkadasimin yazdığı gibi bir şeyler yazayım kendi diyet maceramdan.
Ben bu gruba girmeden önce başka bir gruptaydım tesadüfen bildirim geldi hadi dedim katılayım kilo vermeyi istiyordum ama grup pek aktif değildi kapandı zaten. Sonra buraya geldim. Baktım bir aktiflik var menü yorumlama cezalar adim takibi vs. Buraya geldiğimden beri diyet ve spor konusunda çok düzenli gidiyorum ve karşılığını alıyorum. Pes etmeyin kaçamak yaptım diye üzülmeyin sadece yaptığınız kacamagin telafisini unutmayın. Hareket etmenizi engelleyecek sağlık probleminiz yoksa günde en az 10000 adımı sağlığınız için ihmal etmeyin

Wuhuu heyecan bastı tamda yeni otırmuştum kalkıyım adımlama yapayım

Kızlar iyi ki bu gruptayim. Çok motive oluyorum ki bu daha diyet yapmamış halim yine de spor yapma hevesim çok oluyor sayenizde...
Spor guzeldir ya. Candir can :))
Diyetede tam adapte olsan tamamdir. Sende es yarisindasin bu hafta

5 gün sadece su ile beslensem yataktan çıkamam herhalde.

** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…