Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba
Haydi bakalım
Takibe aldım seni Zeytur Zeytur cum
Benim çok hareket etmem lazım.
Bugün özellikle merdiven inip çıktım.
Süpersin canım adımlamada yap saatin varsa tak koluna yoksa telefonuna adım sayar indir koy cebine hergün en az 10bin adım atalım 😍
Gecmis olsun canim tansiyonun düşmüştür dinlen yorma kendini
Saol canım adımlama yapıyodum dedim birazda squat yapıyım egil kalk başım döndü 51 de kaldım şuan dinleniyorum kendimi yarına hazırlıyorum ☺️
Geçmiş olsun, benim kan şekerim düştüğünde bayılırım genelde. Ödül öğününe tatlı ekle.
Yemek yememiştim herlade benimde şekerim düştü ama iyiyim 😘 tatlı yiyebiliyomuyuz bugğn kaptancazım A Arrietty_
Geçen haftanın sampiyonu da açıklayalım bi gaza gelelim kaptanım A Arrietty_ 😀
Bakkk yaaaa birincisin birinciii 😂😂 ama bigün sporda seni gececem 😂😂😂😂😂😂

Msjları yeni okuyabildim kaptanım dışardaydım da harika valla süpersin ben kendi adıma söz veriyorum sağlıkla ilgili bir sorun olmadıkça bu hafta 10000 altına düşmeyeceğim ve şuan 8000 deyim diyodum bu kadar olsun bugünde kalkıp tamamlayacağım valla hiiç oturamam 😂😂 eşim hayırlı olsun bu hafta çok güzel geçsin inşallah senden de yüksek adımlar bekliyorum inşallah D -DOLUNAY-
Bende yeni okudum msj ları bu hafta fırtına estirelim sevgili eşim 😃

Herkese iyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah çökelekli yumurta 5 adet zeytin 1 tb ekmeği yarım kapya
Öğle 2 kaşık patates salatası 1 kase şehriye çorbası
Akşam 1 tane tavuk but 2 kaşık bulgur pilavı
Ödülüm 1 dilim revani ve küçük bi parça cevizli sucuk
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 210 puan
50 dk yürüyüş
Toplam 10000 adım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu D -DOLUNAY- -

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-22-19-31-51.png
    Screenshot_2021-01-22-19-31-51.png
    82,9 KB · Görüntüleme: 16
Süpersin canım adımlamada yap saatin varsa tak koluna yoksa telefonuna adım sayar indir koy cebine hergün en az 10bin adım atalım 😍

Saol canım adımlama yapıyodum dedim birazda squat yapıyım egil kalk başım döndü 51 de kaldım şuan dinleniyorum kendimi yarına hazırlıyorum ☺️

Yemek yememiştim herlade benimde şekerim düştü ama iyiyim 😘 tatlı yiyebiliyomuyuz bugğn kaptancazım A Arrietty_

Geçmiş olsun canım daha iyi misin şimdi

Hahah o gün bugündür 😀 bu hafta sonu koydeyim yürüyüş vs yaparım da 2 gün chloe ye ara vericem mecbur

Slm canım aynen rakipler sıkı biz daha sıkı olalım 😎 ben bu hafta artı geldim ama sebebim belli kabızlık 😔
Bu hafta inşallah full spor full dikkat devam😉
Bugünü saymayalım ödülün büyüğünü yaptım
Yürümeye başlamadan filtre kahve iç. Ben o konuda faydasını görüyorum.

** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor
Ben pazartesi günü dört disime implant yaptiracagim . Doktor ağrısı üç gün sürer dedi. Hatta üç gün iğne vurduracagim😔 belki o günler spor yapamam

merhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim

X