- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
KesinlikleBence vücudun artık çok az beslenmeye tepki gösterdi depo yapmaya başladı. Az çok zaten biliyorsun kalorisi yüksek gıdaları onlardan uzak olsan yeter vücuduna. Hareket edecek kadar enerji almalısın
HarikasinnnnnA Aylakkadin canim bende 10000 adım oldu şimdilik yoldayız gidince biraz daha hareket edip geceye kadar 13000 falan yapsam yeter bugün.
Süpersin canım adımlamada yap saatin varsa tak koluna yoksa telefonuna adım sayar indir koy cebine hergün en az 10bin adım atalımMerhaba
Haydi bakalım
Takibe aldım seniZeytur cum
Benim çok hareket etmem lazım.
Bugün özellikle merdiven inip çıktım.
Saol canım adımlama yapıyodum dedim birazda squat yapıyım egil kalk başım döndü 51 de kaldım şuan dinleniyorum kendimi yarına hazırlıyorumGecmis olsun canim tansiyonun düşmüştür dinlen yorma kendini
Yemek yememiştim herlade benimde şekerim düştü ama iyiyimGeçmiş olsun, benim kan şekerim düştüğünde bayılırım genelde. Ödül öğününe tatlı ekle.
Bakkk yaaaa birincisin birinciii
Bende yeni okudum msj ları bu hafta fırtına estirelim sevgili eşimMsjları yeni okuyabildim kaptanım dışardaydım da harika valla süpersin ben kendi adıma söz veriyorum sağlıkla ilgili bir sorun olmadıkça bu hafta 10000 altına düşmeyeceğim ve şuan 8000 deyim diyodum bu kadar olsun bugünde kalkıp tamamlayacağım valla hiiç oturamameşim hayırlı olsun bu hafta çok güzel geçsin inşallah senden de yüksek adımlar bekliyorum inşallah D -DOLUNAY-
Geçmiş olsun canım daha iyi misin şimdiSüpersin canım adımlamada yap saatin varsa tak koluna yoksa telefonuna adım sayar indir koy cebine hergün en az 10bin adım atalım
Saol canım adımlama yapıyodum dedim birazda squat yapıyım egil kalk başım döndü 51 de kaldım şuan dinleniyorum kendimi yarına hazırlıyorum
Yemek yememiştim herlade benimde şekerim düştü ama iyiyimtatlı yiyebiliyomuyuz bugğn kaptancazım A Arrietty_
Bakkk yaaaa birincisin birinciiiama bigün sporda seni gececem
Hahah o gün bugündürSüpersin canım adımlamada yap saatin varsa tak koluna yoksa telefonuna adım sayar indir koy cebine hergün en az 10bin adım atalım
Saol canım adımlama yapıyodum dedim birazda squat yapıyım egil kalk başım döndü 51 de kaldım şuan dinleniyorum kendimi yarına hazırlıyorum
Yemek yememiştim herlade benimde şekerim düştü ama iyiyimtatlı yiyebiliyomuyuz bugğn kaptancazım A Arrietty_
Bakkk yaaaa birincisin birinciiiama bigün sporda seni gececem
Ay hadi inşallah canım yaa ben sorcam unutuyorum senin nick in değişti mi daha önceki adın neydi diyeBende yeni okudum msj ları bu hafta fırtına estirelim sevgili eşim
Yürümeye başlamadan filtre kahve iç. Ben o konuda faydasını görüyorum.Slm canım aynen rakipler sıkı biz daha sıkı olalımben bu hafta artı geldim ama sebebim belli kabızlık
Bu hafta inşallah full spor full dikkat devam
Bugünü saymayalım ödülün büyüğünü yaptım
Portatif tv diye bir şey var mıdır acabaHaha
Benim yurume bandi yatak odasinda. Salonda ses yapiyormus. Bisiklete de oyle dediler. Mutfakda
Ben pazartesi günü dört disime implant yaptiracagim . Doktor ağrısı üç gün sürer dedi. Hatta üç gün iğne vurduracagim** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
711. Etap 4. Takim es yarisi listesi
H3RA_ & Ceyhans
sedulu & A Aylakkadin
@Ozzybal & @Emeeelll
@ozrengin & S sadece_ben
Zeytur & @klbk33
@istanbulin & @graphicdesigner
@Osev & A Arrietty_
@bnnu & @rockandroll
D -DOLUNAY- & E English_teacherrr
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor
Evet ya o nick çok uzundu eda0909090909 buyduAy hadi inşallah canım yaa ben sorcam unutuyorum senin nick in değişti mi daha önceki adın neydi diye
Evet ya o nick çok uzundu eda0909090909 buydusistem vermeyince bende bir tane daha ekleye ekleye böyle uzun birsey oldu
Harikasın ❤Spor: 45 dk Leslie (315 puan) 10 dk zumba (70puan) 25 mekik (50 puan) toplam 435 puan
Türk kahvesi içsem olmaz mıYürümeye başlamadan filtre kahve iç. Ben o konuda faydasını görüyorum.
o tam tersi bağırsakları tutar diye biliyorum, ishal olunca içilirTürk kahvesi içsem olmaz mı
Sağol cnm makinasını alabilirsem denerim inşallaho tam tersi bağırsakları tutar diye biliyorum, ishal olunca içilir