Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba
Haydi bakalım
Takibe aldım seni Zeytur cum
Benim çok hareket etmem lazım.
Bugün özellikle merdiven inip çıktım.
Süpersin canım adımlamada yap saatin varsa tak koluna yoksa telefonuna adım sayar indir koy cebine hergün en az 10bin adım atalım
Gecmis olsun canim tansiyonun düşmüştür dinlen yorma kendini
Saol canım adımlama yapıyodum dedim birazda squat yapıyım egil kalk başım döndü 51 de kaldım şuan dinleniyorum kendimi yarına hazırlıyorum
Geçmiş olsun, benim kan şekerim düştüğünde bayılırım genelde. Ödül öğününe tatlı ekle.
Yemek yememiştim herlade benimde şekerim düştü ama iyiyim tatlı yiyebiliyomuyuz bugğn kaptancazım A Arrietty_
Geçen haftanın sampiyonu da açıklayalım bi gaza gelelim kaptanım A Arrietty_
Bakkk yaaaa birincisin birinciii ama bigün sporda seni gececem

Bende yeni okudum msj ları bu hafta fırtına estirelim sevgili eşim

Herkese iyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah çökelekli yumurta 5 adet zeytin 1 tb ekmeği yarım kapya
Öğle 2 kaşık patates salatası 1 kase şehriye çorbası
Akşam 1 tane tavuk but 2 kaşık bulgur pilavı
Ödülüm 1 dilim revani ve küçük bi parça cevizli sucuk
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 210 puan
50 dk yürüyüş
Toplam 10000 adım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu D -DOLUNAY- -

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-22-19-31-51.png
    82,9 KB · Görüntüleme: 16
Geçmiş olsun canım daha iyi misin şimdi

Hahah o gün bugündür bu hafta sonu koydeyim yürüyüş vs yaparım da 2 gün chloe ye ara vericem mecbur

Yürümeye başlamadan filtre kahve iç. Ben o konuda faydasını görüyorum.

Ben pazartesi günü dört disime implant yaptiracagim . Doktor ağrısı üç gün sürer dedi. Hatta üç gün iğne vurduracagim belki o günler spor yapamam

merhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…