Enerji patlamasi yasiyorsun aslinda.5 gün sadece su ile beslensem yataktan çıkamam herhalde.
Ellerine sağlık kaptan yeni tur yeni bilet hayırlı olsun. Hatalarımızın telafisi olsun** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
711. Etap 4. Takim es yarisi listesi
H3RA_ & @Ceyhans
sedulu & A Aylakkadin
@Ozzybal & @Emeeelll
@ozrengin & @sadece_ben
Zeytur & K klbk33
istanbulin & @graphicdesigner
O_sevincli_ki & A Arrietty_
@bnnu & @rockandroll
@-DOLUNAY- & @Ayse_M
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor
Ben hazırım kaptanım...Evet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..
Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama
Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol
Kazaniz mübarek ola
Durumumuz o kadar kötü mu bu haftaaa hep baslardaydik ama kac haftadirEvet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..
Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama
Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol
Kazaniz mübarek ola
Yarişmaya Danimarkadan katılıyoruz, diğer arkadaşlara başarılar dileriz** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
H3RA_ & @Ceyhans
sedulu & A Aylakkadin
@Ozzybal & @Emeeelll
@ozrengin & @sadece_ben
Zeytur & K klbk33
@bnnu & @rockandroll
@-DOLUNAY- & @Ayse_M
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor
** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
H3RA_ & @Ceyhans
sedulu & A Aylakkadin
@Ozzybal & @Emeeelll
@ozrengin & @sadece_ben
Zeytur & K klbk33
@bnnu & @rockandroll
@-DOLUNAY- & @Ayse_M
Harikasın.Benim ya tartimbozuk ya da inceliyorum. 58.75 im şuan 56 57 kiloyken sikan iki pantolonumu da rahat giyiyorum. Incelmek çok güzel ama böyle giderse 50 ye düşmeye ihtiyacım olmayacak sanki 52 53 de hallolacak gibi
Inceliyorsundur canimBenim ya tartimbozuk ya da inceliyorum. 58.75 im şuan 56 57 kiloyken sikan iki pantolonumu da rahat giyiyorum. Incelmek çok güzel ama böyle giderse 50 ye düşmeye ihtiyacım olmayacak sanki 52 53 de hallolacak gibi
Havalar buz :) ve firtinali. gerci evde de atiliyor o 10binlerYarişmaya Danimarkadan katılıyoruz, diğer arkadaşlara başarılar dileriz
EvetDurumumuz o kadar kötü mu bu haftaaa hep baslardaydik ama kac haftadir
Haber varmi canim senin diyetisyenden :)sedulu kaptanım hayırlı olsun inşallah
Bende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseöHavalar buz :) ve firtinali. gerci evde de atiliyor o 10binler
Suan 11.400 adimdayim ben. 20 bin yapmak istiyorum
Canim bu hafta birazdaha rahat bırakacağım.Haber varmi canim senin diyetisyenden :)
Diyetisyenle görüştün mü canım yine az mi yiyeceksinsedulu kaptanım hayırlı olsun inşallah
Aman ha dikkat et kuzum zorlama fazla kendini dinlen bugünlük yeterBende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseö
Cok az degil mesela bugün daha fazla yedimDiyetisyenle görüştün mü canım yine az mi yiyeceksin
Aman ha dikkat et kuzum zorlama fazla kendini dinlen bugünlük yeter
Bende anlamadım niye öyle oldu şuan oturdum kalkmadım hala eger iyi olursam bölgesel bacak kol çalışırımDiyetisyenle görüştün mü canım yine az mi yiyeceksin
Aman ha dikkat et kuzum zorlama fazla kendini dinlen bugünlük yeter