Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ellerine sağlık kaptan yeni tur yeni bilet hayırlı olsun. Hatalarımızın telafisi olsun

Ben hazırım kaptanım...
Lakin akşama kadar oturuyorum, akşam eve gidince de 10.000 adımdan fazlasını yapamıyorum. Vücudum yetişse zamanım yetişmiyor.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım kesinlikle.

Durumumuz o kadar kötü mu bu haftaaa hep baslardaydik ama kac haftadir

Yarişmaya Danimarkadan katılıyoruz, diğer arkadaşlara başarılar dileriz

sedulu kaptanım hayırlı olsun inşallah

Benim ya tartimbozuk ya da inceliyorum. 58.75 im şuan 56 57 kiloyken sikan iki pantolonumu da rahat giyiyorum. Incelmek çok güzel ama böyle giderse 50 ye düşmeye ihtiyacım olmayacak sanki 52 53 de hallolacak gibi
Harikasın.
Ölçülerin ne oldu canim

Benim ya tartimbozuk ya da inceliyorum. 58.75 im şuan 56 57 kiloyken sikan iki pantolonumu da rahat giyiyorum. Incelmek çok güzel ama böyle giderse 50 ye düşmeye ihtiyacım olmayacak sanki 52 53 de hallolacak gibi
Inceliyorsundur canim
Aslinda rakamlara degil aynada ki görüntü önemli . Sen 52 de memnun isen görüntüde hedefin o olmali

Havalar buz :) ve firtinali. gerci evde de atiliyor o 10binler
Suan 11.400 adimdayim ben. 20 bin yapmak istiyorum
Bende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…