- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Ay insallah yaSenin ki rahatsız lığından dolayıdır canım ayağın düzelince inşallah güzel sonuçlar almaya devam edersin
Bence kesinlikle ilgisi var. Ama yediklerine devam ettiğin sürece yağ yakımın sürecek unutma.Gecen hafta 80.5
Bu hafta 81.3
Fark +800 gram
Yüzde -0,993
Ya arti ciktim bu hafta baya. Umarim bu arti hareketsizligime ve bacagimdaki odeme baglidir. Ay modum cok düştü ya
Cok guzel, tebriklerEki Görüntüle 2766560
Harika bir cuma gününden selamlar kızlar...
Geçen hafta 68.35
Bu cuma 66.75
Fark 1.60
%2.34
Hedef 66
67 lerde bekliyordum ne yalan söyliyeyim. Çok mutlu oldum bu sonucu görünce. Önümüzde ki hafta bomba gibi olacağım inşallah.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Ben de ufak ufak başlamıştım leslie yapıyordum düzenli sonra burada chloe challenge başlayalım dedik A Arrietty_ kaptanim yarıya gelmeden kestiKesinlikle aynı fikirdeyim. Dün akşam 21 de girdim eve, ofis çok yoğun bu ara. Ortalığı, mutfağı topla vs derken saat 22:30 falandı. Yorgunluktan bitmiştim ama kalkıp bir şeyler yaptım yine de. Kendimi suçlu hissediyorum, hatta az spor yaparsam takıma mahcubiyet hissediyorum.
Umarım bende senin gibi chloe yapacak kadar ilerletirim spor olayını. Şu anda videolarına bakmakla yetiniyorum
O_sevincli_ki canim listeye girebilirsin tabkk
Hergün paylasim yapiyor aktifsin.
Hala burada Devam etmek istiyor isen alayim seni bugun listeye.
Sunu bilmelisin ki Ilk 2 ay izin hakkin yok.
Hala hergun aktif olup Cuma tarti paylasimina devam. Gerci hic kuskum yok gayet guzel gidiyorsun.
Haftanin belirli gunleri zaten pilates yapiyorsun.
Başlangıç videosu falan var mı? Akşam deneyeyim bende. Şu kilolardan kurtulayım reformer pilatese gitmek istiyorum. Benim bacaklar için şart. Lipödem teşhisi koyan doktor söylemişti. "Kilo vermen zor ama sıkılaşabilirsen daha güzel görüntüye sahip olursun" diye.
Başlangıç videosu bilmiyorum ben canım ama chloeting.com diye yazarsan orada free workout programs sekmesi var oradan kendine uygun olanı seçip başlayabilirsin. Her bölge için ayrı programlar var. Kimi video 10 dk kimisi 50 falan sürüyor programda yazıyorBaşlangıç videosu falan var mı? Akşam deneyeyim bende. Şu kilolardan kurtulayım reformer pilatese gitmek istiyorum. Benim bacaklar için şart. Lipödem teşhisi koyan doktor söylemişti. "Kilo vermen zor ama sıkılaşabilirsen daha güzel görüntüye sahip olursun" diye.
Kaptan olacak kadinsin vallahi :)Kızlar kilo veren ve sabit kalan herkesi tebrik ediyorum
Haftayı artı değerlerle kapatan arkadaşlara diyeceğim şu
Stres yapmayın,
vücudunuzu çözümlemeye çalışın, analiz edin ona göre beslenme ve spor planı yapın çünkü vücut yapılarımız tıpkı parmak izlerimiz gibi kişiye özel
Beslenme düzenlerinizi gözden geçirin eksik ya da yanlış beslenme kalıcı olarak fazlalıklardan kurtulmaya engel olur
Vücudunuzu şaşırtın
Uzun zamanda aldığınız kiloları çok kısa bir sürede vermek amacınız olmasın. Aksi takdirde kilo verseniz bile sağlığınızı kaybetme olasılığınız çok fazla ve verdiklerinizi kısa sürede fazlasıyla geri alma olasılığınız çok yüksek olur
en son bu bildirimin varEki Görüntüle 2756756
Çarşamba akşamı bu sonucu görmüştüm aslında. 2 günde bir şey değişmemiş.
Geçen hafta 68.15
Cuma 67.35
Fark 800 gr
Hedef 66.50
Kızlar kusura bakmayın geç paylaştım. Gün biraz stresli başladı. İnanılmaz bir trafiğin içinde kaldım. Normalde 15 dk gittiğim mesafeyi 1.5 saatte geldim. Doktor randevusunu da kaçırdım.
Telefon resim yüklemedi kaç defa denedim vs vs. Hayır olsun bakalım, Mesajları okuyamıyorum ofis dışında çok işim var. Uğradım çıkıyorum şimdi. Eksilerini görenleri tebrik ediyorum, göremeyenler üzülmesin 4. grubun regli haftasıydı bu hafta sankiona bağlayın. Öptüm hepinizi
A Arrietty_ @_Vera_Zeytur sedulu
Estağfirullah kaptancım ben sadece geçmiş yıllardan kendimin ve başkalarının tecrübelerine ve de dinlediğim ya da okuduğum uzmanların uyarılarından yola çıkarak edindiklerimi nacizane paylaşmaya çalıştım .Kaptan olacak kadinsin vallahi :)
Sizde fark ettiginiz gibi bu hafta artilar cok cok fazla. Saglik sorunlari olanlar takim arkadaslarimi disinda olanlarVaryemez in dedigi gibi yapmasini rica ediyorum..
Beslenme düzeninizi gözden gecirin. Fazla hareket zarar vermez.Sizlerden agir spor beklentimiz yok.
En güzeli leslie,adimlama ve zumba. Evde kolayca kapilacak 3 sey.
Suyu 500ml de olsa arttirin. AKTIF olun. Menü yorumlarinda bulunun. Bunu bu hafta belki 2-3 kisi yaptik. 2 si ise kaptanlardi .
Es yok diye bu hafta daha rahat davranildi . Benim gözlemledigim bu..
Bu hafta kamcilama haftasi. Oyle merdane filan da yok.
ipin ucu bir koptumu o cukurdan cikamiyoruz.
Size göre hata nerde bilmek isterim.
Iyi yönleri, kötü yönleri siralayin . : ))
Sorun yok canım o şekilde de yapabilirsin. Geçtiğimiz cuma bildirim yapamayınca pazartesi sonucumu baz almıştım.en son bu bildirimin varH3RA_
gecen hafta yoktur cezali oldugun icin. Bunu baz alarak hesap yapiyorum canim