Pasta börek yemedinmi misafirlerle ben olsam dayanamaz yerdimİyi akşamlar kızlar bugün benim için yoğun ve yorucu geçti yeni oturdum misafir gitti baya yorulmuşum hakkaten
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği tulum peyniri ve beyaz peynir yarım kapya 5 tane zeytin şekersiz çay
Öğle haşlanmış yoğurtlu karnabahar salatası ve 2 kaşık patates salatası
Akşam 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu karnabahar salatası
Su 2.5 lt
Spor 3500 adım
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Söyledim bnlari yemeye ihtiyacım var dedimYaa ne için verdi ki onları
Yarına sakladım hahahPasta börek yemedinmi misafirlerle ben olsam dayanamaz yerdim
Afiyet olsun o zamanSöyledim bnlari yemeye ihtiyacım var dedim
Yarın ziyafet var deseneYarına sakladım hahah
Yarın ziyafet var desene
Canım oglen yemeğinde karbonhidrat var helva tahin helvası mi ? Zuber haricinde çikolata mi var bir de ? Pilav ve ekmek bir arada tüketince mideye fazla geliyorA Arrietty_ azicik dedigim bi kaç lokma falandi ama ben bugun yine sacma sapan yedim . Zaten ben eger birine hedeflerimden bahsedersem benim motivasyonum bozuluyor. Koyveriyorum. Yarin icin cok korkuyorum.
Sabah:
1 yumurta( tavada, az yagli)
1 tabak lahana salatasi (yagsiz)
Öglen:
3 kasik pilav
1 dilim ekmek
1 parmak helva
120 kalorilik Züber diye bi yiyecek
Cikolata
( ben bugun bir paket cikolatanin3/4 unu yedim)
( ben cikolata yemezdim eve de alinmazdi. Ben yediklerime dikkat etmeye basladigimdan beri eve cikolata aliniyor ve ben de tadina vardim yemeye basladim. Sinir oluyorum nefsimi kontrol edemiyorum.)
Aksam:
Lahana salatasi (1 kase)
Kotfeli patates yemegi (2 kasik)
Pilav( 2 kasik)
Dedigimi gibi cikolata bir de.
Sanirim ben kalori hesabina devam edecegim. Boyle ne aldim ne verdim gormeyince olmuyor.
Su: simdilik 1 litre. 2 ye tamamlarim, gec yatiyorum..
Spor: 3570 adim (evde biraz daha yuruyecegim,bolgesel calismalar da yaparim)
A Arrietty_sedulu @_Vera_
Ya aynen birde tamam ödemdi gitti geldi ama cidden hic birsey yemiyorum
Bak bugün
Sabah turp havuc krem peynir avakado
Aksam kabak yemegi yogurt
Arada da nar 4 te 1 elma yarim 5 badem
Oglene kadar sicak şu
Ben diyorum vereyim ama istahim acildi bu sekilde. Gozum dönüyor gibi hissediyorum
Ya su an yemek yemek istiyorum. Hic motivasyonum kalmadi
Nasıl bir diyetisyenmiş bu böyleEkmek ve bal verdi diyetieyenim
Pilav ekmek helva çikolata hepsi karbonhidrat bence olmamış canımA Arrietty_ azicik dedigim bi kaç lokma falandi ama ben bugun yine sacma sapan yedim . Zaten ben eger birine hedeflerimden bahsedersem benim motivasyonum bozuluyor. Koyveriyorum. Yarin icin cok korkuyorum.
Sabah:
1 yumurta( tavada, az yagli)
1 tabak lahana salatasi (yagsiz)
Öglen:
3 kasik pilav
1 dilim ekmek
1 parmak helva
120 kalorilik Züber diye bi yiyecek
Cikolata
( ben bugun bir paket cikolatanin3/4 unu yedim)
( ben cikolata yemezdim eve de alinmazdi. Ben yediklerime dikkat etmeye basladigimdan beri eve cikolata aliniyor ve ben de tadina vardim yemeye basladim. Sinir oluyorum nefsimi kontrol edemiyorum.)
Aksam:
Lahana salatasi (1 kase)
Kotfeli patates yemegi (2 kasik)
Pilav( 2 kasik)
Dedigimi gibi cikolata bir de.
Sanirim ben kalori hesabina devam edecegim. Boyle ne aldim ne verdim gormeyince olmuyor.
Su: simdilik 1 litre. 2 ye tamamlarim, gec yatiyorum..
Spor: 3570 adim (evde biraz daha yuruyecegim,bolgesel calismalar da yaparim)
A Arrietty_sedulu @_Vera_
Afiyet olsun canım biberiye çayı işe yarıyo mu ödem için sanırım demi
Cok sağol canim, iki gündür içiyorum. Sindirimimi kuvvetlendirmek amacıyla içiyorum, ama odem atmada sanki dukan birası daha etkili.Afiyet olsun canım biberiye çayı işe yarıyo mu ödem için sanırım demi
Haha üstüne tanımam dukan birasının daha alternatifi çıkamadı bu gruptaCok sağol canim, iki gündür içiyorum. Sindirimimi kuvvetlendirmek amacıyla içiyorum, ama odem atmada sanki dukan birası daha etkili.
Tahin helvasi. Sirf karbonhidrat olduk bugun ben.Canım oglen yemeğinde karbonhidrat var helva tahin helvası mi ? Zuber haricinde çikolata mi var bir de ? Pilav ve ekmek bir arada tüketince mideye fazla geliyor
Hic olmadi hem de. Zaten boyle dengesiz yiyince ic huzurum da olmuyor.Pilav ekmek helva çikolata hepsi karbonhidrat bence olmamış canım
Patatesli köfteyi yiyince yanına bol salata ve ayran bence bu şekilde tamamdır