Kiz ne bitmez ödemmis deseneCanim odem dedi ama.bu hafta itiraz edeceğim kuzum istahim acildi su anda acqyip şekilde
Bencede itiraz et canim bu ne boyle okadar ac kaliyorsun bari degsinCanim odem dedi ama.bu hafta itiraz edeceğim kuzum istahim acildi su anda acqyip şekilde
Ya aynen birde tamam ödemdi gitti geldi ama cidden hic birsey yemiyorumKiz ne bitmez ödemmis desene
Itiraz et bencede. Hem cok ac hemde kendine yazik. Tamam kilo vermek icin burdayiz da, doyacagin pek bisey yok
Ya su an yemek yemek istiyorum. Hic motivasyonum kalmadiBencede itiraz et canim bu ne boyle okadar ac kaliyorsun bari degsin
Ah canim bunlarla tok nasıl kalınır ki ? Yumurta vs tok tutacak bir şey yok sabah kahvaltıda turpla mideyi sisirip yalancıktan doymuş hissettirecek ama gözünün donmesi çok normal. Gerçekten iyi dayanıyorsunYa aynen birde tamam ödemdi gitti geldi ama cidden hic birsey yemiyorum
Bak bugün
Sabah turp havuc krem peynir avakado
Aksam kabak yemegi yogurt
Arada da nar 4 te 1 elma yarim 5 badem
Oglene kadar sicak şu
Ben diyorum vereyim ama istahim acildi bu sekilde. Gozum dönüyor gibi hissediyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel hafif menü su biraz daha içtin mi tamamdır zaten güzel eksi gelecek gibi yarınaSabah
Fırında tambugdayı ekmeginin üstüne
Yumurta süt peynir yeşil ve kırmızı biber cok az sucuk cok az yağ karışımı ile pizza yaptım
2 t.b ekmegi yedim
Yeşil çay
Ara yapmadım ev temizledim aklıma gelmedi
Yemekten önce yeşil çay içtim
Akşam
3 y.kaşığı fırında kabak
2 y.kaşığı yoğurt
3 y.kaşığı etli yeşil fasülye
1.5 litre su içildi yatana kadar 2 olur
Spor yapmadım
4.430 adım akşama kadar 6 bin olur inşallah
4.430adım: 221 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Ayy hadi inşallah ya sabah tartıldım aynıydım ama gece 3 de yattım öğlen 12 de uyandımAfiyet olsun canım gayet güzel hafif menü su biraz daha içtin mi tamamdır zaten güzel eksi gelecek gibi yarına
Canim bugun dayanamayacagim. Yazdım kendisine.. yani bu sekilde kesinlikle devam etmeyeceğim.Ah canim bunlarla tok nasıl kalınır ki ? Yumurta vs tok tutacak bir şey yok sabah kahvaltıda turpla mideyi sisirip yalancıktan doymuş hissettirecek ama gözünün donmesi çok normal. Gerçekten iyi dayanıyorsun
Iyi yapmissin cunku seni tok tutacak birsey yok. Allah dan ki iradeli birisin. Yoksa herseye saldirir insan.Canim bugun dayanamayacagim. Yazdım kendisine.. yani bu sekilde kesinlikle devam etmeyeceğim.
BendeIyi yapmissin cunku seni tok tutacak birsey yok. Allah dan ki iradeli birisin. Yoksa herseye saldirir insan.
Yag Badem ve avokado dan aldin dicem ama hani yine az. Protein de yok
Ne diyecek merak ettim
Bu aralar bende öyleyim canım sürekli birşeyler yemek istiyor özellikle tuzlu aşeriyorumCanim bugun dayanamayacagim. Yazdım kendisine.. yani bu sekilde kesinlikle devam etmeyeceğim.
Ekmek ve bal verdi diyetieyenimBu aralar bende öyleyim canım sürekli birşeyler yemek istiyor özellikle tuzlu aşeriyorum
Yaa ne için verdi ki onlarıEkmek ve bal verdi diyetieyenim