Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim odem dedi ama.bu hafta itiraz edeceğim kuzum istahim acildi su anda acqyip şekilde
Kiz ne bitmez ödemmis desene
Itiraz et bencede. Hem cok ac hemde kendine yazik. Tamam kilo vermek icin burdayiz da, doyacagin pek bisey yok

Sabah
Fırında tambugdayı ekmeginin üstüne
Yumurta süt peynir yeşil ve kırmızı biber cok az sucuk cok az yağ karışımı ile pizza yaptım
2 t.b ekmegi yedim
Yeşil çay

Ara yapmadım ev temizledim aklıma gelmedi

Yemekten önce yeşil çay içtim
Akşam
3 y.kaşığı fırında kabak
2 y.kaşığı yoğurt
3 y.kaşığı etli yeşil fasülye

1.5 litre su içildi yatana kadar 2 olur

Spor yapmadım
4.430 adım akşama kadar 6 bin olur inşallah
4.430adım: 221 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Kiz ne bitmez ödemmis desene
Itiraz et bencede. Hem cok ac hemde kendine yazik. Tamam kilo vermek icin burdayiz da, doyacagin pek bisey yok
Ya aynen birde tamam ödemdi gitti geldi ama cidden hic birsey yemiyorum
Bak bugün
Sabah turp havuc krem peynir avakado
Aksam kabak yemegi yogurt
Arada da nar 4 te 1 elma yarim 5 badem
Oglene kadar sicak şu

Ben diyorum vereyim ama istahim acildi bu sekilde. Gozum dönüyor gibi hissediyorum

Ah canim bunlarla tok nasıl kalınır ki ? Yumurta vs tok tutacak bir şey yok sabah kahvaltıda turpla mideyi sisirip yalancıktan doymuş hissettirecek ama gözünün donmesi çok normal. Gerçekten iyi dayanıyorsun

Afiyet olsun canım gayet güzel hafif menü su biraz daha içtin mi tamamdır zaten güzel eksi gelecek gibi yarına

Afiyet olsun canım gayet güzel hafif menü su biraz daha içtin mi tamamdır zaten güzel eksi gelecek gibi yarına
Ayy hadi inşallah ya sabah tartıldım aynıydım ama gece 3 de yattım öğlen 12 de uyandım heralde eksiyi ondan göremedim yarına inşallah güzel bi eksi görürüm

Ah canim bunlarla tok nasıl kalınır ki ? Yumurta vs tok tutacak bir şey yok sabah kahvaltıda turpla mideyi sisirip yalancıktan doymuş hissettirecek ama gözünün donmesi çok normal. Gerçekten iyi dayanıyorsun
Canim bugun dayanamayacagim. Yazdım kendisine.. yani bu sekilde kesinlikle devam etmeyeceğim.

Canim bugun dayanamayacagim. Yazdım kendisine.. yani bu sekilde kesinlikle devam etmeyeceğim.
Iyi yapmissin cunku seni tok tutacak birsey yok. Allah dan ki iradeli birisin. Yoksa herseye saldirir insan.
Yag Badem ve avokado dan aldin dicem ama hani yine az. Protein de yok

Ne diyecek merak ettim

Aksam i 16.30 da yedim. Cok acikmistim. Tum gün pek vakit olmadi

Kizlar su orucu yapacagim. Ben aliskinim buna ama siz denemeyin

Paylasimlarimda icecek ve spor olacak. Kac gun surer bilmiyorum

Bugun aksam yemegi
2 yk Barbunya
2 yk Cacik
3 Yk bulgur pilavi

Su 2 L
Spor 5000 adim 250 puan

Iyi akşamlar kızlar bugün benim baya yoğun geçti buraya da yazamadım kusura bakmayın
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 uzun sosis
10 zeytin

Ara
5 kuru kayısı
1 dilim ananas
15 çiğ fındık

Akşam
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Kalori =1100
Su=2,5 litre
Spor
8700 adım =435
300 bölgesel =150
Toplam=585 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210121-202900_Health.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 18
İyi akşamlar kızlar bugün benim için yoğun ve yorucu geçti yeni oturdum misafir gitti baya yorulmuşum hakkaten
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği tulum peyniri ve beyaz peynir yarım kapya 5 tane zeytin şekersiz çay
Öğle haşlanmış yoğurtlu karnabahar salatası ve 2 kaşık patates salatası
Akşam 1 kase mercimek çorbası yoğurtlu karnabahar salatası
Su 2.5 lt
Spor 3500 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…