- 6 Ağustos 2010
- 38.799
- 68.144
Öğünlerde et süt sebze meyve tahıl dengesini sağlamak çok önemliHic olmadi hem de. Zaten boyle dengesiz yiyince ic huzurum da olmuyor.
Hem sağlıklı hem de dengeli bir şekilde fazlalıklardan kurtulmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğünlerde et süt sebze meyve tahıl dengesini sağlamak çok önemliHic olmadi hem de. Zaten boyle dengesiz yiyince ic huzurum da olmuyor.
kendini kontrol edemiyorsan ben yine dukan birası önereceğim ama cidden tok tutuyor ne yapayımHic olmadi hem de. Zaten boyle dengesiz yiyince ic huzurum da olmuyor.
Canım bunu dengelemek senin elinde irade sensin unutma. Bir kaç gün düzenli beslensen kendini çok daha rahat hissedersinTahin helvasi. Sirf karbonhidrat olduk bugun ben.
No panikEki Görüntüle 2766322 Eki Görüntüle 2766324 Eki Görüntüle 2766325 Eki Görüntüle 2766326
Eki Görüntüle 2766327
Kahvaltı tek tek yazınca fazla göründü gözüme ama çavdar ekmeğine sandviç yaptım. Listede o şekilde bulamayınca tek tek yazdım. Öğleden sonra uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım uğradı ofise. Pasta getirmiş kıramadığım için ufacık bir dilim aldım. Yeminle 3 çatalda bitti Akşam da çok az yedim dengelemek için.
45 sguat 90 puan
120 bölgesel 60 puan
5147 adım 257
Toplam 407 puan
1 lt dukan birası
1 lt su
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Dukanla birlikte 3 lt yapıyordum sıvı alımını, bu hafta o düzeni bozdum ama toparlıyorum hemen yarın. Söz kaptanımNo panik
Su az olmus ama
Bakalim 3 catal kek tartiya yansiyacak mi
Sporlar gayet guzel
Oğlumla biz uyanığız meselaaaMerhaba kızlar uyanık olan var mıdır acep nasılsınız gününüz nasıl geçti ahahaha sohbet için ideal saat sanki
Ayy aklıma kardeşim geldi saat 3te annem ağlayarak murat uyu derdi o da anne herkes oturuyor ben neden uyuyorum derdi ahahaha oturan tek kişi kendisiUyumamak için direnen bi çocuk doğurmuşum okadar uykum varki mandallıcam göz kapaklarımı artık
Bizimki de 1 saat önce uyandı, uyumamakta direniyor. Benim de uykum kaçtı artıkOğlumla biz uyanığız meselaaa
Ben yokum listedeIsmini goremeyen lutfen bana bildirsin..