Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ kaptanim ellerine sağlık ben bugün oğlana adadım kendimi bir de temizlik çamaşır ivir zivir vakit geçti. Biraz adımlama falan yapayım bari menü paylaşırım
Kolay gelsin canim. Bende hiic adimlama spor yapmadim daha.
Ev isi ,cocuga ders yaptir ,yat uyu :))
Zorla ders yaptiriyorum .Baya vaktimizi aliyor.
Anca aksam yemegi sonrasi girebiliyorum bende

Tamam canim sen zorlama kendini. Allah korumus valla.
Daha kotu olabilirdi. Kardesim top oynarken basina geldi. Ayak bilegi koptu gibi. Suan civi dolu bilegi. 3Sene oldu hala cekiyor. Ayakda duramiyor. Hamileligi kat kat zor gecti. Yani hiic yorma kendini. Senin bol dinlenmeye ihtiyacin var. Bu cuma tartil saglik iznine cirakalim istersen seni? Ama devam et burda olmaya. Sen nasil istersen oyle yapalim ama boyle bir secenekde var :KK200:

Seversin bence :) Cok eksi birsey kefir ama sevdim ben

Öyle olmaz ki ama. Yaptigin cok yanlis :KK43:
Anladim kaptanim cok tesekkurler. Ama burada kalmam istiyorum spor yapamasam bile yediklerime dikkat ederim en azindan. Cunku butun gun oturduğum yerde canim habire bisiler istedi. Burasi olmasa coktan koyvermiştim. Burasi motive tutuyor beni❤ ama es verme bana sen simdilik. Geride kalsin istemem benim yuzumden

Anladim kaptanim cok tesekkurler. Ama burada kalmam istiyorum spor yapamasam bile yediklerime dikkat ederim en azindan. Cunku butun gun oturduğum yerde canim habire bisiler istedi. Burasi olmasa coktan koyvermiştim. Burasi motive tutuyor beni❤ ama es verme bana sen simdilik. Geride kalsin istemem benim yuzumden
Tamam canim. Sadece bilgin olsun ve zorlama kendini diye haber vereyim dedim :KK60:
Istesende izin yok sana 2 ay zaten :KK70:

evet :)) simdi salonda pc basindayim da izliyorum.
Ama takip etmedigim icin surekli soru soran tipim ben :KK70:
Ay bende izlemek istiyorum ama cocuklardan ne mumkun tabletten netflix takiliyoruz bizde esimle 😆 dizi onerisi olan varsa iyi olur. Butun gun oturuyorum zaten cok sikicii

Ay bende izlemek istiyorum ama cocuklardan ne mumkun tabletten netflix takiliyoruz bizde esimle 😆 dizi onerisi olan varsa iyi olur. Butun gun oturuyorum zaten cok sikicii
Kore dizisi onereyim mi :)
Cocuklar olunca pek anlasilmiyor :) Oglum dersi bitti diye telefonda minion oynuyor. Kizda dibimizde dizi izliyor babasi ile

Eger sarıyorsa neden olmasin🙂
Suan izledigim birtane var.
Romantik komedi.
Klasiklerden baslasan belki daha hosuna gider :KK14: Emin olamadim simdi :))

Benim izledigimden basla en iyisi

Suan izledigim birtane var.
Romantik komedi.
Klasiklerden baslasan belki daha hosuna gider :KK14: Emin olamadim simdi :))

Benim izledigimden basla en iyisi
Baslayalim bakalim 😁

X