Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlarrr kızlarrr 😍😍 musmutlu bir haftamız olsun 💓 kimin yüreğinde ne dua varsa Rabbim kabul etsin 😘😘
Gelelimm tartı sonuçlarına 😂
Cuma: 86.6
Pazartesi: 86.7
+100 gr fark

İyimi herkes eksilerde ben artıyı gördüm..😂😂 üzüldümmü hayırr 😆 içimden bii sess cumaya zayıflıyycann diyo 😂😂
100 gram aman aman bir artı değil kaslarındaki ödem olabilir az su içmiş olabilirsin çok su içmiş olabilirsin sıkıntı etme kendine yani cumaya odaklan

Günaydın kızlar ben bugün artı çıktım sanırım cumayı hatırlamıyorum 😀
69 kg çıktım tabi dün tavuk yedim ve tuvalete daha çıkmadım dünden beri onun etkisi olabilir.
Neyse hedef küçük tutayım 68.5 olsun😀
Wcnin etki büyük hem şişkinlik hemde kendi ağırlığı ile duble artı çıkarıyor insanı cumaya eksi gelecek ama eminim

Yok yok takmıyorum ilk defa takmıyorum 😂😂 bende sana yazcaktımmm hedefin kaç adım bugün 😂😂
15000 altına düşmemek 😀
Wcnin etki büyük hem şişkinlik hemde kendi ağırlığı ile duble artı çıkarıyor insanı cumaya eksi gelecek ama eminim
Artı da gelsem kafaya takmayacağım sonuçta yediklerim belli kacamak vs de yapmıyorum belki vücut dinlenmek istiyordur 😀

Günaydın kızlar ben bugün artı çıktım sanırım cumayı hatırlamıyorum 😀
69 kg çıktım tabi dün tavuk yedim ve tuvalete daha çıkmadım dünden beri onun etkisi olabilir.
Neyse hedef küçük tutayım 68.5 olsun😀
Kendi mesajlarına girip cuma günü kaç kg geldiğine bakabilirsin 😉

Bir de ben defter tutuyorum günlük kilomu ve günlük yediklerimi not alıyorum

Sabah
3 kuru kayısı
2 yk yoğurt+maydanoz
1 çk çörek otu
domastes salatalık
1 elma

Öğle
4 yk yoğurt+maydanoz
1 çk chia tohumu
1 çk keten tohumu
1 minik muz

Akşam
1 fırında alabalık
1 kase sebze çorbası
salata(Marul,yeşil soğan,maydanoz,1 kapya,1 diş sarımsak,1 tk sirke,limon)

gece yatmadan önce
3 yk yoğurt +maydanoz
1 hurma
1 ceviz

spor 10 bin adım 500 puan
su 2 lt+ detoks çayı
Menün çok güzel canım
Eksiler şahane

Tamam abla hedefin olmasın sana nasıl uğurlu geliyorsa öyle olsun 😍 maşallah eksilerin şahane
Çok teşekkürler canımcım :KK60:
Kendime hedef belirleyip strese girmeyi sevmiyorum, rahat adamım ben ya 😂😂😂😂

X