Maşallah hamarat hanım her gün hamur işi yapıyorsunÇok şükür şekerim iyiyim evde yapılacak işler yapıldı
Akşam yemeğimi tasarladım
Büyük oğlan san sebastian chesecake ,küçük oğlan ise haşhaşlı açma istedi
Onları yapmak için totomu kaldırmayı düşünüyorum
Hem diyet düşmanı komşunun tabağı da var
Dün kakaolu kek ve kabak tatlısı getirmiş
Tabağını vermiş olurum böylece
Ben de ben de...Gunaydin kizlar
Ben bugun yine uyuyamayangillerdenim
Sağolasın canım benimMaşallah hamarat hanım her gün hamur işi yapıyorsun
Ben haftada 1 yaparsam yeter evdekiler bayram ediyor
abla böyle diyen bir tek ben varım sanıyordum hamura şekil vermeyi pişirmeyi çok seviyorumSağolasın canım benim
Ben hamurla uğraşmayı çok seviyorum
Tam terapi gibi birşey
Hamurun yenmediği sürece kimseye bir zararı yoktur veracimabla böyle diyen bir tek ben varım sanıyordum hamura şekil vermeyi pişirmeyi çok seviyorum
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 200 | 1250 | ||||||
A Aylakkadin | 100 | 230 | ||||||
@Ayse_M | - | 910 | ||||||
| - | - | ||||||
| 345 | 420 | ||||||
@Serina08 | 305 | 500 | ||||||
A Arrietty_ | - | 800 | ||||||
@_Vera_ | 650 | 500 | ||||||
| 100 | - | ||||||
| 705 | 1370 | ||||||
| 185 | - | ||||||
| 450 | 951 | ||||||
E Emeeelll | 420 | 660 | ||||||
| - | |||||||
| - | 530 |
merhabaaa nasılsın günün nasıl geçiyor ?? bugün için planların neler canımMerhaba kızlar ❤❤❤
ayynen öyle abla ama ben yapıp yapıp başkasına yedirenlerdenim herkes bana sen bize kilo mu aldıracaksın diyorHamurun yenmediği sürece kimseye bir zararı yoktur veracim
hamaratlarda hep bizim takıma gelmişSelam kızlar nasılsınız
Kahvaltı, temizlik faslı bitti sırada oğlanı uyutup spora geçme vakti inşallah
bence de yeter kasların azıcık dinlensin gavur kası değil bunlar senin miss gibi kaslarınSelam kızlar bugün tam bir pazar miskiniyim
Chloe 10 dk lik program vardı bugün onu yaptım yeter
Evet ya dinlensin keratalarbence de yeter kasların azıcık dinlensin gavur kası değil bunlar senin miss gibi kasların
Ahaha ne çekti senden o kaslar ama çok iyi bana diyetisyen sporu kısma yapabildiğin kadsr yap tek şartı proteine dikkat etmek dediEvet ya dinlensin keratalar
Aynen öyle canım diyetle birlikte spor yaparsan hem zayıflayıp hem sıkılaşıyorsun. Bende proteine dikkat ediyorum hatta kolajen bile kullanıyorum sarkma olmasın diye. Spordan sonra ayran yogurt önemli kasların dinlenmesi içinAhaha ne çekti senden o kaslar ama çok iyi bana diyetisyen sporu kısma yapabildiğin kadsr yap tek şartı proteine dikkat etmek dedi
Ben yokum listede ama haftanın ilk sporunu bugün yapcam inşallah yapınca atarım:)4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 1250 A Aylakkadin 100 230 @Ayse_M - 910 pamukskr - - bnnu 345 420 @Serina08 305 500 A Arrietty_ - 800 @_Vera_ 650 500 O_sevincli_ki 100 - sedulu 705 1370 Varyemez 185 - Zeytur 450 951 E Emeeelll 420 660 Mavikus_ - Ozzybal - 530
Mavikus_ O_sevincli_ki Varyemez kızlar sizin adımlarınız puanlanmadığı için tabloya alamadım aslında en başta kendim puanlayıp listeye almak istedim ama puanlayana haksızlık olacak çünkü günlerdir duyurduk puanlamayanı tabloya almıcam diye.
UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
Haklısın kaptanım ben unuttum4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 1250 A Aylakkadin 100 230 @Ayse_M - 910 pamukskr - - bnnu 345 420 @Serina08 305 500 A Arrietty_ - 800 @_Vera_ 650 500 O_sevincli_ki 100 - sedulu 705 1370 Varyemez 185 - Zeytur 450 951 E Emeeelll 420 660 Mavikus_ - Ozzybal - 530
Mavikus_ O_sevincli_ki Varyemez kızlar sizin adımlarınız puanlanmadığı için tabloya alamadım aslında en başta kendim puanlayıp listeye almak istedim ama puanlayana haksızlık olacak çünkü günlerdir duyurduk puanlamayanı tabloya almıcam diye.
UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
Bende severim de yemekten korkuyorumSağolasın canım benim
Ben hamurla uğraşmayı çok seviyorum
Tam terapi gibi birşey
Bu sabah pazar sabahına uygun olmayan bir kahvaltı yaptımmerhabaaa nasılsın günün nasıl geçiyor ?? bugün için planların neler canım