Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah hamarat hanım her gün hamur işi yapıyorsun
Ben haftada 1 yaparsam yeter evdekiler bayram ediyor

4.TAKIM PUAN TABLOSU

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Ceyhans 2001250
A Aylakkadin 100230
@Ayse_M-910
pamukskr --
bnnu 345420
@Serina08305500
A Arrietty_ -800
@_Vera_650500
O_sevincli_ki 100-
sedulu 7051370
Varyemez 185-
Zeytur 450951
E Emeeelll 420660
Mavikus_ -
Ozzybal -530

Mavikus_ O_sevincli_ki Varyemez kızlar sizin adımlarınız puanlanmadığı için tabloya alamadım aslında en başta kendim puanlayıp listeye almak istedim ama puanlayana haksızlık olacak çünkü günlerdir duyurduk puanlamayanı tabloya almıcam diye.

UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.

GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR

BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.

merhaba yeniden hoşgeldin aramıza kasıtlı olarak gitmediğin için hiçç sorun yok

Ahaha ne çekti senden o kaslar ama çok iyi bana diyetisyen sporu kısma yapabildiğin kadsr yap tek şartı proteine dikkat etmek dedi
Aynen öyle canım diyetle birlikte spor yaparsan hem zayıflayıp hem sıkılaşıyorsun. Bende proteine dikkat ediyorum hatta kolajen bile kullanıyorum sarkma olmasın diye. Spordan sonra ayran yogurt önemli kasların dinlenmesi için

Ben yokum listede ama haftanın ilk sporunu bugün yapcam inşallah yapınca atarım:)

Haklısın kaptanım ben unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…