Ay bende yaa johnny deep candir ❤Severim zati muhteremi
Yani karizmatik adam vesselam ama ben Tom Hardy i tercih ederimAy bende yaa johnny deep candir ❤
Bende bayilirimAy bende yaa johnny deep candir ❤
Enee nasil da unuttum ben onu.4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 1250 A Aylakkadin 100 230 @Ayse_M - 910 pamukskr - - bnnu 345 420 @Serina08 305 500 A Arrietty_ - 800 @_Vera_ 650 500 O_sevincli_ki 100 - sedulu 705 1370 @ozrengin 185 - Zeytur 450 951 @Emeeelll 420 660 @Mavikus_ - Ozzybal - 530
@Mavikus_O_sevincli_ki @ozrengin kızlar sizin adımlarınız puanlanmadığı için tabloya alamadım aslında en başta kendim puanlayıp listeye almak istedim ama puanlayana haksızlık olacak çünkü günlerdir duyurduk puanlamayanı tabloya almıcam diye.
UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
Aynen benim de adım yok ama çok sorun değil. Biraz olsun daha disiplinli oluyorum grup sayesindeVeracım üzülme cancazım ben bu grupta olup kendi sağlık şartlarıma göre takılıyorum o nedenle sıkma canını
Bana yeme içme bildirimi adım bildirimi yapsam yeterli puanlamasa da olur
Eliptik yapiyorsun bence cikmazsin. Ki ciksanda fazla sanmiyorumMerhaba sporumu yaptım ama şöyle bir şey oldi. Ilk defa eliptikte 100 dk ya geldim. 100 dk da sıfırladı. O nedenle fotoğraf paylaşamıyorum. Kaloryi cektim sadece onu atayim yavas yaptigim icin 700 civari oldu. Menüyü paylaşıyorum su çok az içtim uyuyana kadar daha içmeye calisacagim.
Eki Görüntüle 2763206 Eki Görüntüle 2763208 Eki Görüntüle 2763209
A Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Sporum
100 dk eliptik bisiklet : 700 puan
Yarın cumadan çok çıkmaktan korkuyorum hareketsiz kaldım hel bilgisayar başındaydım umarım çok çıkmam...
Hahaha aldım kargoyu bekliyorumHosgeldin. Fark ettim yanlis yere actigin icin ceza yediginiz. Tabii ki listedesin m menu ye eklemedim cunku giremedigin halde paylasmadin demek haksizlik olurdu senin icin
Aldin mi yeni mop
Kaptancazım doydum hiç aç kalmadım bu menüyleBende bayilirimbutun filmleri izledim dvd koleksiyonum var.
Cok karizmatik bir Adam
Zeytur kuzum senin kalori cok az ya. Yediklerini spor ile yakmissin