Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolajen ben de istiyorum ama hangisi iyidir bilemediğim için almadım. Sen hangisini kullanıyorsun?

Ben de öyle
3 haftadır hiç bişey yapmadım o nedenle. Dayanamam diye. Ama cuma akşamı kek yaptım ve yemedim. Çok şükür Hep burası sayesinde ama bu durumum❤
Yaa ben cuma günü kurabiye yaptım ve yedim ama sadece cuma günleri hafta içi full dikkat

Ben yokum listede ama haftanın ilk sporunu bugün yapcam inşallah yapınca atarım:)
Listeye puan gördükçe yazıyorum isimleri listede adınızın olmaması listede olmadığınız anlamına gelmiyor asla öyle düşünmeyin biraz pratik olsun diye yapanları gördükçe yazıyorum

Bende şey var spordan 1 saat önce Türk kahvesi ya da yeşil kahve. Spordan sonra 1 sade soda ne işe yarar bilmiyorum ama

Kolajen ben de istiyorum ama hangisi iyidir bilemediğim için almadım. Sen hangisini kullanıyorsun?
Voonka multicollagen var canım toz olandan kahvenin içine karıştırıyorum
Bende şey var spordan 1 saat önce Türk kahvesi ya da yeşil kahve. Spordan sonra 1 sade soda ne işe yarar bilmiyorum ama
Soda kaybettigin minerali toparlar spordan sonra

Veracım üzülme cancazım ben bu grupta olup kendi sağlık şartlarıma göre takılıyorum o nedenle sıkma canını
Bana yeme içme bildirimi adım bildirimi yapsam yeterli puanlamasa da olur

Bu sabah pazar sabahına uygun olmayan bir kahvaltı yaptım 2 wasa, 1 yumurta, peynir ve zeytin
Şimdiye kadar biraz iş güç. Şimdi ise ya zumba ya ip atlama gibi biseyler yapacağım
Bende ip atlamaya Devam bugun :)
Bir video izledim youtube da. 1 hafta bin atlamis ve belden 3cm incelmis.

Su 2 lt şimdilik belki geçebilir
Adımları sonra yazarım

Eklentiler

• Screenshot_20210117-194156_FatSecret.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20210117-194206_FatSecret.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210117-194215_FatSecret.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210117-194224_FatSecret.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 19
Voonka multicollagen var canım toz olandan kahvenin içine karıştırıyorum
Teşekkür ederim canım
Bende ip atlamaya Devam bugun :)
Bir video izledim youtube da. 1 hafta bin atlamis ve belden 3cm incelmis.
Ooo süpermiş o zaman.
Gerçi ben 500 atlasam her gün o da baya yeter
Bugün baya spor yaptım bu arada

Bugünkü menüm sabah 1 oopsie ekmeği 2 haşlanmış yumurta 15 gr tulum peyniri 15 gr beyaz peynir 5 tane zeytin yeşillik
Öğle sade tarçınlı türk kahvesi 20 gr ceviz 20 gr yer fıstığı
Ara lar da yeşil çay detoksu ve tereyağlı nescafe
Akşam ton balıklı salata
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 210 puan
7000 adım 350 puan 10000 e tamamlayamadım akşam spor yaparım diye düşündüm ama başım çok ağrıyo kalkamıyorum yerimden
Toplam 560 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Merhaba sporumu yaptım ama şöyle bir şey oldi. Ilk defa eliptikte 100 dk ya geldim. 100 dk da sıfırladı. O nedenle fotoğraf paylaşamıyorum. Kaloryi cektim sadece onu atayim yavas yaptigim icin 700 civari oldu. Menüyü paylaşıyorum su çok az içtim uyuyana kadar daha içmeye calisacagim.

A Arrietty_
sedulu
@_Vera_
Sporum
100 dk eliptik bisiklet : 700 puan
Yarın cumadan çok çıkmaktan korkuyorum hareketsiz kaldım hel bilgisayar başındaydım umarım çok çıkmam...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…