Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah kahvaltımı yaptımmm
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik ve opsie ekmeği ile
45 dk sporumu da yaptım 2 mile i leslie 15 dk adım ve step karışık yaptım termal taytla öyle güzel terliyorum ki umarım güzel sonuç alırım çok hoşuma gidiyo terledikçe emek verdiğimi anlıyorum ❤❤😍

Sabah kahvaltımı yaptımmm
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik ve opsie ekmeği ile
45 dk sporumu da yaptım 2 mile i leslie 15 dk adım ve step karışık yaptım termal taytla öyle güzel terliyorum ki umarım güzel sonuç alırım çok hoşuma gidiyo terledikçe emek verdiğimi anlıyorum ❤❤😍
Valla süpersin canım sabaha birsürü şey sığdırmışsın şimdi bende giyip spora başlıcam önce bi kahvemi içeyim ki yağ yakıyım 😂😂

Valla süpersin canım sabaha birsürü şey sığdırmışsın şimdi bende giyip spora başlıcam önce bi kahvemi içeyim ki yağ yakıyım 😂
Harikasın bende birazdan oğlanı uyutup keyif kahvesi içcem afiyet olsun şimdiden ❤

Herkese merhaba, kızlar bir kaç gündür paylaşım yapamadım. Kasıtlı yapılmış bir şey değildi. Bir konuyu yanlış başlık altında açtığım için yasaklandım. Esas listede değil miyim artık? A Arrietty_
Hosgeldin. Fark ettim yanlis yere actigin icin ceza yediginiz. Tabii ki listedesin m menu ye eklemedim cunku giremedigin halde paylasmadin demek haksizlik olurdu senin icin

Aldin mi yeni mop 🤭

Selam kızlar nasılsınız 🥰
Kahvaltı, temizlik faslı bitti sırada oğlanı uyutup spora geçme vakti inşallah 😊
Çok şükür şekerim iyiyim evde yapılacak işler yapıldı

Akşam yemeğimi tasarladım

Büyük oğlan san sebastian chesecake ,küçük oğlan ise haşhaşlı açma istedi
Onları yapmak için totomu kaldırmayı düşünüyorum😂😂😂😂

Hem diyet düşmanı komşunun tabağı da var
Dün kakaolu kek ve kabak tatlısı getirmiş
Tabağını vermiş olurum böylece 😀

X