- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır kaptanım niye uyuyamadın bi sıkıntı yoktur inşallahGunaydin kizlar
Ben bugun yine uyuyamayangillerdenim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Teşekkürler ablaGeçmis olsun canım
Ben de öyleyim, bizim küçük atak doneminde, gece 2 de bir enerji geliyor, uyumuyor.Gunaydin kizlar
Ben bugun yine uyuyamayangillerdenim
Valla süpersin canım sabaha birsürü şey sığdırmışsın şimdi bende giyip spora başlıcam önce bi kahvemi içeyim ki yağ yakıyımSabah kahvaltımı yaptımmm
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik ve opsie ekmeği ile
45 dk sporumu da yaptım 2 mile i leslie 15 dk adım ve step karışık yaptım termal taytla öyle güzel terliyorum ki umarım güzel sonuç alırım çok hoşuma gidiyo terledikçe emek verdiğimi anlıyorum ❤❤
Harikasın bende birazdan oğlanı uyutup keyif kahvesi içcem afiyet olsun şimdiden ❤Valla süpersin canım sabaha birsürü şey sığdırmışsın şimdi bende giyip spora başlıcam önce bi kahvemi içeyim ki yağ yakıyım
Hosgeldin. Fark ettim yanlis yere actigin icin ceza yediginiz. Tabii ki listedesin m menu ye eklemedim cunku giremedigin halde paylasmadin demek haksizlik olurdu senin icin
Benimki kucuk de degil. Hep atak donemi mubarekBen de öyleyim, bizim küçük atak doneminde, gece 2 de bir enerji geliyor, uyumuyor.
Bugun Pazar miSelam kızlar bugün tam bir pazar miskiniyim
Chloe 10 dk lik program vardı bugün onu yaptım yeter
Çok şükür şekerim iyiyim evde yapılacak işler yapıldıSelam kızlar nasılsınız
Kahvaltı, temizlik faslı bitti sırada oğlanı uyutup spora geçme vakti inşallah
Degil mi kiz günler şaşmış olabilir bendeBugun Pazar mi