Ben de öyleBende severim de yemekten korkuyorum
3 haftadır hiç bişey yapmadım o nedenle. Dayanamam diye. Ama cuma akşamı kek yaptım ve yemedim. Çok şükür Hep burası sayesinde ama bu durumum❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleBende severim de yemekten korkuyorum
Aynen öyle canım diyetle birlikte spor yaparsan hem zayıflayıp hem sıkılaşıyorsun. Bende proteine dikkat ediyorum hatta kolajen bile kullanıyorum sarkma olmasın diye. Spordan sonra ayran yogurt önemli kasların dinlenmesi için
Yaa ben cuma günü kurabiye yaptım ve yedim ama sadece cuma günleri hafta içi full dikkatBen de öyle
3 haftadır hiç bişey yapmadım o nedenle. Dayanamam diye. Ama cuma akşamı kek yaptım ve yemedim. Çok şükür Hep burası sayesinde ama bu durumum❤
Listeye puan gördükçe yazıyorum isimleri listede adınızın olmaması listede olmadığınız anlamına gelmiyor asla öyle düşünmeyin biraz pratik olsun diye yapanları gördükçe yazıyorumBen yokum listede ama haftanın ilk sporunu bugün yapcam inşallah yapınca atarım:)
Bende şey var spordan 1 saat önce Türk kahvesi ya da yeşil kahve. Spordan sonra 1 sade soda ne işe yarar bilmiyorum amaAynen öyle canım diyetle birlikte spor yaparsan hem zayıflayıp hem sıkılaşıyorsun. Bende proteine dikkat ediyorum hatta kolajen bile kullanıyorum sarkma olmasın diye. Spordan sonra ayran yogurt önemli kasların dinlenmesi için
Nasıl içim gitti o 600 puana bir bilsenHaklısın kaptanım ben unuttum
Ben de daha çok millete yediriyorumayynen öyle abla ama ben yapıp yapıp başkasına yedirenlerdenim herkes bana sen bize kilo mu aldıracaksın diyor
Voonka multicollagen var canım toz olandan kahvenin içine karıştırıyorum
Kolajen ben de istiyorum ama hangisi iyidir bilemediğim için almadım. Sen hangisini kullanıyorsun?
Soda kaybettigin minerali toparlar spordan sonraBende şey var spordan 1 saat önce Türk kahvesi ya da yeşil kahve. Spordan sonra 1 sade soda ne işe yarar bilmiyorum ama
Veracım üzülme cancazım ben bu grupta olup kendi sağlık şartlarıma göre takılıyorum o nedenle sıkma canını4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 1250 @Aylakkadin 100 230 E English_teacherrr - 910 @pamukskr - - @bnnu 345 420 @Serina08 305 500 A Arrietty_ - 800 @_Vera_ 650 500 @Osev 100 - sedulu 705 1370 Varyemez 185 - @Zeytur 450 951 E Emeeelll 420 660 @Mavikus_ - @Ozzybal - 530
@Mavikus_ @Osev Varyemez kızlar sizin adımlarınız puanlanmadığı için tabloya alamadım aslında en başta kendim puanlayıp listeye almak istedim ama puanlayana haksızlık olacak çünkü günlerdir duyurduk puanlamayanı tabloya almıcam diye.
UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
Bende ip atlamaya Devam bugun :)Bu sabah pazar sabahına uygun olmayan bir kahvaltı yaptım 2 wasa, 1 yumurta, peynir ve zeytin
Şimdiye kadar biraz iş güç. Şimdi ise ya zumba ya ip atlama gibi biseyler yapacağım
Voonka deyince aklima willy wonka geldi benim charlinin cikolata fabrikasindakiVoonka multicollagen var canım toz olandan kahvenin içine karıştırıyorum
Soda kaybettigin minerali toparlar spordan sonra
Teşekkür ederim canımVoonka multicollagen var canım toz olandan kahvenin içine karıştırıyorum
Ooo süpermiş o zaman.Bende ip atlamaya Devam bugun :)
Bir video izledim youtube da. 1 hafta bin atlamis ve belden 3cm incelmis.
Severim zati muhteremiVoonka deyince aklima willy wonka geldi benim charlinin cikolata fabrikasindaki
Geçmiş olsun cnmBugünkü menüm sabah 1 oopsie ekmeği 2 haşlanmış yumurta 15 gr tulum peyniri 15 gr beyaz peynir 5 tane zeytin yeşillik
Öğle sade tarçınlı türk kahvesi 20 gr ceviz 20 gr yer fıstığı
Ara lar da yeşil çay detoksu ve tereyağlı nescafe
Akşam ton balıklı salata
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 210 puan
7000 adım 350 puan 10000 e tamamlayamadım akşam spor yaparım diye düşündüm ama başım çok ağrıyo kalkamıyorum yerimden
Toplam 560 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Sağol canım❤❤Geçmiş olsun cnm