- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Sen de harika bir eştin canım. Umarım tekrar eş oluruzAhh canim sen harika bir estin. Cok sevindim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de harika bir eştin canım. Umarım tekrar eş oluruzAhh canim sen harika bir estin. Cok sevindim.
Ben bugunle beraber dunu de puanlarım, öyle bildirim yaparım. Eline sağlık4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 A Aylakkadin 100 @Ayse_M - @pamukskr - bnnu 345 @Serina08 305 A Arrietty_ - @_Vera_ 650 O_sevincli_ki 100 sedulu 705 Varyemez 185 Zeytur 450 @Emeeelll 420
UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
Insallah canımSen de harika bir eştin canım. Umarım tekrar eş oluruz
ayy çok az yemişsin nasıl duruyorsun öyleSabah 1 tane küçük krep peynir zeytin ara türk kahvesi akşam karnıyarık. 6 bardak su.
çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun geçmiş olsun migren zordurmerhaba herhese :)
Sabah:
2 yumurtalı, kaşarlı maydonozlu azıcık yağlı omlet
2 çeri domates
akşam:
mantarlı tavuklu kremali yemek (3 kaşık )
azıcık da makarna ( 2 kaşık)
su: şimdilik 1 litre, 2 yaparım ben onu
spor : yok zaten migrenden yattım hep.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
benim eşim yok sanırım bu hafta, bir deee ne zaman asıl kadroya geçiyorum? :) 3 hafta dolmuş gıı
Cok gecmis olsun canimmerhaba herhese :)
Sabah:
2 yumurtalı, kaşarlı maydonozlu azıcık yağlı omlet
2 çeri domates
akşam:
mantarlı tavuklu kremali yemek (3 kaşık )
azıcık da makarna ( 2 kaşık)
su: şimdilik 1 litre, 2 yaparım ben onu
spor : yok zaten migrenden yattım hep.
benim eşim yok sanırım bu hafta, bir deee ne zaman asıl kadroya geçiyorum? :) 3 hafta dolmuş gıı
Bir türlü kilo veremiyorum. Bir de özel günüm yaklaştı. Sistim iyice. Canım tatlıdan başka bir şey çekmiyor fakat yemiyorumayy çok az yemişsin nasıl duruyorsun öyle
1 dk ip atlama 5 puan 20 dk atlama 100 puan challenge icin 2 kat puan 200 puan canimSabah
1 Yumurta
1 dilim Cecil peynir
1 tam bugday ekmegi
Yeşil çay
Ara
Mandalina
2 tam ceviz
3 fındık
Akşam
1kepçe bamya yemegi
3 yemek kaşığı yoğurt
2 litre su içildi
10.020 adım : (501p)
20 dk ip atlama (200x2 400p)
100 kol egzersizi : (50p)
100 squat : (200p)
Toplam: 1151 puan
Kaptanlarım doğru hesaplamışımdır inşallah puan bin küsür cıkınca emin olamadım
1 dk ip atlama 10 puan denince direk 10 ile çarptım1 dk ip atlama 5 puan 20 dk atlama 100 puan challenge icin 2 kat puan 200 puan canim
Kaptanım oraya iki kat hesaplı puanları yazdı canım direkt öyle hesaplayabilirsiniz diye. İlk sayfada eski hali yazıyor challenge olduğu icin dakikası 10 puan oldu yani 20 dk 200 puan yapıyor direkt. Sorun degil canım yanlış hesaplamalar olabilir kontrol edip düzeltiyoruz