Harika bir manzara. Çocukların en sevdiği Ne mutlu olmuşturSu an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
Eki Görüntüle 2762410
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir manzara. Çocukların en sevdiği Ne mutlu olmuşturSu an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
Eki Görüntüle 2762410
Cumartesi Ip atlama Challenge
100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi=30 PUAN
1 dk ip atlama : 10 PUAN
Challenge oldugu icin puanlar iki kati
Yine minicik bir bilgilendirme videosu ⤵
Ne güzel manzara :)Su an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
Eki Görüntüle 2762410
OluyorMerhaba ip yoksa ziplasak olmuyor mu
Ben sayarak dk üzeri gidiyorum bide sayarsam hepten giderimİp atlama nasıl gidiyor kızlar bende 500 var şimdilik ust üste yaptım 10-15 sn mola vererek epey yoruldum
Canımmmmm emell @Serina08 cığımın tavsiyesi on numara yazmayı sıkıca bagla ohhh zıplaaa en yukarıya hiç bişi olmeee denedim suan için en oluru buHerkese merhaba kızlar
Geçen hafta benim de öyle olmuştu. Cmt cumadan 400g daha eksik çıkmıştım. Aynen devam ettim. Dediğin gibi önemli olan sabır ve istikrar ❤
Çok güldüm. Aynen öyle. Sporcu sutyenim yok. Ben de toparlayici sutyen kullandim. Yoksa bi de onlarla uğraşıyorum
Demi bende sana yazdiktan sonra denedim daha rahat olduCanımmmmm emell @Serina08 cığımın tavsiyesi on numara yazmayı sıkıca bagla ohhh zıplaaa en yukarıya hiç bişi olmeee denedim suan için en oluru bu
Ay onubhic fark etmedimOluyor
Ipsiz dedigim o :)
Sana nasıl dua ettim anlatamam evi yoksa ev arabası yoksa araba en kısa zamanda 6 lı rakamları görsün inşallah diye diye zıpladımDemi bende sana yazdiktan sonra denedim daha rahat oldu
Bende de 400 var şimdilik 1000 e tamamlarım inşallahİp atlama nasıl gidiyor kızlar bende 500 var şimdilik ust üste yaptım 10-15 sn mola vererek epey yoruldum
Ay inşallahya agzin bal yesinSana nasıl dua ettim anlatamam evi yoksa ev arabası yoksa araba en kısa zamanda 6 lı rakamları görsün inşallah diye diye zıpladım
Canim 1 dk ip atlama 5 puan 10 dk 50 puan bugün challenge olduğu için 2 kati puan 100 puanBugünkü menüm
Sabah
1 tane oopsie ekmeği keten tohumlu
20 gr tulum peyniri
15 gr beyaz peynir
5 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğle
Sade tarçınlı türk kahvesi
20 gr yer fıstığı
20 gr ceviz
İlkindi yeşil çay
Akşam
150 gr kuru patlıcan yemeği üstünde kıymalı sos ve yoğurt ile birlikte
Kış salatası
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie 210 puan
10 dk atlama 10 puan demi dk sı ama bugün 2 katı mı onu tam bilemedim 200 yazıyım puana
10000 adım 500 puan
Toplam 910 puan
Ay doğrumu hesapladım yardım edin unutmuşum 1 haftada
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Sağol yardımın için canım vallaCanim 1 dk ip atlama 5 puan 10 dk 50 puan bugün challenge olduğu için 2 kati puan 100 puan
Yani toplam puanın 810
3. Haftaydi sinav. Simdi 4.haftaya girdim. Dun de tarti fotosu atmistim. Sinav haftamda 200 gr eksilmişimrockandroll selam canim bu hafta es yok
Suren doldu ama aktiflikde onemli.
2.hafta sinav dan dolayi giremedin pek.
Bu hafta aktif olursan girebiliyorsun. Tabii ki tarti foton var ise dunden ve dogru ise.
Yoksa 1 hafta daha uzar
Menu gayet guzel. Suyu 2 e tamamlarsan Oda guzel
Gecmis olsun. Migren cok kotudur
Super ozaman bu cuma giriyorsun3. Haftaydi sinav. Simdi 4.haftaya girdim. Dun de tarti fotosu atmistim. Sinav haftamda 200 gr eksilmişim