Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10 dk ip atladım nabız 160 cıktı 😳 ay çok zor bu ip atlama işi bide iple atlarken gögüslerim sıkıntı yarattı 😂😂 ipsiz atlamaya karar verdim destek veriyim gögüslere 🙈🙈 başka çözümü olan varmı 😂😂🤭
Spor sutyeni tavsiye ederim
Durmadan mi 10dk 🙊

Bende simdi Ilk ogunu yaptim. 1 saate günün sporunu yapmam lazim
Bugun Kosu günü. Ve ip atlama tabii ki :)

10 dk ip atladım nabız 160 cıktı 😳 ay çok zor bu ip atlama işi bide iple atlarken gögüslerim sıkıntı yarattı 😂😂 ipsiz atlamaya karar verdim destek veriyim gögüslere 🙈🙈 başka çözümü olan varmı 😂😂🤭
Ayni sorunu bende yaşıyorumya yazmayla falqn siki siki baglicam bu gidisle😀

Hahah yer çekimine yenik üstüm başım 😀 öyle şarkı vardı o geldi aklıma 😀 ona pek yapacak bir şey yok bende sporcu sutyeni var o biraz siki tutuyor
Ahah o şarkıyı ip atarken dinlemem lazım 😂😂
Spor sutyeni tavsiye ederim
Durmadan mi 10dk 🙊

Bende simdi Ilk ogunu yaptim. 1 saate günün sporunu yapmam lazim
Bugun Kosu günü. Ve ip atlama tabii ki :)
En kısa zamanda sipariş vereyim ozaman böyle olmayacak 😂
kaptan ne didin 10 dk durmadan yaparsam ben ölürüm 😂😂😂 1 dk yapıp durdum 15 sn dinlendim tekrar 1dk yapıp durdum ama valla çok zorlandım sanırım bu yarışta sonuncu olcam 😂
Ayni sorunu bende yaşıyorumya yazmayla falqn siki siki baglicam bu gidisle😀
😂😂 Yaaa valla mantıklı dur bi deneyim işe yarıcakmı 😂😂😂
Ben sıkı bir sutyen giydim, daha rahat oldu.
Bende giydim ama ıı ıı fayda etmedi ya askıları canımı acıttı artık..

Ay valla kilolu olduğum yetmiyo bide bu çıktı başıma 😂😂 benden bağımsız hareket ediyo 😂

Merhaba kızlar ben regl oldum halbuki daha 5 6 gün vardı önden bir lekeleyşp sancılandırıp geçecek galiba sonra tekrar. Biraz yürüyüşe çıktım 6 bin adım kadar regl olmasaydım ip atlıcaktım ama sancılandırır diye endişe ettim. Çokkk açım bişiler yiyip hemen spor tablosu yapcam

Kızlarr termal tayt almıştım ya onla 40 dk yürüdüm evde bi çıkardım afedersiniz çamaşırım bile su gibi olmuş faydasını görcem inşallah 😍 10 dk da atlama yaptım ipsiz
Bende doğumdan sonra almıştım çok işe yarıyo akşamları giyiyorum spor yaparken bende.. ☺️

Bende doğumdan sonra almıştım çok işe yarıyo akşamları giyiyorum spor yaparken bende.. ☺️
Yaa bende yeni aldım dün geldi daha ama çok hoşuma gitti incelmeye faydası olur diye düşünüyorum benim bacaklar sıkıntılı biraz 😂

Su an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
F8F9B7B2-CF76-490C-B1F2-21C7AF5DE4AA.jpeg

:KK200::KK200:4.TAKIM PUAN TABLOSU :KK200::KK200:

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Ceyhans Ceyhans 200
A Aylakkadin 100
E English_teacherrr -
pamukskr pamukskr -
bnnu bnnu 345
@Serina08305
A Arrietty_ -
@_Vera_650
O_sevincli_ki O_sevincli_ki 100
sedulu sedulu 705
Varyemez Varyemez 185
Zeytur Zeytur 450
E Emeeelll 420

:KK69::KK69:UYARI::confused::confused:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

:KK36::KK36:GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR :KK36::KK36:

:sampiyon::sampiyon:BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.:sampiyon::sampiyon:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba kızlar 😍😍
Kızlar sabah sabah tartı manzaramı paylaşayım bu sonuç dün görülseydi ne olurdu diye vah vahlanıyor muyum ? Elbette hayır
Bunu niye paylaştım
Vaktinden önce çiçek açmaz herşeyin bir zamanı var tamamen takdiri ilahi
Gayret bizden taktir Allah'tan
Sadece sabır ve istikrarla yola devam 😍😀😘🤗
Geçen hafta benim de öyle olmuştu. Cmt cumadan 400g daha eksik çıkmıştım. Aynen devam ettim. Dediğin gibi önemli olan sabır ve istikrar ❤
Ay valla kilolu olduğum yetmiyo bide bu çıktı başıma 😂😂 benden bağımsız hareket ediyo 😂
😄😄 Çok güldüm. Aynen öyle. Sporcu sutyenim yok. Ben de toparlayici sutyen kullandim. Yoksa bi de onlarla uğraşıyorum 😂😂

:KK200::KK200:4.TAKIM PUAN TABLOSU :KK200::KK200:

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Ceyhans Ceyhans 200
A Aylakkadin 100
E English_teacherrr -
pamukskr pamukskr -
bnnu bnnu 345
@Serina0808
A Arrietty_ -
@_Vera_650
O_sevincli_ki O_sevincli_ki 100
sedulu sedulu 705
Varyemez Varyemez 185
Zeytur Zeytur 450
E Emeeelll 420

:KK69::KK69:UYARI::confused::confused:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

:KK36::KK36:GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR :KK36::KK36:

:sampiyon::sampiyon:BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.:sampiyon::sampiyon:
Eline sağlık 👏🏻👏🏻 Hadi başarılar hepimize 😘

X