- 6 Ağustos 2010
- 38.823
- 68.242
Bakalım hayırlısı kaptancım bu rakam bile sabit kalsa benim için yeterli olur gerçektenMasallah
Cuma 70 bile gelir ucunda bu gidisle
Cok haklisin biz sabir ve istirarla devam edelim yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım hayırlısı kaptancım bu rakam bile sabit kalsa benim için yeterli olur gerçektenMasallah
Cuma 70 bile gelir ucunda bu gidisle
Cok haklisin biz sabir ve istirarla devam edelim yeter
Vaaooovc harika ya cok sevindim valla ya gozun aydın senin tarti foton en cok merak ettigim valla
Evet haklısın, simdi başlıyorumKolay değil canım koca bir haftanın illaki yorgunluğu oluyor
Önemli olan bugün uykunu alıp dinçlik kazandın mı ?
Bugün adımını en az 10000 yaparsın
Ya da her ne sporu yapıyorsan 2 tur fazla yapıverirsin
Şimdi ölçüm de yapcam sonra bakalım yoğurtlu detokslu diyet cumaya kadar bana neler edicek ama yeniden 65 görmek beni deli mutlu ettiVaaooovc harika ya cok sevindim valla ya gozun aydın senin tarti foton en cok merak ettigim valla
Gunaydin canim
olsun 3bin adim da adimdir :)
Cocuklar ile yoruluyor insan
Hadi ip atlamaya bugün :
İşte bu
Gözün aydın, harikasın kaptancım
Kahvaltı güzel yaptım biraz sindirsin çılgınlar gibi ip atlayacağımAmana Allahim. Bu kiz cosacak anlasilan
Alisverise cikacagim birazdan. Dur cikmadan az atlayim
Vaaay muhteşem bi haber bu canım maşallah diyelim nazar değmesin
64 görmem lazım yoksa yeniden 66.6 gelebilir diyetisyene başlarken şey dedim ben yesem de yemesem de 66.6 yiyorum bari 67 olsun. Öyle bir kabus 66. 6@_Vera_ vaaayyy sonunda 65 ha sen yakında 60 ta olursun
Anladım canım 4 . olmak da iyi sonuncu olmayalım daGec paylasildi canim
4. Olduk ama degise bilir. Gozden kacan bir durum var.
Onu bekliyorum duyurmak icin
Hahah yer çekimine yenik üstüm başım öyle şarkı vardı o geldi aklıma ona pek yapacak bir şey yok bende sporcu sutyeni var o biraz siki tutuyor10 dk ip atladım nabız 160 cıktı ay çok zor bu ip atlama işi bide iple atlarken gögüslerim sıkıntı yarattı ipsiz atlamaya karar verdim destek veriyim gögüslere başka çözümü olan varmı