Sağol cnmAbla şahane eksikler maşallah
Eksinin azı çoğu yok 100 gramda olsa şahane
Kilo almadan izinden dönmen şahane bişey bence sabit kalmak çok da önemli değil
Şahane bir eksi maşallah
Eksilerin süper hedefe kaç kg kaldı çok az kaldı sanki
Ahh şahane 6lara hoş geldin
Ooo maşallah çok güzel eksi
Çok güzel eksi canım
Ya bir kgden fazla nasıl veriyorsunuz maşallah size tebrik ederim
Ayy tartı çok güzelll eksilerin de öyle maşallah
Bence 150 gr keto sonrası için fazla değil gayet güzel gidiyorsun
Wow harika bir eksi maşallah
Olsun canım sen yine de tarih ve adının yazdığı kağıdı ekleyip çek fotoğraf artık şimdi çıkan kilona göre önümüzdeki haftaya bakarızSabah tartıldım 62.200 çıktım ama fotoğraf çekmeyi unuttumsonra canlı ders aralarında da kahvaltı ettim. Beni bu haftalık mazur görün hiç dusunemedim
Çok teşekkür ederimOlsun canım sen yine de tarih ve adının yazdığı kağıdı ekleyip çek fotoğraf artık şimdi çıkan kilona göre önümüzdeki haftaya bakarız
Çok teşekkür ederim
Olsun canım sen yine de tarih ve adının yazdığı kağıdı ekleyip çek fotoğraf artık şimdi çıkan kilona göre önümüzdeki haftaya bakarız
Muhteşem, tebrikler
Tabi ki zaten çok fazla veremedimCanım yanlış anlaşıldı sanırım arkadaşların yaptığı gibi tartıyla birlikte yükler misin fotoğrafını haftaya ona göre değerlendiririz S sadece_ben
Cok tesekkur ederim, bu arada aceleden mesaja fazla resim eklemişimTebrik ederim eşim
Sagol canimVay süper eksi
Her hafta eşit olmaz ki hatta kilon azaldıkça gramlara düşersin
Vaaay süper eksi
Fotoğrafın görünmüyor canım
İnşallah süper gidiyorsun zaten
Olsun canım haftalık hedeflerimizi ona göre koyarız. Dert edilecek bir durum değil bu haftalık böyle olsun haftaya daha azimli gidersinTabi ki zaten çok fazla veremedim
Canım burada hepimiz birbirimizi motive ediyoruz ki eksilerimizi artılarımızı söyleyip gerçeklerle yüzleşiyoruz. Hem arkadaşlık ediyoruz birbirimize hem günlük sohbet muhabbet kısaca diyet spor ve ne ararsan varBen bu hafta istediğim eksiye ulaştım daha bi motive oldum. Iyi ki bu grup var, kaptanalrimiz ve eşlerimiz var. Herkes destek oluyor birbirine iyi ki varsınız hepiniz bugün çok güzel bigun
Ahh canim sen harika bir estin. Cok sevindim.Ben bu hafta istediğim eksiye ulaştım daha bi motive oldum. Iyi ki bu grup var, kaptanalrimiz ve eşlerimiz var. Herkes destek oluyor birbirine iyi ki varsınız hepiniz bugün çok güzel bigun
Çok teşekkürlerregl olmasaydım beni tatmin edecek bir eksi bekliyordum
waoooww büyük tebrikler gözlerim açıldı. bu kadar kiloyu bir haftada versem ben mezun olurum
Çok teşekkür ederimMuhteşem, tebrikler. Cok guzel kilo vermişsin.
Çok teşekkür ederimYa bu hafta ne güzel sonuçlar geldi. ama en beğendiğim bu oldu gerçekten.
Helal olsun!