Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bildirim yapayım bugün çok yoruldum temizlik yüzünden. Spor yapamadım sadece bir saat oğlumla dans ettik o var 420 puan
Burayı da okudum cevap yazacak halim kalmadı ama yarına telafi ederim.
Su 2.5 lt
A Arrietty_ O_sevincli_ki O_sevincli_ki @_Vera_
68481643-B2A2-4AB2-BE96-27F24A8CFA73.jpeg FD9A5BF3-03E6-4C23-9966-5F3C9FC3190A.jpeg

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
sabah
Regl kaçamağı ( yazmiim diyet grubu kimsenin canı çekmesin)

öğle
1 kase nesfit ballı bademli 1 bardak süte

Ara
1 hatay hurması

Akşam
Yarım tabak taze fasulye

su:1.5 lt
Spor : yok yarın kaldığım yerden devam ederim her yeri temizleyesim var evle uğraştım bugün
A Arrietty_ @_Vera_ Ceyhans Ceyhans

sabah

öğle

Ara
1 hatay hurması

Akşam
Yarım tabak taze fasulye

Spor : yok yarın kaldığım yerden devam ederim her yeri temizleyesim var evle uğraştım bugün
Afiyet olsun eşim 🥰

sabah

öğle

Ara
1 hatay hurması

Akşam
Yarım tabak taze fasulye

Kacamakdan dolayi mi pek bisey yemedin :skandal:

Hem ödem attırıyor hem de bağırsakları çalıştırıyor. 1/4 kırmızı pancar, yarim salatalık, 2 dilim yesil elma ve 1 sise maden suyunu blenderdan geçiriyorsun. 7 gün yapılabilirmiş ama tek günde de ise yarıyor.
@istanbulin
Güzelmiş canım. Ben de bir yapıyım. Pancar almam lazım tabi önce 😊
Zeytur Zeytur E Emeeelll @istanbulin @MiracHamza kizlar, esas listeye dahil olmak istiyorsaniz birkac sey onemli.
Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalisiniz.Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsunuz.Tum bu kurallari kabul ediyorsaniz yarin alalim esas listeye?

Dipnot: Yakin zamanda tüp bebek veya bebek calismaniz varsa esas listeye girmeyiniz. Son dönem böyle durumlar cok oldu.
Eveetttt 😍 Çok istiyorum birlikte kilo vermek :halay:

Adım: 4167

60dk zumba :420
500 kol egzersizi: 250
Toplam 670 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Serina08

Biraz önce yanlış yere yazmışım nasıl oldu anlamadım o sayfaya nasıl girdim ben şok çok özürdiliyorum
Hic uzulme. Ayni seyi Bende yapmistim. Ama Cuma yarismasi kaptanlarin oldugu topice :)) ozmn daha kaptan degildim

Hic uzulme. Ayni seyi Bende yapmistim. Ama Cuma yarismasi kaptanlarin oldugu topice :)) ozmn daha kaptan degildim
Yaaa sayfayaakıyorum bunlar kim diyorum bunlar bizim kızlar değil baktım sayfa başka sayfaa ay nasıl bi panik oldum hemen silmeye çalışıyorum vallahi gece gece nasıl adrenalin yaşadım hiç sorma 😁😁 hamile olsam şuam muhtemel doğurduydum o derece ,😂😂😂

Oldukça hafif bir menü, yarin guzel sonuclar geliyor🙏
Inşallah ❤
Menüm:
10:00 2 ad etimek, 2 kk peynir, 8 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 ceviz, kapya biber, salatalık, 1yk fındıklı pekmez
15:00 sekersiz kabak tatlısı
18:00 1 kase sebze çorbası, 8 yk taze fasulye yemeği, 4 kasik et sote
Su:2.5 litre
Spor: 10100 adım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu E Emeeelll
Çok dengeli güzel bir menü. Sen de çok iyi çıkacaksın eminim 😍

X